İtalya, Orbassano
PASTA GIRARDI, 1997 yılından beri taze makarna, ravioli, lazanya ve yüksek kaliteli gurme yemeklerin günlük üretimi konusunda uzmanlaşmış, Piemonte'de organize bir zanaat şirketidir. Ürünlerimiz, sürekli olarak hammadde araştırmasına ve seçimine gösterdiğimiz dikkat ile ortaya çıkmaktadır ve nihayetinde tüm ürünlerimiz koruyucu madde eklenmeden hazırlanır. Tüm bunların yanı sıra, iyi yiyeceklere o...
...Toskana geleneği masada. Şampiyon mantar ve siyah trüf ile aromalandırılmış Pici. Malzemeler: irmik, şampiyon mantar (Agaricus Bisporus), yaz trüfü (Tuber aestivum Vitt) %1, aroma. Taze trüf ile, King of Truffles siyah trüf bazlı tereyağı ile ve/veya siyah trüf boncukları ile eşleştirmek için idealdir.
İtalya, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Sert buğday Penne: Sadece Volterra'nın tepelerinde kooperatif çiftçileri tarafından toplanan sert buğday irmiğinden üretilen bir makarnadır. İşleme, bronz kalıplarla şekillendirme ve düşük sıcaklıkta kurutma yöntemlerine göre yapılmaktadır. El yapımı taze makarna: Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani.
İtalya, Marciano Della Chiana
... içermez. Bu, tamamen sindirilebilir olmasını sağlar ve bazen rahatsız edici olan o kokuyu bırakmaz. Kısacası, öpücüğe dayanıklı bir sarımsak. Bu sosu yapmak için, Aglione bitkisinin çiçeğinden soğana kadar her parçasını kullandık. Sonuç olarak, taze, tatlı ve nazik bir tat ortaya çıktı. Bu nedenle, makarnanın üzerine dökmeden önce birkaç dakika ısıtmanızı öneririz. Her türlü makarnayı süslemek için mükemmel, özellikle geleneksel Pici için, isterseniz mantar ve sosis veya kapari ve hamsi ya da Guanciale Stagionato ekleyerek.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play