İtalya, Guarene
... ana parçası) zarar görmesini önlemek için kesinlikle toz filtresinin takılması önerilir. Benzer şekilde, soslar veya domates püresi gibi ürünleri vakumla paketlemeniz gerektiğinde sıvı filtresinin takılmasını öneririz. Sızdırmazlık uzunluğu:mm 800 Sızdırmazlık genişliği:mm 10 Maks. film kalınlığı:mm 0,20 Vakum pompası: 20 m³/saat Sıkıştırılmış hava beslemesi: 6 bar Kaynatılabilir malzemeler: PE-PP-AL/PE...
İtalya, Canelli
...Sıvı veya yoğun gıda ürünlerinin kavanoz ve şişelere paketlenmesi için tasarlanmış makineler, soslar, domates sosları, mayonez, meyve suları, şuruplar, püreler, yoğurt, kefir, süt gibi ürünlerin dozajlanması için. AISI 304 paslanmaz çelikten yapılmış, elektrik motoru ile motorize edilmiş ve inverter ile kontrol edilen döner pompalarla donatılmış dozajlayıcılar. Dokunmatik ekranla ayarlanabilir...
İtalya, Imperia
... yığınında paketlenmiştir (filtre edilmemiş). Eski ribbed şişede mekanik tıpa ile paketlenmiştir: Her şişeye bir mantar dökme aparatı eklenmiştir. Ürün etiketi "Ekler" bölümünde, ürünle ilgili besin değerleri ve diğer bilgilerin bulunduğu etiketi bulacaksınız. Eşleşmeler "Pinzimolio", özellikle çiğ sebzeleri (kereviz, rezene, turp, enginar, havuç, domates) tatlandırmak için uygundur ve özellikle dip soslar için mükemmeldir. kod: P .75...
İtalya, Orbassano
...Güney İtalya'nın Campania bölgesine özgü olan paccheri, yaklaşık 30-40 mm çapında kısa ve geniş makarna tüpleridir. Genellikle yoğun domates soslarıyla, örneğin "ragù napoletano" ile servis edilirler. Büyük boyutları ve lezzetli 'al dente' dokuları, onları ricotta ve ıspanak gibi dolgular için mükemmel hale getirir veya diğer yaratıcı seçenekler için. Düz paccheri, balık bazlı soslar, kremalı soslarla iyi bir uyum sağlar ve yumurta içermediğinden vegan soslar için de idealdir.
İtalya, Palagonia
...Özellikler: Taze, bütün ve olgun yuvarlak domateslerden elde edilen ince domates püresi; seçilmiş, soyulmuş, ince küpler halinde doğranmış ve taze domates suyu ile karıştırılmıştır. Kırmızı rengi, sağlıklı ve doğru olgunlukta toplanmış domatesin karakteristik rengidir. Soslar, soslar ve pizza için idealdir. Ambalaj: Aseptik torba, alüminyum-plastik kompozit Paketleme: Bag in box 5 kg (kutuda 2 adet 5 kg torba) Bag in box 10 kg (kutuda 1 adet 10 kg torba)...
İtalya, Ripalimosani
...Polilab, tarım gıda ürünlerinin dönüşümü için tam bir laboratuvardır. Domateslerin (soslar, baharatlar), meyvelerin (reçeller ve konserveler), turşuların, patelerin ve risotto'nun işlenmesi için idealdir.
... olup yaklaşık 15-20 gram ağırlığındadır, parlak kırmızı bir renge, dengeli bir tada sahiptir ve uzun bir raf ömrüne sahiptir. Güzel ve tüketim için davetkar olan datterino domatesi, mevcut piyasa trendine çok iyi yanıt vermektedir; yani görsel görünüm ile meyvelerin yüksek kalite standardının birleşimi. Tatlılığı sayesinde, datterino mutfakta oldukça çok yönlüdür ve çeşitli lezzetli tarifler oluşturmak için mükemmeldir: domates konserveleri, soslar veya hızlı atıştırmalıklar olarak. Ambalaj: 200 gr, 250 gr, 300 gr...
