İtalya, Orbassano
...Su, yumurta ve irmik karışımı, bu makarna şekli için mükemmel karışımı oluşturur; bu makarna, boru şeklinde ve pürüzlü, çizgili bir yüzeye sahiptir. Bu doku, sosları yakalamak ve tutmak için tasarlanmıştır, bu da onu zengin ragù (et sosu) ile mükemmel bir eşleşme haline getirir.
İtalya, Bronte
...Özel Etiketli Antep Fıstığı Pesto'muz, Antep fıstığının zengin tadını taze otlarla harmanlayarak, gurme yemekler için ideal olan benzersiz ve tuzlu bir pesto yaratıyor. Markanıza özel olarak özelleştirilebilen bu ürün, makarna yemekleri, gurme sürümler veya özel sos olarak mükemmeldir. Esnek ambalaj seçenekleri ile hem küçük perakendecilere hem de premium Antep fıstığı bazlı ürün sunmak isteyen büyük dağıtıcılara hitap ediyor.
İtalya, Villafranca
... yaratılmıştır. Scialatielli'yi bir yemek yarışmasında sunduğunda, bu makarnalar sayesinde yılın entremetier ödülünü kazanmıştır. Taze Makarna ve Kuru Makarna Arasındaki Eşleşme: Kaliteyi daha iyi bir yaşam için bir seçim haline getirmek. Taze Makarna için 270 kcal/100g Kuru Makarna için 350 kcal/100g İtalya'da Üretilen Akdeniz Taze Makarna "Napoli" Soğutulmuş Taşımacılık Stef...
İtalya, Imperia
...' bölümünde, ürünle ilgili besin verileri ve diğer bilgileri içeren etiketi bulacaksınız. Eşleştirmeler Kanepe zenginleştirmek için mükemmel, aperatif veya başlangıç olarak, ayrıca ızgara et ve balık ile de çok iyi gider. Makarna için bir sos olarak da kullanılabilir ve lezzetli bir bourguignonne sosu olarak mükemmeldir. Saklama yöntemi Kuru ve serin bir yerde, ısı kaynaklarından uzakta saklayın. Açıldıktan sonra buzdolabında (+4°C) saklayın. 5 gün içinde tüketin. Kod: PCT 180...
İtalya, Brusaporto
...Casonsei (veya casoncelli), Bergama mutfağının en bilinen yemeklerinden biridir. Bu dolgu makarna yemeği, domuz ve sığır etlerinin artıkları kullanılarak ortaya çıkmıştır. Zamanla, iç harcına eklenen: amaretti, kuru üzüm ve limon kabuğu ile zenginleşmiştir. Pastificio Davena'nın “Bergamasca Casonsei”si, Ticaret Odası tarafından verilen “Bergamo Città dei Mille... Sapori” markasıyla sertifikalandırılmıştır. 250g ve 500g paketlerde mevcuttur.
İtalya, Nave
...Önerilen Eşleşmeler Aperitifler, kanepeler, antipasti, balık çorbaları, belirgin tatlı balıklar, haşlanmış sebzeler, soslu makarna, risotto. Not Sülfür içerir. Kapasite: 1,5 ltl Kod: 08295 Kategori: Köpüklü Şaraplar Alkol Oranı: %11 Ülke: İtalya Bölge: Piemonte Üzümler: Denge içinde beyaz üzüm çeşitlerinden oluşan karışım. Renk: Açık saman sarısı. Koku: Yabani çiçeklerin hafif aroması, karakteristik. Tat: Kuru, tuzlu, taze ve uyumlu.
İtalya, Fidenza
...1986'dan beri ITALPAST, hem zanaat hem de endüstri sektörü için yüksek kaliteli makarna üretimi için makinelerin, otomatik tesislerin ve tam hatların tasarımı ve inşasında liderdir. Kuru makarna, taze makarna, glütensiz makarna, doldurulmuş makarna ve hazır yemekler için ön pişirilmiş makarna. Kuru makarna için 30'dan 1.000 kg/saat üretim kapasitelerine sahip tesisler ve tam hatlar, sürekli...
İtalya, Ripalimosani
... çıkarıcıları - ARICILIK HATTI: polen temizleme makineleri, kremalı bal üretim makineleri, bal işleme için çok amaçlı tesis - KESTANE HATTI: kestanelerin yıkanması, ısıl işlem, pastörizasyonu; kuru ve taze kestanelerin kabuklarının soyulması - TRÜF HATTI: trüfün yıkanması, pişirilmesi ve sterilizasyonu için tesisler - SÜT VE PEYNİR HATTI: mini peynir fabrikaları, peynir kurutma makineleri...
İtalya, Carasco
...Taze, kuru, doldurulmuş makarna, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti vb. üretimi için makine ve tesislerin stüdyosu ve inşası. 5'ten 200 kg/saat kapasiteye sahip gıda makarnası üretimi için makinalar, ekstrüderler, laminatörler, açma makineleri, ravioli makineleri, gnocchi makineleri ve diğer makine türleri. Hızlı servis restoranları için otomatik makarna haşlama makineleri ve...
