İtalya, San Stino Di Livenza
...Saman sarısı renkte, parlak yeşilimsi yansımalarla. Kuru, temiz, yumuşak ve taze lezzeti, zarafeti sayesinde, şarap tadımını öğrenmek için bir parametre haline gelmiştir. Üzüm çeşidi: Chardonnay Bölge: Venedik...
İtalya, Brusaporto
...Casonsei (veya casoncelli), Bergama mutfağının en bilinen yemeklerinden biridir. Bu dolgu makarna yemeği, domuz ve sığır etlerinin artıkları kullanılarak ortaya çıkmıştır. Zamanla, iç harcına eklenen: amaretti, kuru üzüm ve limon kabuğu ile zenginleşmiştir. Pastificio Davena'nın “Bergamasca Casonsei”si, Ticaret Odası tarafından verilen “Bergamo Città dei Mille... Sapori” markasıyla sertifikalandırılmıştır. 250g ve 500g paketlerde mevcuttur.
İtalya, San Pietro Clarenza
...Şık bir tat ile yoğun aromalara sahip, et yemekleriyle eşleştirmek veya harika aperatifler yaratmak için ideal. Tüm patlıcanlar ve diğer malzemeler tek tek seçilmektedir. İÇİNDEKİLER: Taze patlıcanlar (sızma zeytinyağında ayrı ayrı kızartılmış), taze kırmızı biberler (ayrı ayrı kızartılmış), domates püresi, kapari, taze havuç, soğan, taze kereviz, yeşil zeytin, çam fıstığı, kuru üzüm, şeker...
İtalya, Nave
...Önerilen Eşleşmeler Aperitifler, kanepeler, antipasti, balık çorbaları, belirgin tatlı balıklar, haşlanmış sebzeler, soslu makarna, risotto. Not Sülfür içerir. Kapasite: 1,5 ltl Kod: 08295 Kategori: Köpüklü Şaraplar Alkol Oranı: %11 Ülke: İtalya Bölge: Piemonte Üzümler: Denge içinde beyaz üzüm çeşitlerinden oluşan karışım. Renk: Açık saman sarısı. Koku: Yabani çiçeklerin hafif aroması, karakteristik. Tat: Kuru, tuzlu, taze ve uyumlu.
...Tül içinde paketlenmiş Malzemeler: Yumuşak buğday unu tip '0' – Tereyağı – Kuru üzüm – Badem – Taze yumurta (yumurta sarısı) – Şeker – Bal – Tuz – Maya – Aromalar – Badem ezmesi ile dolgu.
İtalya, Maruggio
...Üzüm: Negroamaro – siyah Malvasia – Primitivo Üretim alanı: Taranto'nun Doğu Bölgesi Toprak tipi: Kırmızı toprak, taşlı tüf ve/veya kireçtaşı karışımı Bağ yetiştirme tipi: Destekli alberello Bağ ortalama yaşı: 15 yıl Ortalama üretim / hektar: 90/120 kantar üzüm Hasat dönemi: Eylül Üzüm hasat yöntemi: Manuel Alkol: %11 - %12 vol. Renk: Canlı pembe Bukle: Karakteristik şarap kokusu Tat: Kuru, çok uyumlu Servis sıcaklığı (celsius): 8° 10° C Tavsiye edilen: Aperatif, balık ve İtalyan mezeleri, deniz ürünleri, hafif çorbalar, sebzeler, mozzarella ve taze peynir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play