...PASTAI DEL METAPONTINO makarnası, en yüksek sarı indeksine sahip, protein değeri %14'ün altında olmayan, Lucana üretimi sert buğdayların titiz bir seçimiyle ortaya çıkmaktadır. Üretim tamamen el işçiliği ile yapılmakta, unlardan başlayarak yalnızca Fiore adı verilen irmik kullanılmakta, makarna işleme sürecine ve 24 ila 36 saat arasında değişen yavaş kurutma sürecine kadar devam etmektedir. Bölgesel çeşitler için: ORECCHIETTE - CAVATELLI - FERRICELLI LUCANI Bronza çekilmiş çeşitler için: PACCHERI - MEZZI PACCHERI - TORCIGLIONI. Ayrıca, ...
İtalya, Bologna
...bu firma, sebzeler, salatalık, sızma zeytinyağı, reçeller, kekler (kesinlikle Noel zamanı için ideal), İtalyan yumurtalı makarna ve daha fazlasını üretiyor. Endüstriyel bir ürün değil, tamamen el yapımı üretim. Eğer bu ürünleri işiniz için özellikle ilginç buluyorsanız, lütfen commerciointernazionale@yahoo.it e-posta adresimizle iletişime geçin. Size tüm bilgileri vereceğiz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play