İtalya, Martina Franca
...Massaia Caciocavallo, koyun, keçi ve inek sütü karışımı ile üretilen bir olgun peyniridir. Bu peynir, uzun bir olgunlaşma süreci ve geleneksel tekniklerin kullanılması sayesinde zengin ve karmaşık bir lezzet ile karakterizedir. Caciocavallo, tek başına tadılması veya dolgun kırmızı şaraplarla birlikte bir peynir tabağının parçası olarak sunulması için mükemmeldir. El yapımı işçiliği ve eşsiz tadı, onu İtalyan süt ürünleri geleneğinin mükemmel bir ürünü haline getirir.
1954 yılında Giovanni Terenziani ve eşi Ada, bir dükkan açarak tohum ve yem satışında uzmanlaşmaya başladılar. Birkaç yıl içinde, üç çocukları Silvana, Ugo ve Corrado'nun yardımıyla, şirket ivme kazandı ve hala günümüzde ana faaliyetlerinden biri olan tahıl alımına odaklandı. Bugün üçüncü nesil, Corrado ve eşi Gabriella'nın çocukları Andrea ve Francesco Terenziani'yi öne çıkarıyor. Yaklaşık yirmi...
İtalya, Treviso
...Sığırın karın bölgesinden elde edilen salume, kısa bir süre tuzlanır, ardından akan su ile yıkanır, karabiber ve doğal baharatlarla tatlandırılır, olgunlaştırılır ve doğal olarak tütsülenir. İÇİNDEKİLER: Sertifikalı helal sığır eti, tuz, karabiber (tatlı veya acı). Koruyucular E 250, E 252, E 300, baharatlar ve doğal aromalar. ÖZELLİKLER: Laktozsuz ve diğer süt türevlerinden arındırılmış...
...Grana Padano DOP, İtalya'nın kuzeyinde, Piemonte, Lombardia, Veneto (Belluno hariç), Trento ili ve Emilia Romagna bölgelerinde, Bologna (Reno Nehri'nin sağında), Ferrara, Forlì-Cesena, Piacenza, Ravenna ve Rimini bölgelerinde üretilen yarı yağlı bir peynirdir. Sığır sütü ile yapılan Grana Padano DOP, doğal yemlerle beslenen ineklerden elde edilir ve tipik olarak hafifçe bombeli yan kenarları...
İtalya, Cerami
...Hayvan 4-6 ayda kesim ağırlığı 200-250 kg. Biyolojik olarak, sadece süt tozu ile beslenen ve zorla anemik hale getirilen dana yavrusu yasaktır. Et, düşük yağ içeriğine sahip, yumuşak (az bağ dokusu) ve sindirilebilir. Sığır, 6 aydan büyük erkek, kesim sırasında canlı ağırlığı 600-700 kg. Et, değerli ve takdir edilen SCOTTONA veya MANZA'dır. 10-15 aylık dişi, ilk çiftleşmeye kadar asla hamile...
İtalya, Putignano
... deneyimini sunmaktadır. Ayrıca, sivil ve endüstriyel metal yapı üretim süreci için CE EN1090 standardına göre sertifikalı olan Officina Laterza, BOUMATIC bayisidir ve Güney İtalya'da sığır, manda ve koyun-keçi için süt sağım sistemleri konusunda lider şirketlerden biridir. İşlenen ürünler arasında: SERAP FRIGOMILK süt soğutucuları, NASI karıştırıcıları, ITALMIX karıştırıcı arabaları, VAIA tankerleri, MIPA sıvı gübre ayırıcıları ve pompaları, ASCAI kazıyıcılar, fanlar, döner fırçalar, DE LAVAL, WESTALIA, MILKLINE, TDM, TECNOZOO, SAC, INTERPULS yedek parçaları vb. bulunmaktadır.
İtalya, Roma
...Pitaya, Muz, Ananas, vb...) - Etler (Tavuk, Sığır, Koyun, Domuz) - Tahıllar (Makarna & Pirinç) - Deniz Ürünleri (Ton Balığı, Karides, Balık, İstiridye, vb...) - Süt Ürünleri (Süt & Peynir) - Tatlı Ürünler (Çikolata, Kurabiye, Bal) - Mineraller (Lityum, Demir, Altın, Alüminyum) - Ahşaplar (Uzmanlığımız parke olup, her türlü ahşap sağlayabiliyoruz.) - Ayrıca ünlü Gheisa kahvesi de dahil olmak üzere geniş bir kahve çeşitliliğine sahibiz.
İtalya, Barberino Di Mugello
... eti ve süt ürünleri için doğrudan pazarlama amacıyla tahsis edilmiştir; en özgün üretim, doğrudan süt fermentasyonu ile elde edilen yoğurt ve Amiata balıdır. Şirketin misyonu, kaliteli gıda ürünlerinin dağıtımını değerli hale getirmeye odaklanmıştır; bu, sertifikalandırılabilir ve üretim-dağıtım aşamasında garanti edilebilir Toskan ürünlerine öncelik vermektedir. Pratikte bu, “kısa zincir” projesidir. Üretim ve seçim...
