İtalya, Torino
...NFC meyve suları (konsantre olmayan), konsantreler ve püreler Türkiye'den. Meyveler, taze tat ve renklerini korumak için minimum düzeyde işlenir ve ürünlerin çoğu organik sertifikalıdır. Sundugumuz ürünlerin yüksek kaliteli özellikleri, bunların gıda ve içecek uygulamalarının çoğuna mükemmel bir ek olmasını sağlar. Kalite ve tedarik, belirlenen spesifikasyonlar ve bir sözleşme temelinde tüm...
İtalya, San Donaci
...Negroamaro (yüzde 90) ve Malvasia Nera (yüzde 10) üzümlerinin şarap yapımından elde edilen vino. Üretim bölgesi: Brindisi ve Lecce illeri arasında yer alan Salento. Tazelik, yumuşaklık ve çok yönlülük ile karakterizedir. Burunda yoğun taze meyve aromaları, çilek, kiraz, nar, erik ve yabani gül gibi çiçeksi notalar ortaya çıkmaktadır. Çok yönlülüğü sayesinde aperatifler için, deniz ürünleri tabakları, balık yemekleri ve karides kızartması ile mükemmel bir uyum sağlar.
İtalya, Palagonia
... aperatifler için sos, zeytinyağında mantar, siyah zeytin, yeşil zeytin, kuşkonmaz, kapari, kurutulmuş domates, enginar. Sicilya graniteleri ve dondurmaları: Her türlü granita, limon, badem, antep fıstığı, dut, çikolata, portakal, nar, incir, fındık, çilek vb.
İtalya, Omignano
...orman çileği, kayısı, kavun, incir, kuru meyve ve mandalina bulunmaktadır. Ayrıca limon kabukları, çilek, kestane vb., porcini mantarları ve dondurulmuş trüf de sunmaktayız. Üretim döngüsü, taze ve sterilize edilmiş kestanelerin paketlenmesi ve bunların soyulması ve dondurulması ile sona ermektedir. Ürünlerimize ihtiyaç duyarsanız, hizmetinizdeyiz.
İtalya, Grugliasco
...Yunanistan, Hollanda, Polonya, Fransa'dan ithalat. Fransa, Belçika ve Almanya için karışık yüklerde uzmanlaşmıştır. Ürünler: kuşkonmaz, sarımsak, portakal, klementin, limon, kabak, biber, armut, elma, üzüm, incir, havuç, rezene, kestane, kiraz, çilek, patlıcan, salatalık, karnabahar, brokoli, cherry domates, salkım domates, öküz kalbi domates, ridged domates, piccadilly, pixel, merinda, enginar, kavun, karpuz.
İtalya, San Pietro In Casale
...hepsi titizlikle doğal ve kontrol edilmiştir. Agribologna ayrıca mevsim meyveleri sunar: kiraz, çilek, şeftali ve nektarin, erik, kayısı, hurma, kavun, karpuz. Konsorsiyumun sahip olduğu sertifikalar: UNI EN ISO 9001:2008, BİO, SPC BİO, Etik Kod, GlobalGap.
İtalya, Casalvelino
...La Val Fruit srl, zengin bitki örtüsü ve özellikle kestane ağaçları ve meyve bahçeleri ile dolu Cilento'nun kalbinde yer almaktadır. Şirket, meyve ve sebze ürünlerinin işlenmesi için bir üretim süreci öngören makinelerle donatılmıştır. Faaliyet, mevsimlik meyvelerin, örneğin çilek, kayısı, kavun ve incir gibi, kendi hesabına ve üçüncü şahıslar için işlenmesi ve dondurulması ile yılın farklı dönemlerinde gerçekleşmektedir. Üretim döngüsü, taze ve sterilize edilmiş kestanelerin paketlenmesi ve bunların soyulması ve dondurulması ile sona ermektedir.
İtalya, Siderno
... özel tatlar oluşturabiliriz. Paletler, kat başına 20 kutu olacak şekilde düzenlenmiştir ve bir paletin yüksekliği 15/18 kat oluşturmaktadır (maksimum yükseklik 1,80 m; ağırlık kg 405/486; parça sayısı 3000/3600). *Dondurmanın dışına çıkan "kalp" olarak adlandırılan kısım, şikayet nedeni olarak kabul edilemez, aksine el yapımı üretimin tipik bir unsurudur. *Ürünler, her zaman en iyi ürün kalitesini sağlamak için sipariş anında yapılmaktadır. *Ürünler gluten kaynağı içermez. *Meyve ürünlerinin tedarikinde taze meyve bulunabilirliğine bağlı olarak sınırlı olabileceğini unutmayın.
...Merhaba, 40 yılı aşkın süredir taze kırmızı soğan, çilek (CANDONGA), kayısı ve şeftali üreten bir firmayız. İtalya'nın en büyük meyve ve sebze pazarlarında toptan üretim ve satış yapıyoruz.
Taze meyve ve sebze üretimi, özellikle salatalık, çilek, kayısı, elma, armut, kabak..

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play