İtalya, Sassello
...Harissa Sosu, biber, kişniş, acı biber, zeytinyağı ve sarımsak karışımından oluşur. Bu baharatlı sos, domates bazlı sosları zenginleştirmek için kullanılabilir ve birçok Fas esintili yemeğe harika bir eşlik sağlar. Harissa sosu güzel bir parlaklığa ve derinliğe sahiptir. Zengin, pürüzsüz ve sağlam bir dokuya sahip, iyi yapışma özelliği ile birlikte. Tatlar çok iyi dengelenmiştir ve ana...
İtalya, Foiano Della Chiana
... edilmektedir. Aynı tip kapak mevcut olduğunda, format değişikliği için aksesuar gerektirmez. Vida kapama sistemi ile doldurucu, sıcak kapsülleme veya alüminyum ile, şarap şişeleri için bantlama, şişe etiketleme gibi seçenekler de mevcuttur. Müşteri etiketleri üzerinde programlama ve test dahil. Talep üzerine evde kurulum da yapıyoruz, bu makinenin fiyatına dahil değildir. REÇELLER, SOSLAR, BAL, DOMATES, ŞİŞELER, KAVANOZLAR İÇİN DOLDURMA MAKİNELERİ, KAPSÜLEME MAKİNELERİ, KAPAKLAMA MAKİNELERİ VE SON HAT MAKİNELERİ DE MEVCUTTUR.
İtalya, San Pietro Clarenza
...Yeni toplanmış Sicilya domateslerinin kokusu, ayrı ayrı kızartılmış taze patlıcanların tadıyla zenginleştirilmiş, ünlü besteci Vincenzo Bellini'nin La Norma adlı eserini kutlamak için yaratılmış tipik bir Sicilya tarifinde. Üzerine rendelenmiş tuzlu ricotta serpilerek tamamlanacak bir tabak spagettiyi süslemek için idealdir. İÇİNDEKİLER: Bütün domates püresi, sızma zeytinyağı, ayrı ayrı kızartılmış taze patlıcan, taze fesleğen, taze sarımsak, tuz ve şeker. Paketleme: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
İtalya, Rivoli
... sunar. İki gerçekten özel gıdayı bir araya getiren bir sosdur; pancar B vitaminleri, folik asit ve antioksidanlar açısından zengindir; nar ekşisi ise obez bireylerde yağ azaltma yeteneğine sahip olup, kan basıncı ve kalp aktivitesinin düzenlenmesi için faydalı olan yüksek potasyum içeriğine sahiptir. Normal bir ketçap gibi et yemeklerinde, özellikle beyaz etlerde, yumuşak peynirlerde, sebzelerde, seitan ve tofuda kullanılır. Ancak sushi yemeklerini tatlandırmak için mükemmel bir seçimdir.
İtalya, Turin
... öğütülür) - Sprey ile kurutulmuş (sıvı, yüksek sıcaklıkta bir nozuldan püskürtülerek kurutulmuş ürün elde edilir). - Vakumda kurutulmuş (vakumda ısıtılarak, su buharlaşması için daha düşük sıcaklık gerektirir) - Dondurucuda dehidre edilmiş (vakum odasında dondurularak su süblimleşir) Muz Tozu Pancar Kökü Tozu Karpuz Tozu Şeftali Tozu Kivi Tozu Limon Tozu Kavun Tozu Mango Tozu Çilek Tozu Domates Tozu Kırmızı Biber Tozu...
İtalya, Trento
... ve ayırt edici bir tat için anında çözünürlük garantisi sunar. Mükemmel et suyu için idealdir, ayrıca çorbalara veya soslara da eklenebilir. Tamamen bitkisel hoş bir organik et suyu elde etmek için, 250ml suya 4g Granulare Vegetale Bio Bauer (1 çay kaşığı) ekleyin ve birkaç dakika kaynatın. Ürün, pişirme sırasında yiyeceklere (çorbalar, sebze çorbaları, soslar, ragù, etler, balıklar, risotto, yumurta vb.) eklenebilir.
