...Tam tahıllı gevrekler ve cipslerin üretimi, pazarlaması ve satışı (kamut, pirinç, yulaf, solina, 5 tahıl).
"Panificio Barletta", Molise bölgesinde bir başarı hikayesini temsil ediyor.
İkinci Dünya Savaşı yılları özellikle zordur ve şirket, Guido'nun yönetiminde, tatlı üretimi için küçük bir zanaat atölyesi açmayı başarır.
Kaliteye saygı ve en iyi hammaddelerin seçimi üzerine kurulu bir...
... 55 derece Celsius arasında değişen düşük sıcaklıklarda gerçekleşmektedir. Böylece besin değerlerini koruyarak pişirme aşamasında dayanıklılığı sağlıyoruz. Taze ve kuru, organik ve konvansiyonel makarna üretiyoruz; bunlar arasında Farro dicoccum, Senatore Cappelli sert buğdayı, tamtahıl ve dehidre edilmiş doğal ürünlerle aromalandırılmış makarnalar bulunmaktadır. Ürünlerimiz, toptan satıştan perakende satışa kadar İtalya pazarında ve ağırlıklı olarak İspanya, Portekiz, Almanya, İngiltere, Kanada, Brezilya, Avustralya ve ABD gibi yurtdışı pazarlarında mevcuttur.
... - tam bir uyum içinde - bir araya geldiği bir senaryodur. Unlarımızın üretimi, onları oluşturan en iyi hammaddelerin titiz ve dikkatli bir seçiminden doğmaktadır.
Tedarik kaynaklarımız, en yüksek kalite seviyesini sağlamak için sürekli bir araştırma ile seçilmektedir; unlarımızın kullanım amacına göre en iyi tahılları seçiyoruz. Bu değerli tahıllar, ustaca karıştırılarak, benzersiz bir ürün...
Organik tahıl ve baklagil üretimi. Monokok, dikok ve spelta tahılı üretimi. Organik ve tam buğday unları üretimi. Perlatılmış tahılüretimi. Ön pişirilmiş farro üretimi. Yulaf ezmesi üretimi. Patlatılmış tahılüretimi. Bir yıl boyunca buzdolabı dışında saklanabilen hazır yemeklerin üretimi.