...Çeşitli antep fıstığı ve badem kremleri, kahvaltı için mükemmel bir üründür.
İtalya, Giarre
...Badem hamurları, Sicilya pastacılığının sembollerinden biridir ve adanın dört bir yanında farklı şekil ve dokularda yaygındır: her bir türü lezzetlidir, kirazlar gibi baştan çıkarıcıdır, çünkü biri diğerini çeker. Sicilya'da onlara 'badem hamurları' diyoruz: Bademli, Portakallı, Limonlu ve Antep Fıstıklı çeşitleriyle.
İtalya, Belpasso
...Fıstıklı nougat levhaları 120g'lık paketlerde Fıstıkların yoğun lezzetini, sizi büyüleyecek tatlı ve sofistike atıştırmalıklar arasında yer alan çıtır bir nougatinde bulacaksınız. Sadece birkaç doğal malzeme ve geçen yüzyıla uzanan bir el yapımı süreç. Lezzeti evinize, tadını çıkarmanız için hazır. Ayrıca diğer çeşitlerde de mevcut: badem, fıstık, fındık.
İtalya, Lauro
...Kabuklu doğal antep fıstıkları gerçek bir lezzettir. Ne tuzlama ne de kavurma işlemine tabi tutulmuşlardır ve bu nedenle sağlığımız için olağanüstü bir doğal şifa kaynağıdır: günde sadece 3 tane yemek, sağlık için en önemli besin maddelerinin tam karşılığını almak için yeterlidir: A vitamini, B1, B2, B3, B5, B6, C, demir, fosfor, potasyum ve bakır. Ayrıca, kabuklu antep fıstığı çok yönlü bir...
İtalya, Bronte
İtalya, Mazara Del Vallo
...Sicilya cannolusu kesinlikle dünyanın dört bir yanında en bilinen, sevilen ve özellikle ihraç edilen tatlılardan biridir. Adanın şekerleme sanatının sembolü olan bu tatlı, Sicilya pastacılığının en çok takdir edilen özeliklerinden biridir. Cannolunun dışı çıtır çıtır, içi ise şekerlenmiş meyveler, çikolata parçaları, vanilya ve/veya tarçın aroması ile zenginleştirilmiş tatlı bir okşama gibidir.
İtalya, Belpasso
...Bu, içinde şunları barındıran bir KİT'tir: Sicilya cannoli kabukları, dehidrate ricotta, toz antep fıstığı, uygun şekilde ölçülmüş çikolata parçaları, krema torbası ve hazırlama talimatları. Paketleme soğutma gerektirmemektedir ve 16 ay raf ömrüne sahiptir. Böylece taşımayı ve tüketimi kolaylaştırmaktadır. İç harcı, ricotta işleme teknolojilerinin en yüksek standartları kullanılarak...
İtalya, Palagonia
... ve antep fıstığı ile Sicilya cassata, mini ricotta cassate. Sürülerek yenilebilen tatlı kremler, antep fıstığı, badem, fındık, nougat, kahve, limon. Limon, kan portakalı, sarı portakal, mandalina, soğan, şeftali, domates, portakal ve zerdeçal, limon ve zencefil reçelleri. İkisi de ekstra incir, armut, ceviz ve tarçın, siyah dut reçelleri. Tipik Sicilya gıda konserveleri, pate, makarna veya...
İtalya, Asti
... ortamda. Ana güçlü yanımız "Profiterol Evi"dir; burada pastacılarımız, zabaione, krema ve antep fıstığı versiyonlarında, geleneksel el yapımı üretimimizin tipik tatlıları olan bu tatlıları hazırlayıp paketlemektedir. Yaptığımız her tatlıda tutku ve kalbimizi katıyoruz, ayrıca en yüksek kalitede hammaddeleri özenle seçiyoruz. Ayrıca, her alanda mükemmelliği elde etmeyi sevdiğimiz için, tatlılarımız şık ve zarif bir ambalajla sunulacak; bu ambalaj tamamen geri dönüştürülebilir ve yeniden kullanılabilir, böylece taşıma işleminizi son derece kolay hale getirecektir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler