İtalya, Orbassano
...Piyemonte agnolottileri, 19. yüzyıla dayanan yerel bir tarifle, Piyemonte'nin gerçek bir spesiyalitesidir. Bu ravioliler, üç çeşit taze ve yağsız et (sığır, domuz ve beyaz et) ve mevsim sebzeleri (sarmısak, pazı veya ıspanak mevsime bağlı olarak) ile doldurulmuştur. Ana malzemeler arasında haşlanmış jambon, roast beef, haşlanmış tavuk, ıspanak, kızarmış domuz eti, sarmısak ve mortadella bulunmaktadır. Bu lezzet kombinasyonu, gerçek Piyemonte mutfağını tatmak isteyenler için mükemmel, eşsiz ve geleneksel bir gastronomik deneyim sunar.
İtalya, Carbonara Al Ticino
...Geniş bir ürün yelpazesi için lezzetler üretiyoruz: soslar, et suyu, çorbalar, doldurulmuş makarna, et ürünleri, hazır yemekler, atıştırmalıklar vb. Özellikle birçok "et türü" formülasyonuna odaklanıyoruz; bu, aşağıdaki işleme lezzetlerinin geliştirilmesini içeriyor: Kızarmış et lezzetleri: sığır eti, dana eti, domuz eti, tavuk Haşlanmış et lezzetleri: sığır eti, dana eti, domuz eti, tavuk Balık...
... Donmuş Tavuk ve Parçaları İnsanlar yalnızca istediklerini satın aldıkları için, tüketici kalitesi perspektifi daha uygundur. Tüketiciler bir tavuk ürününü satın aldıklarında, onu pişirip ailelerine servis ettiklerinde, görünümünün, tadının ve ağızda iyi hissettirmesinin beklentisi içindedirler. Donmuş Domuz Eti Dünyanın en nitelikli domuz eti merkezlerinden A sınıfı satıcılarıyız: Mercosur (Arjantin, Brezilya, Uruguay ve Paraguay) ve İspanya.
İtalya, Messina
Sığır eti, domuz eti, kuzu eti Tavuk, yumurta, şarküteri ve peynirler...
İtalya, Palo Del Colle
Sığır, domuz, koyun ve at etlerinin kesimi, parçalanması, işlenmesi ve paketlenmesi Sığır, domuz, koyun etleri ve sığır ile domuz etine dayalı ürünlerin geliştirilmesi ve üretimi Tavuk eti ve av etlerinin ticareti...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play