İtalya, Orbassano
...Su, yumurta ve irmik karışımı, bu makarna şekli için mükemmel karışımı oluşturur; bu makarna, boru şeklinde ve pürüzlü, çizgili bir yüzeye sahiptir. Bu doku, sosları yakalamak ve tutmak için tasarlanmıştır, bu da onu zengin ragù (et sosu) ile mükemmel bir eşleşme haline getirir.
İtalya, Bronte
...Özel Etiketli Antep Fıstığı Pesto'muz, Antep fıstığının zengin tadını taze otlarla harmanlayarak, gurme yemekler için ideal olan benzersiz ve tuzlu bir pesto yaratıyor. Markanıza özel olarak özelleştirilebilen bu ürün, makarna yemekleri, gurme sürümler veya özel sos olarak mükemmeldir. Esnek ambalaj seçenekleri ile hem küçük perakendecilere hem de premium Antep fıstığı bazlı ürün sunmak isteyen büyük dağıtıcılara hitap ediyor.
İtalya, Villafranca
... yaratılmıştır. Scialatielli'yi bir yemek yarışmasında sunduğunda, bu makarnalar sayesinde yılın entremetier ödülünü kazanmıştır. Taze Makarna ve Kuru Makarna Arasındaki Eşleşme: Kaliteyi daha iyi bir yaşam için bir seçim haline getirmek. Taze Makarna için 270 kcal/100g Kuru Makarna için 350 kcal/100g İtalya'da Üretilen Akdeniz Taze Makarna "Napoli" Soğutulmuş Taşımacılık Stef...
İtalya, Imperia
...' bölümünde, ürünle ilgili besin verileri ve diğer bilgileri içeren etiketi bulacaksınız. Eşleştirmeler Kanepe zenginleştirmek için mükemmel, aperatif veya başlangıç olarak, ayrıca ızgara et ve balık ile de çok iyi gider. Makarna için bir sos olarak da kullanılabilir ve lezzetli bir bourguignonne sosu olarak mükemmeldir. Saklama yöntemi Kuru ve serin bir yerde, ısı kaynaklarından uzakta saklayın. Açıldıktan sonra buzdolabında (+4°C) saklayın. 5 gün içinde tüketin. Kod: PCT 180...
İtalya, Brusaporto
...Casonsei (veya casoncelli), Bergama mutfağının en bilinen yemeklerinden biridir. Bu dolgu makarna yemeği, domuz ve sığır etlerinin artıkları kullanılarak ortaya çıkmıştır. Zamanla, iç harcına eklenen: amaretti, kuru üzüm ve limon kabuğu ile zenginleşmiştir. Pastificio Davena'nın “Bergamasca Casonsei”si, Ticaret Odası tarafından verilen “Bergamo Città dei Mille... Sapori” markasıyla sertifikalandırılmıştır. 250g ve 500g paketlerde mevcuttur.
İtalya, Nave
...Önerilen Eşleşmeler Aperitifler, kanepeler, antipasti, balık çorbaları, belirgin tatlı balıklar, haşlanmış sebzeler, soslu makarna, risotto. Not Sülfür içerir. Kapasite: 1,5 ltl Kod: 08295 Kategori: Köpüklü Şaraplar Alkol Oranı: %11 Ülke: İtalya Bölge: Piemonte Üzümler: Denge içinde beyaz üzüm çeşitlerinden oluşan karışım. Renk: Açık saman sarısı. Koku: Yabani çiçeklerin hafif aroması, karakteristik. Tat: Kuru, tuzlu, taze ve uyumlu.
İtalya, Fidenza
...1986'dan beri ITALPAST, hem zanaat hem de endüstri sektörü için yüksek kaliteli makarna üretimi için makinelerin, otomatik tesislerin ve tam hatların tasarımı ve inşasında liderdir. Kuru makarna, taze makarna, glütensiz makarna, doldurulmuş makarna ve hazır yemekler için ön pişirilmiş makarna. Kuru makarna için 30'dan 1.000 kg/saat üretim kapasitelerine sahip tesisler ve tam hatlar, sürekli...
