İtalya, Martina Franca
...Massaia Caciocavallo, koyun, keçi ve inek sütü karışımı ile üretilen bir olgun peyniridir. Bu peynir, uzun bir olgunlaşma süreci ve geleneksel tekniklerin kullanılması sayesinde zengin ve karmaşık bir lezzet ile karakterizedir. Caciocavallo, tek başına tadılması veya dolgun kırmızı şaraplarla birlikte bir peynir tabağının parçası olarak sunulması için mükemmeldir. El yapımı işçiliği ve eşsiz tadı, onu İtalyan süt ürünleri geleneğinin mükemmel bir ürünü haline getirir.
İtalya, Roma
...Pitaya, Muz, Ananas, vb...) - Etler (Tavuk, Sığır, Koyun, Domuz) - Tahıllar (Makarna & Pirinç) - Deniz Ürünleri (Ton Balığı, Karides, Balık, İstiridye, vb...) - Süt Ürünleri (Süt & Peynir) - Tatlı Ürünler (Çikolata, Kurabiye, Bal) - Mineraller (Lityum, Demir, Altın, Alüminyum) - Ahşaplar (Uzmanlığımız parke olup, her türlü ahşap sağlayabiliyoruz.) - Ayrıca ünlü Gheisa kahvesi de dahil olmak üzere geniş bir kahve çeşitliliğine sahibiz.
İtalya, Barberino Di Mugello
... eti ve süt ürünleri için doğrudan pazarlama amacıyla tahsis edilmiştir; en özgün üretim, doğrudan süt fermentasyonu ile elde edilen yoğurt ve Amiata balıdır. Şirketin misyonu, kaliteli gıda ürünlerinin dağıtımını değerli hale getirmeye odaklanmıştır; bu, sertifikalandırılabilir ve üretim-dağıtım aşamasında garanti edilebilir Toskan ürünlerine öncelik vermektedir. Pratikte bu, “kısa zincir” projesidir. Üretim ve seçim...
VI.MA.C. Italia S.r.l. s.u. Süt ve Süt Ürünleri Tesislerinin Tasarımı ve İnşası ile ilgilenmektedir. Şirket, yaklaşık otuz yıldır ülke genelinde faaliyet göstermekte olup, zamanla özellikle orta ölçekli tarımsal gıda ve hayvancılık tesislerinin tasarımı, üretimi ve pazarlaması konusunda uzmanlaşmıştır. Minik peynir fabrikalarının binasından iç mekan tasarımına kadar tam tasarım hizmeti...
İtalya, Cinisi
Gıda endüstrisinde yıllara dayanan deneyim, aşağıdaki alanlarda çözümler: 1) Koyun, domuz ve sığır kesimi 2) Süt ve süt ürünleri 3) Konserve gıda (ham madde alımından, işleme, pastörizasyon, depolama, koruma, ambalajlama) 4) Su ürünleri endüstrisi, yetiştiricilik, kabuklu deniz ürünleri arıtımı, yumuşakçalar, ıstakozlar, küçük, orta ve büyük tesisler, cam kaplama makineleri, baş kesme makineleri...
İtalya, vicenza
Mühendislik, yönetim, teknik ekonomik danışmanlık, süt ürünleri, et kesimi ve işleme, meyve ve sebze, ilaç, hastane teknolojik tesisleri gibi sektörlerde müşterilerin ihtiyaçlarına özel çözümler sunuyoruz. Dünyanın dört bir yanında anahtar teslim tesisler sağlayabiliyoruz. Et sektöründe sığır, domuz, koyun ve kümes hayvanları kesimhaneleri inşa ediyoruz. -30 °C düşük sıcaklıkta otomatik depolar: otomatik raflar, soğutma panelleri, gıda ve ilaç ile hastane kullanımı için temizlenebilir cam elyaf hava işleme üniteleri.
...Eboli (SA) bölgesindeki Podere San Vincenzo, süt ürünleri üretimine kadar manda yetiştirmektedir: buffalo mozzarella, scamorza ve caciocavallo. Tüm üretim sürecini kontrol etme imkanı sayesinde, kalite hem garanti edilmekte hem de sertifikalandırılmaktadır. Ana hedefi miktar değil, ürünlerinin kalitesidir. Ayrıca, Podere San Vincenzo'nun, AIA (İtalya Sığır Yetiştiricileri Derneği) tarafından, süt miktarı ve morfolojik kalitesi açısından İtalya'nın en iyi yetiştirme yeri olarak yedi yıl üst üste tanındığını vurgulamak önemlidir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play