İtalya, Villafranca
... yönlüdür: hem soslarla hem de sebzeler, et veya balıkla mükemmel bir şekilde uyum sağlar. Vesuvio Paccheri, sadece iyi bir et ragusu veya fırında bir güveç ile soslandığında, iştah açıcı zarafetlerini ve benzersiz, ayırt edici tatlarını ortaya çıkarır. Taze Makarna ve Kuru Makarna Arasındaki Eşleşme: Kaliteyi daha iyi bir yaşam için bir seçim haline getirmek. Taze Makarna için 270 kcal/100g Kuru Makarna için 350 kcal/100g İtalya'da Üretilen Akdeniz Taze Makarna "Napoli" Soğutulmuş Taşımacılık Stef...
İtalya, Villa San Giovanni
...Uzun süreli taze ürünlerin, et, balık, meyve-sebze, ilaçlar ve ısıya duyarlı kozmetik ürünleri gibi, gönderimi için kullanılan sentetik buz jel torbaları. FrostPac'ın buz torbaları, soğutucu elemanların üretiminde 20 yıllık deneyimin bir sonucudur ve tazelik süresini uzatmak için optimize edilmiş bir formül geliştirmeyi başarmıştır. Doğru izotermal konteyner ile birleştirildiğinde, gönderimler için sentetik buz 48 saatten fazla dayanır. Güvenli ve toksik olmayan bu çözüm, her türlü gıda ürününün gönderimi için mükemmel bir seçenektir.
İtalya, Campo San Martino
...Sergi alanını optimize etmeyi amaçlayan araştırma, geleneksel bir vitrin boyutlarına saygı göstererek en yüksek ifadesini Korinthos 2 serisinde buluyor. Bu seri, ürünlerin görünürlüğünü artırarak bakışa daha kapsamlı bir perspektif sunar, böylece ürünlerin daha iyi değerlendirilmesini ve dolayısıyla satışların artmasını sağlar. Özellikle şarküteri, süt ürünleri ve et sergisi için uygun olan Korinthos 2 serisi, tek bir soğutulmuş vitrin içinde yardımcı hizmet ve kendi kendine hizmet işlevlerini bir araya getirir.
İtalya, Pegognaga
... dondurulmuş gıdaların soğutulmuş taşınması için ürettiği üniteler, küçük ve orta boy taşınan soğuk odalar için split ve monoblok versiyonlarda, batarya üniteleri, görünmez üniteler ve çekme üniteleri içermektedir. Büyük boyutlu soğutulmuş taşımacılık için Zanotti, monoblok dizel üniteler ve alt şasi versiyonları üretmektedir. Üniteler, standart gazlarla (R404A ve R134A) ve yeni çevre dostu soğutucularla mevcuttur. Zanotti ayrıca, meyve, sebze, et, balık, süt, yoğurt, dondurma ve şarküteri ürünleri gibi gıdaların korunması için büyük soğutma sistemlerinin tasarımı ve inşasıyla da ilgilenmektedir.
Tasarım ve dağıtım: et kıyıcıları, soğutulmuş kıyıcılar, kemik testereleri, hamburger şekillendirme makineleri, et kıyıcı-rapor, patates soyucular, midye temizleyiciler, rende, peynir rende, sebze kesiciler, vakumlu ambalaj makineleri.
İtalya, Castel Guelfo
GIDA MAKİNELERİ İÇİN İNŞAAT VE DESTEK, ŞUNLAR GİBİ: ET KIVIRMA MAKİNELERİ, SOĞUTULMUŞ ET KIVIRMA MAKİNELERİ, ET KARIŞTIRICILARI VE HİDROLİK SÜT DOLDURUCULAR...
İtalya, Monopoli
On yıllık deneyim, soğutulmuş ürünler, taze ürünler: et, balık, meyve ve sebzeler için taşımacılık ve lojistik sektöründe, Güney İtalya genelinde aktiftir.
İtalya, Reggio Emilia
...Şirket, 1960'larda Bay Virginio Panciroli tarafından "Italganci" adıyla kuruldu. İlk üretilen ürünler, et taşımak için bir kanca ve soğutulmuş treyler ve kamyonlar için özel olarak tasarlanmış sınırlı sayıda menteşe ve kilitti. 1979'da adı FURGOCAR olarak değiştirildi. Çeşitli soğutulmuş araçlar için geniş bir ürün yelpazesinin oluşturulmasına yol açan bir gelişim dönemi başladı. 1999'da Furgocar, soğutulmuş taşımacılık sektörüne bileşenler ve sistemler getiren Pommier Grubu'na katıldı. Bugün Pommier Furgocar ticari ağı, beş kıtanın tamamını kapsamaktadır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play