İtalya, Latina
...Biz bir ithalat ve ihracat şirketiyiz, faaliyetimiz %100 Made in Italy gıda mükemmeliyetini dünyada geliştirmek ve yaymaktır. _/..Kuru makarna | kısa makarna | uzun makarna | taze makarna | Gıda | Amerikan formatında da bulunan soyulmuş domatesler | domates püresi | konserveler | Lazio şarabı, Terracina moscato | Sicilya siyah d'avola şarabı | Kahve, Kakao | egzotik meyveler | kuru meyveler...
İtalya, Ripalimosani
... çıkarıcıları - ARICILIK HATTI: polen temizleme makineleri, kremalı bal üretim makineleri, bal işleme için çok amaçlı tesis - KESTANE HATTI: kestanelerin yıkanması, ısıl işlem, pastörizasyonu; kuru ve taze kestanelerin kabuklarının soyulması - TRÜF HATTI: trüfün yıkanması, pişirilmesi ve sterilizasyonu için tesisler - SÜT VE PEYNİR HATTI: mini peynir fabrikaları, peynir kurutma makineleri...
İtalya, Carasco
...Taze, kuru, doldurulmuş makarna, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti vb. üretimi için makine ve tesislerin stüdyosu ve inşası. 5'ten 200 kg/saat kapasiteye sahip gıda makarnası üretimi için makinalar, ekstrüderler, laminatörler, açma makineleri, ravioli makineleri, gnocchi makineleri ve diğer makine türleri. Hızlı servis restoranları için otomatik makarna haşlama makineleri ve...
İtalya, Altamura
... 55 derece Celsius arasında değişen düşük sıcaklıklarda gerçekleşmektedir. Böylece besin değerlerini koruyarak pişirme aşamasında dayanıklılığı sağlıyoruz. Taze ve kuru, organik ve konvansiyonel makarna üretiyoruz; bunlar arasında Farro dicoccum, Senatore Cappelli sert buğdayı, tam tahıl ve dehidre edilmiş doğal ürünlerle aromalandırılmış makarnalar bulunmaktadır. Ürünlerimiz, toptan satıştan perakende satışa kadar İtalya pazarında ve ağırlıklı olarak İspanya, Portekiz, Almanya, İngiltere, Kanada, Brezilya, Avustralya ve ABD gibi yurtdışı pazarlarında mevcuttur.
İtalya, Ternate
... deneyim ve teknik uzmanlığı sunarak, her türlü üretim ihtiyacına uygun özel çözümler geliştirmektir. Taze ve kuru makarna, bisküvi, ekmek ve kruvasan gibi fırın ürünleri, kuru meyve, cips, şekerlemeler, dondurulmuş gıdalar, sebzeler, un, kakao, kahve gibi toz ürünler ve teknik ürünler gibi paketleme ve ambalajlama sektöründe edinilen önemli bir deneyim bulunmaktadır. Mondial Pack Grubu, üretimi çeşitlendirmeyi sağlayan 7 şirketten oluşmaktadır, böylece en iyi fiyat-performans oranını elde edebilirsiniz!
İtalya, Ceglie Messapica
...Taze ve kuru makarna üretimi ve satışı, orecchiette, fusilli, cavatelli, tagliatelle. Yanık buğdaydan yapılan taze makarna, Senatore Cappelli buğdayından yapılan taze makarna, yumurtalı taze makarna. Yurt dışı, Almanya, İngiltere, Fransa, Pastificio SUMA, üstün kalite ve doğallığı birleştirerek, en iyi irmik karışımlarından makarna aşkını doğuruyor. Orecchiette'nin zengin ve ayırt edici tadı...
İtalya, San Lorenzo Di Parabiago
Aldo Cozzi Sas Makine Pasta Üreticileri, sahibi Cav. Aldo Cozzi, uzun yıllardır kısa ve uzun makarna, taze, kuru, pastörize, dondurulmuş ve Ravioli, Cappelletti, Tortellini, Gnocchi gibi benzeri ürünlerin inşası ve satışı alanında ulusal ve uluslararası pazarda zirvede yer almaktadır. Ayrıca özel ve tipik ürünler de sunmakta, bunlar için özel makineler kullanmaktadır. Şirketimizde her türlü...
İtalya, Villafranca
... - Geleneksel teknikleri modern teknolojilerle birleştirir. Taze makarna ile kuru makarna arasındaki denge: Kaliteyi daha iyi bir yaşam için bir seçim haline getirin. Taze makarna için 270 kcal/100g Kuru makarna için 350 kcal/100g Taze daha iyidir! İtalya'dan "Napoli" taze Akdeniz makarnası Öncelikle Stef Soğuk Taşıma ile.