İtalya, Gravina di Catania
...Yoğun ve doğal bir lezzete sahip "Passata di pomodoro", İtalyan mutfağının geleneği ile çevreye duyarlılığı mükemmel bir şekilde birleştirir. Soslar, soslar ve ragù hazırlamak için uygun bir çeşni. Pizzaların ve benzeri gıda hazırlıklarının lezzetlendirilmesi için idealdir. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın. Organik, glütensiz ve vegan. Koruyucu ve eklenmiş şeker içermez. 4 dilde etiket: İtalyanca, İngilizce, Almanca ve Fransızca. Saklama süresi: Üretim tarihinden itibaren 36 ay.
İtalya, Martignacco
...soslar ve domates püresi, ton balığı, yağ, bisküvi ve fırın ürünleri, çikolatalar ve özel gün ürünleri, temizlik ürünleri ve kişisel bakım ürünleri. İTALYAN PAZARI için yaptıklarımız: İtalyan pazarında paketlenmiş taze ürünlerin dağıtımı. Kesin ve kanıtlanmış kalitede gastronomik ürünler, şarküteri ve peynir çeşitleri. Geniş bir yerel ürün yelpazesi. Diğer dağıtım gerçekliklerinin üyeliklerine göre satın alma yüzdesi ile ilgili sözleşme kısıtlamalarının olmaması: müşterilerimiz tüm tekliflerimizden serbestçe yararlanabilir.
İtalya, Orsogna
... • Trüf ile beyaz soslarDomates sosları ve ragù • Aromalı yağlar ve tereyağları • Dilimlenmiş ve öğütülmüş trüf • Şarküteri ve peynir üreticileri için sterilize edilmiş trüf • Reçeller ve marmelatlar • Hediye/Noel paketleri. YENİ: Aromalı Sprey Tuz - %70 Sodyum. YENİ: Trüf Boncukları (havyar) Hammaddelerimizi, İtalyan mutfak geleneğine saygı göstererek titizlikle seçiyoruz. İlginiz varsa, tanıtım...
İtalya, Badia Calavena (verona)
... aralığı için organik olanlar da dahil olmak üzere, uzun ve kısa makarna, domates püresi, konserve domates, organik olanlar, baklagiller, taze trüf veya soslar, çikolata ve benzeri ürünler, İtalyan gastronomisinin tipik ürünleriyle dolu Noel sepetleri sunuyoruz. Ayrıca, yalnızca CBD içeren, İtalyan ve Avrupa mevzuatına uygun, kontrol edilen organik üretimden gelen %5/10/15 konsantrasyonlarında...
İtalya, Chiaramonte Gulfi
...pasta ve bruschetta için hazır soslar, pachino kiraz domatesi bazlı, sadece ısıtılması gereken soslar, domates püresi ve zeytinyağında hazır olarak makarnaya eklenebilecek kurutulmuş ve yarı kurutulmuş kiraz domatesleri. Ürünler, Sicilya'daki seralarda yıl boyunca üretim bölgesinde toplanıldıktan bir saat sonra işlenmektedir. Tüm dünyada IFS Certiquality DNV sertifikalı tesis. Kesinlikle...
İtalya, Ospitaletto, Brescia
...Aile şirketimiz 1986 yılında kuruldu ve o zamandan beri ham maddeleri kişisel olarak seçiyor ve sadece kaliteli ürünler sunmak için el işçiliği ile işliyoruz. Conserve Coradi'de, geleneksel yöntemlere göre üretilen ve işlenen, çevreye özel bir dikkatle hazırlanan gerçek lezzetleri bulabilirsiniz: soğanlardan biberlere, enginarlardan patlıcanlara, ayrıca peynirler, soslar, domates sosları ve...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play