İtalya, Atena Lucana
...sığır, domuz ve kümes hayvanları kesimhaneleri; ayrıca su arıtma ihtiyacı olan diğer her türlü faaliyet için: oteller, restoranlar, kamp alanları, tarım turizmi vb. Tesislerimiz için, ilgili teknik belgelerin yanı sıra, CE uygunluk beyanı ile birlikte tam sertifikasyonun verileceği detaylı bir dokümantasyon sağlanmaktadır. ...
İtalya, Vicchio
...kooperatifin yetiştiricileri tarafından sağlanırken, sığır sütü ağırlıklı olarak Toskana bölgesindendir. Chianina eti konusunda Forteto, seçilmiş bir yetiştirme yapmaktadır ve her hayvanın kendi soy kütüğü bulunmaktadır; bu da dikkatli son tüketici için gerçek bir garanti sunmaktadır. Sitede, Mugellano, Toskana DOP Taze Pecorino, Antik Mugello Pecorino, Re Nero Pecorino, Olgunlaşmış Toskana DOP Pecorino, Antik DOP Altın Olgunlaşmış Pecorino, Antik Mugello Scodellato Pecorino ve daha birçok peynir satın almak mümkündür.
... sunmaktadır. Sığır, koyun ve keçi sütü işleme. Tarımsal gıda ürünlerinin işlenmesi ve korunması için tamamlayıcı tesisler ve ekipmanlar. Ahırların inşası ve düzenlenmesi; Sığır, koyun ve keçi için sağım odaları, ayrıca römork üzerinde. Minik peynir fabrikaları için sabit veya tekerlekli konteynerlerin tasarımı ve düzenlenmesi. Konserve işleme ve işletme satışları.
İtalya, Atena Lucana
...La Physis srl İşletme & Çevre, bu tarihi döngüye bilinçli bir şekilde dahil olmaktadır. Amacı, nihayetinde yeşil teknolojilerin hızlı bir şekilde benimsenmesine yol açacak yenilikçi bir çevre etiği geliştirmektir. Bu, otomobil yıkama, mekanik atölyeler, otomobil söküm yerleri, benzin istasyonları, süt fabrikaları, şarap imalathaneleri, sığır, domuz ve kümes hayvanları kesimhanelerinden gelen atık...
İtalya, Cinisi
Gıda endüstrisinde yıllara dayanan deneyim, aşağıdaki alanlarda çözümler: 1) Koyun, domuz ve sığır kesimi 2) Süt ve süt ürünleri 3) Konserve gıda (ham madde alımından, işleme, pastörizasyon, depolama, koruma, ambalajlama) 4) Su ürünleri endüstrisi, yetiştiricilik, kabuklu deniz ürünleri arıtımı, yumuşakçalar, ıstakozlar, küçük, orta ve büyük tesisler, cam kaplama makineleri, baş kesme makineleri...
İtalya, vicenza
Mühendislik, yönetim, teknik ekonomik danışmanlık, süt ürünleri, et kesimi ve işleme, meyve ve sebze, ilaç, hastane teknolojik tesisleri gibi sektörlerde müşterilerin ihtiyaçlarına özel çözümler sunuyoruz. Dünyanın dört bir yanında anahtar teslim tesisler sağlayabiliyoruz. Et sektöründe sığır, domuz, koyun ve kümes hayvanları kesimhaneleri inşa ediyoruz. -30 °C düşük sıcaklıkta otomatik depolar: otomatik raflar, soğutma panelleri, gıda ve ilaç ile hastane kullanımı için temizlenebilir cam elyaf hava işleme üniteleri.
İtalya, Cavriago
SÜT İŞLEME VE PAZARLAMA, YETİŞKİN Sığır VE BUZAĞILARDAN OLAN RUMEN VE RETIKULUM DAHİL OLMAK ÜZERE, ÜRÜN DONDURMA...
Corradin SNC, meyve ve sebze sektörü, süt endüstrisi, bahçecilik, kanatlı hayvan yetiştiriciliği ve tavuk, tavşan, ördek, sülün, kaz ve sığır kesimhaneleri için plastik ambalaj kutuları üreten bir şirkettir. Ayrıca PP (polipropilen) plastik geri dönüştürmektedir.
Avusturya, Almanya, Hollanda kökenli sığır ticareti. Süt veren veya hamile hayvanlar. Sektördeki güvenilir garantilerle, mevcut en iyi fiyatlar. +393319076025...
...Eboli (SA) bölgesindeki Podere San Vincenzo, süt ürünleri üretimine kadar manda yetiştirmektedir: buffalo mozzarella, scamorza ve caciocavallo. Tüm üretim sürecini kontrol etme imkanı sayesinde, kalite hem garanti edilmekte hem de sertifikalandırılmaktadır. Ana hedefi miktar değil, ürünlerinin kalitesidir. Ayrıca, Podere San Vincenzo'nun, AIA (İtalya Sığır Yetiştiricileri Derneği) tarafından, süt miktarı ve morfolojik kalitesi açısından İtalya'nın en iyi yetiştirme yeri olarak yedi yıl üst üste tanındığını vurgulamak önemlidir.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play