İtalya, Città Di Castello
...1990'dan beri Tartufi Bianconi, Umbria'dan gelen ham maddelerle trüf işleme ve tipik ürünler üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Sadece mevsimlik taze ürün değil, aynı zamanda trüf, porcini mantarı ile birlikte geniş bir sos ve baharat yelpazesi, ayrıca ragù, trüf yağı, pesto, trüf balı, balsamik, baharatlı otlar ve kuru mantarlar, trüf tereyağı, trüf risotto, trüf makarna, trüf püresi, siyah...
İtalya, Lemignano Di Collecchio
... dünyanın en büyük endüstriyel hatları için kuru makarna üretimine yönelik presler üretmektedir. Kendi markası altında ise özel kuru makarnalar, taze makarna, hazır yemekler, glütensiz makarna, anlık makarna ve kuskus gibi diğer tüm üretimler için tesisler gerçekleştirmektedir.
İtalya, Forte Dei Marmi
... şampanyalar gibi yüksek kaliteli yerel ürünler sunmaktadır. Mutfak, deniz ve kara spesiyaliteleri, taze makarna, hardal, reçeller ve taze ve kuru el yapımı pastacılık yaratımları ile hazır yemekler hazırlamaktadır; bunlar evde veya hoş bir ortamda, yöneticilerin samimiyetinin unutulmaz bir lezzet deneyimi için bir ek malzeme olduğu bir ortamda tadılabilir.
İtalya, Santa Maria La Carità
... etmemek" için ve işlenecek makarna şekline bağlı olarak en az 12 saatten 36 saate kadar sürer. Taze Makarna İşleme: her ürün, dikkatlice SEÇİLMİŞ HAM MADDELER ile üretilir ve katkı maddeleri veya koruyucuların kullanımını kesinlikle reddeder. Kaliteli bir hamur. Bu, her üretim döngüsünde peşinde koştuğumuz hedeftir. Seçilen taze yumurtalar, %100 İtalyan tarlalarından gelen yüksek proteinli irmik, yavaş ve homojen bir hamur, sürekli ve kademeli bronz şekillendirme, bunlar bizim sırlarımızdır.
... öğütülen unlardan yapılan el yapımı makarna, taze ve kuru organik makarna - Podere Le Casacce'deki BioLaboratuvarımızda işlenmiştir - Chianti'nin küçük nohutları - Küçük çeşitlendirilmiş mercimekler - Kamut ve arpa - Odunla kavrulmuş arpa - Kabukları soyulmuş darı - Taş değirmeninde öğütülen tahıl ve baklagil unları - Tahıl gevrekleri - Toskana çorbaları - Turistik konaklama: Siena'daki Bioagriturismo...
... kullanılmaktadır. Gıda-şekerleme sektöründe ayrıca makarna üreten firmalar için uzmanlaşmış durumdayız: taze ve kuru makarna için pastörizatörler-yemek pişirme yedek parçaları, bisküvi/şekerleme pişirme, şarapçılık için delikli levhalar. Süt ve süt ürünleri alanında, örneğin mozzarella fümeleme için özel kenarsız metal ağlar ve filtrelerin üretim-tedarikinde uzmanız. Tüm ürünler AISI 304-316-316L-310-314 gibi...
İtalya, Sant'elpidio a Mare
... makarna, kuru makarna, zeytinyağı ve şarap seçmekte, üretmekte ve ticaretini yapmaktadır... Tüm bunlar kendi topraklarından ve kendi laboratuvarlarından gelmektedir. Hepsi el işçiliği ile üretilmektedir. Hem geleneksel hem de mutfak yaratıcılığının tadını çıkarmanız için.
İtalya, Parabiago
...20 kg/saatlik küçük taze makarna laboratuvarından 300 kg/saatlik endüstriyel hatlara kadar taze makarna üretimi. Bugün, taze, kuru ve glütensiz makarna üretimi için anahtar teslim makarna üreticileri ve endüstriyel makarna üreticileri ile sizi tedarik edebiliriz. Her ihtiyaca uygun bir makarna makinesi sunuyoruz. Dolgulu makarna makinelerinden, preslerden ve ekstrüderlerden, pastörizatörler, karıştırıcılar, kurutucular gibi makarna işleme ekipmanlarına kadar.