İtalya, Altamura
... 55 derece Celsius arasında değişen düşük sıcaklıklarda gerçekleşmektedir. Böylece besin değerlerini koruyarak pişirme aşamasında dayanıklılığı sağlıyoruz. Taze ve kuru, organik ve konvansiyonel makarna üretiyoruz; bunlar arasında Farro dicoccum, Senatore Cappelli sert buğdayı, tam tahıl ve dehidre edilmiş doğal ürünlerle aromalandırılmış makarnalar bulunmaktadır. Ürünlerimiz, toptan satıştan perakende satışa kadar İtalya pazarında ve ağırlıklı olarak İspanya, Portekiz, Almanya, İngiltere, Kanada, Brezilya, Avustralya ve ABD gibi yurtdışı pazarlarında mevcuttur.
İtalya, Fisciano
...Geleneklere göre iyi şeyler yapma tutkusu KİMİZ 2019 yılında, kuru makarna segmentinde faaliyet gösteren Pallante ailesi, Fisciano'daki tarihi tesisi yeniden canlandırarak Industrie Alimentari Pallante'ye dönüştürmeye karar verdi ve ürünlerinin en iyi kalitesini sağlamak için tesisleri yeniledi. ÜRETİM HATLARI Fresca & Buona makarna serisi, en son üretim teknolojilerini kullanarak taze makarna...
İtalya, San Lorenzo Di Parabiago
Aldo Cozzi Sas Makine Pasta Üreticileri, sahibi Cav. Aldo Cozzi, uzun yıllardır kısa ve uzun makarna, taze, kuru, pastörize, dondurulmuş ve Ravioli, Cappelletti, Tortellini, Gnocchi gibi benzeri ürünlerin inşası ve satışı alanında ulusal ve uluslararası pazarda zirvede yer almaktadır. Ayrıca özel ve tipik ürünler de sunmakta, bunlar için özel makineler kullanmaktadır. Şirketimizde her türlü...
İtalya, Città Di Castello
...1990'dan beri Tartufi Bianconi, Umbria'dan gelen ham maddelerle trüf işleme ve tipik ürünler üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Sadece mevsimlik taze ürün değil, aynı zamanda trüf, porcini mantarı ile birlikte geniş bir sos ve baharat yelpazesi, ayrıca ragù, trüf yağı, pesto, trüf balı, balsamik, baharatlı otlar ve kuru mantarlar, trüf tereyağı, trüf risotto, trüf makarna, trüf püresi, siyah...
İtalya, Santa Maria La Carità
... etmemek" için ve işlenecek makarna şekline bağlı olarak en az 12 saatten 36 saate kadar sürer. Taze Makarna İşleme: her ürün, dikkatlice SEÇİLMİŞ HAM MADDELER ile üretilir ve katkı maddeleri veya koruyucuların kullanımını kesinlikle reddeder. Kaliteli bir hamur. Bu, her üretim döngüsünde peşinde koştuğumuz hedeftir. Seçilen taze yumurtalar, %100 İtalyan tarlalarından gelen yüksek proteinli irmik, yavaş ve homojen bir hamur, sürekli ve kademeli bronz şekillendirme, bunlar bizim sırlarımızdır.
... öğütülen unlardan yapılan el yapımı makarna, taze ve kuru organik makarna - Podere Le Casacce'deki BioLaboratuvarımızda işlenmiştir - Chianti'nin küçük nohutları - Küçük çeşitlendirilmiş mercimekler - Kamut ve arpa - Odunla kavrulmuş arpa - Kabukları soyulmuş darı - Taş değirmeninde öğütülen tahıl ve baklagil unları - Tahıl gevrekleri - Toskana çorbaları - Turistik konaklama: Siena'daki Bioagriturismo...
İtalya, Sant'elpidio a Mare
... makarna, kuru makarna, zeytinyağı ve şarap seçmekte, üretmekte ve ticaretini yapmaktadır... Tüm bunlar kendi topraklarından ve kendi laboratuvarlarından gelmektedir. Hepsi el işçiliği ile üretilmektedir. Hem geleneksel hem de mutfak yaratıcılığının tadını çıkarmanız için.
İtalya, Melicucco
...yüksek kaliteli taze ürünlerin (süt ürünleri, peynirler, şarküteri, makarna, tipik ürünlerin gastronomisi, turşular) geniş bir dağıtım ağına sahip olmuştur. Bu başarı, sadece taşımayı ve dağıtımı koordine etmekle kalmayıp, siparişleri ve bunlarla bağlantılı hizmetleri dikkatle yöneten çalışanlarının özverisi sayesinde mümkün olmuştur. Bugün Lombardo srl, Calabria'nın tipik ürünlerini değerli kılma hedefiyle, kendi markası Il meglio ile daha geniş bir pazara dağıtımını genişletmek isteyen bir işletme gerçekliğidir.
