İtalya, Imperia
...Calvi Sızma Zeytinyağı Pinzimolio 2 L, sadece kısmen olgunlaşmış zeytinlerden elde edilmektedir. Sızma zeytinyağı İtalyan yağı – Soğuk sıkım "Pinzimolio" sızma zeytinyağı, sadece kısmen olgunlaşmış zeytinlerin soğuk sıkım yöntemiyle preslenmesiyle elde edilir. Sarı renkte, yeşil tonlarıyla birlikte bir renge sahiptir. "Pinzimolio" soğuk işlenmiş ve basit bir dekantasyon sonrası yer altı...
İtalya, Prato
...ORTAM DIFÜZÖRÜ – VIE CAVE Taze ve buz gibi ardıç meyveleri ile lentisco, adaçayı ve kekik aromatik tonları. Alt kısım değerli ağaçlar ve misk ile zenginleştirilmiştir. KOKU PIRAMİDASI: Baş: BERGAMOT, ARDIÇ MEYVELERİ, DENİZ AKORU Kalp: LENTİSKO, ADAÇAYI, KEKİK Alt: SEDİR AĞACI, LABDANUM, MİSK İLHAM Işık ve gölge ile kesilmiş dar yollar sessizliği sarar, sarı tüf duvarları, Etrüsklerin geçtiği patikaların üzerinde yükselir. Yaprakların hışırtısı, ormanın kokusu, görkemli gövdelere yapışmış yosun kalır, yukarıdan onları izleyen. "Başka bir Toskana" Ölçüler: 100ml, 250ml, 500ml, 1L, 2,5L...
... ile lezzetli bir şekilde kapanır. Coratina zeytinyağı, bıraktığı eşsiz ve ayırt edici tatlar ve aromalar için tadılmalı ve takdir edilmelidir. Bu önemli ve belirgin tatlara sahip yağ ile iyi giden birçok yiyecek vardır. Mutfakta sebzeler ve ızgara etler, porcini mantarları, karışık baklagil çorbaları, salata domatesleri ve özellikle mevsim peynirleri için önerilir. Coratina yağı, kötü kolesterolü azaltan en yüksek oleik asit oranına da sahiptir.
İtalya, Savignano Sul Rubicone
İtalya, Castelfidardo
...Olive Yağı, hafif meyvemsi bir tat ile olgun zeytin kokuları barındırır; bu kokular sarı elma veya badem meyvesini andırır. Yumuşak ve nazik bir tada sahiptir, diğer yağlara göre daha az kalıcıdır. Herhangi bir yemek için idealdir; özellikle orta yapılı yemeklere uyum sağlar: orecchiette ve rapa, bakla ve hindiba, beyaz etler, buharda pişirilmiş balık, salatalar vb…...
İtalya, Salerno
...Taze veya dondurulmuş sarı yüzgeçli ton balığı, gün içinde işlenmiş ve şarap sirkesi ile marine edilmiştir. Karışık yağ içinde paketlenmiştir; %20 sızma zeytinyağı, %80 ayçiçek yağı ve taze aromalar içermektedir. Vakumlu kapta paketlenmiştir. Ton balığı (Thunnus Albacares), (FAO BÖLGESİ 51), %80 ayçiçek yağı, %20 sızma zeytinyağı, sirke, antioksidan, tat artırıcı, aroma, tuz, doğal aromalar...
İtalya, Sant'agata De Goti
... zeytinlerin basit bir ezilmesiyle elde edilen bir İtalyan yağı üretiyoruz; burada Ortice, Racciopella ve Ortolana çeşitleri baskındır. Bu zeytinlerin özellikleri ve lezzeti nedeniyle, sarı renkte, zümrüt yeşili yansımaları olan, dengeli bir şekilde acı ve baharatlı hoş bir tat ile organik olarak üretilen bir yağ elde edilmektedir.
....\nCinsiyetsiz parfümler, güneşten ilham alarak sarı çiçekler ve meyvelerin değerli esansiyel yağları ile sürpriz baharatlar içeren, çok yoğun esansiyel yağ konsantrasyonuna sahip FOEUJA parfümleri, iz bırakır; güneşin doğal özleri, O'Sole Mio koleksiyonundaki parfümlerimize güç ve kalıcılık veren sentetik moleküllerle karıştırılmıştır.\nBiyobozunur sim içeren nemlendirici oje ve üst katmanlar.\nDoğal ağız...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play