İtalya, Melicucco
...yüksek kaliteli taze ürünlerin (süt ürünleri, peynirler, şarküteri, makarna, tipik ürünlerin gastronomisi, turşular) geniş bir dağıtım ağına sahip olmuştur. Bu başarı, sadece taşımayı ve dağıtımı koordine etmekle kalmayıp, siparişleri ve bunlarla bağlantılı hizmetleri dikkatle yöneten çalışanlarının özverisi sayesinde mümkün olmuştur. Bugün Lombardo srl, Calabria'nın tipik ürünlerini değerli kılma hedefiyle, kendi markası Il meglio ile daha geniş bir pazara dağıtımını genişletmek isteyen bir işletme gerçekliğidir.
...Riscossa Makarna 1902'den beri. Yüksek kaliteli İtalyan ve yabancı sert buğday irmiğinden yapılan makarna, minimum %12,5 protein içerir. Pastificio Riscossa, ondan fazla ürün kategorisinde hizmet vermektedir: İrmik kuru makarna, Özel Bölgesel Makarna, Yarı taze ve el yapımı Makarna, Yumurta Makarna, Pirinç Makarna, Bronza Çizilmiş Gurme Makarna, Kırmızı Hat, Soslar, Zeytinyağı ve Sirke, Bisküvi, Un ve İrmik, Pirinç, Patatesli Gnocchi. 120 format. 80 ülkede 250 distribütör.
...San Tommaso, Abruzzo'nun geleneksel mutfağının karakteristik tatlarıyla dolu bir gastronomi koleksiyonudur. Amacı, Villa Santa Maria'nın Şefleri ile işbirliği yaparak bölgesel eski tarifeleri yeniden canlandırmaktır. Bugün San Tommaso Özel Gıda Şirketi, taze ve kuru makarna, soslar ve pâté, şarküteri ürünleri ve peynirler, tatlılar ve konserveler gibi geniş bir yerel ürün yelpazesi sunmaktadır...
İtalya, Serradifalco
...Aşk ve el açması hamurun tadı, zamansız bir saflığın lezzeti, sadeliğin keyfi. Taze makarna, sofralarımızda kesinlikle bulunması gereken bir üründür. Kuru makarnanın aksine, besin değerlerini korur. Pastificio Principe'nin taze makarnası, sağlıklı ve dengeli bir beslenme için önemli bir protein, vitamin ve lif kaynağıdır. İTALYAN GELENEĞİ Taze makarna, sadece Sicilya ve İtalyan mutfağının...
İtalya, Olbia
...Sa Busa Food, taze ve dondurulmuş el yapımı makarna üretmektedir. 1982 yılında kurulmuş olup, çoğunlukla kuru ve dehidre meyve bazlı kuru pasta tatlıları üretmektedir. Olbia'da yer almakta ve ekibinde 40 yıllık deneyime sahip üretim uzmanları bulunmaktadır. Ürünler, yumuşaklık, aroma ve yüksek müşteri memnuniyeti sunmak için özenle seçilip işlenmektedir. Hem saklama hem de pişirme sırasında...
İtalya, Padova
...Glutensiz mükemmel bir makarna yapmak, sabır ve özveri gerektiren bir zorluk ve taahhüttür. Glutensiz ürünlerin, glutensiz taze makarnanın ve glutensiz kuru makarnanın üretimi ve ticareti ile ilgileniyoruz. Makaralarımız İtalya'da üretilmektedir ve unlarımız %100 İtalyan'dır.
İtalya, Grottole
Il Pastificio Italyca, yalnızca %100 İtalyan buğdayı kullanarak, sertifikalı Icea organik taze ve kuru el yapımı makarna üretmektedir. Şu anda 3 ay buzdolabında saklanabilen 10 taze format ve yaklaşık 25 kuru format üretmekteyiz. Web sitemiz www.pastificioitalyca.it adresinde, hikayemizi ve ürünlerimizi görebilirsiniz. Ayrıca, her zaman sertifikalı Icea organik olan EVO Yağı da üretmekteyiz. Ürünler üzerinde kişiselleştirilmiş etiket uygulamak mümkündür.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play