...Riscossa Makarna 1902'den beri. Yüksek kaliteli İtalyan ve yabancı sert buğday irmiğinden yapılan makarna, minimum %12,5 protein içerir. Pastificio Riscossa, ondan fazla ürün kategorisinde hizmet vermektedir: İrmik kuru makarna, Özel Bölgesel Makarna, Yarı taze ve el yapımı Makarna, Yumurta Makarna, Pirinç Makarna, Bronza Çizilmiş Gurme Makarna, Kırmızı Hat, Soslar, Zeytinyağı ve Sirke, Bisküvi, Un ve İrmik, Pirinç, Patatesli Gnocchi. 120 format. 80 ülkede 250 distribütör.
...San Tommaso, Abruzzo'nun geleneksel mutfağının karakteristik tatlarıyla dolu bir gastronomi koleksiyonudur. Amacı, Villa Santa Maria'nın Şefleri ile işbirliği yaparak bölgesel eski tarifeleri yeniden canlandırmaktır. Bugün San Tommaso Özel Gıda Şirketi, taze ve kuru makarna, soslar ve pâté, şarküteri ürünleri ve peynirler, tatlılar ve konserveler gibi geniş bir yerel ürün yelpazesi sunmaktadır...
İtalya, Serradifalco
...Aşk ve el açması hamurun tadı, zamansız bir saflığın lezzeti, sadeliğin keyfi. Taze makarna, sofralarımızda kesinlikle bulunması gereken bir üründür. Kuru makarnanın aksine, besin değerlerini korur. Pastificio Principe'nin taze makarnası, sağlıklı ve dengeli bir beslenme için önemli bir protein, vitamin ve lif kaynağıdır. İTALYAN GELENEĞİ Taze makarna, sadece Sicilya ve İtalyan mutfağının...
İtalya, Olbia
...Sa Busa Food, taze ve dondurulmuş el yapımı makarna üretmektedir. 1982 yılında kurulmuş olup, çoğunlukla kuru ve dehidre meyve bazlı kuru pasta tatlıları üretmektedir. Olbia'da yer almakta ve ekibinde 40 yıllık deneyime sahip üretim uzmanları bulunmaktadır. Ürünler, yumuşaklık, aroma ve yüksek müşteri memnuniyeti sunmak için özenle seçilip işlenmektedir. Hem saklama hem de pişirme sırasında...
İtalya, Padova
...Glutensiz mükemmel bir makarna yapmak, sabır ve özveri gerektiren bir zorluk ve taahhüttür. Glutensiz ürünlerin, glutensiz taze makarnanın ve glutensiz kuru makarnanın üretimi ve ticareti ile ilgileniyoruz. Makaralarımız İtalya'da üretilmektedir ve unlarımız %100 İtalyan'dır.
İtalya, Grottole
Il Pastificio Italyca, yalnızca %100 İtalyan buğdayı kullanarak, sertifikalı Icea organik taze ve kuru el yapımı makarna üretmektedir. Şu anda 3 ay buzdolabında saklanabilen 10 taze format ve yaklaşık 25 kuru format üretmekteyiz. Web sitemiz www.pastificioitalyca.it adresinde, hikayemizi ve ürünlerimizi görebilirsiniz. Ayrıca, her zaman sertifikalı Icea organik olan EVO Yağı da üretmekteyiz. Ürünler üzerinde kişiselleştirilmiş etiket uygulamak mümkündür.
İtalya, Corato
Durum buğdayı öğütme, kuru, taze, doldurulmuş, dondurulmuş makarna, ekmek ve pizza üretimi için çeşitli türlerde durum irmiği üretimi için.
İtalya, Ancona
ESNEK AMBALAJLAR İÇİN BOBİNLER, POŞETLER VE KAĞITLAR SAĞLIYORUZ, İSTER BASILMIŞ İSTER BASILMAMIŞ FLEKSİBİL İLE 10 RENKTE. MONOFİLM, DUPLEX VEYA TRİPLEX ÜRETMEK İÇİN NY, NY CAST, PET, PET PVDC, PET MET, ALÜMİNYUM, BOPP, CPP, PE, EVOH VEYA PVOH VE PA GİBİ FİLM KULLANABİLİRİZ. ÜRÜNLERİMİZ GIDA VE GIDA DIŞI ÜRÜNLERİN PAKETLENMESİ İÇİN KULLANILABİLİR, ÖRNEĞİN: KURU MAKARNA, TAZE MAKARNA, PIRINÇ, KAHVE...
İtalya, Padova
...Taze ve dolgu makarna üretiyoruz, geniş bir şekil yelpazesi ile, mevsimlik en iyi sebzelerin ve İtalyan mutfak geleneklerinin kullanılmasına bağlı olarak 40'tan fazla farklı lezzette tortellini ve ravioli. Ayrıca erişte ve gnocchi, Venedik Dağları'ndan gelen bir mutfak spesiyalitesi olan "Fioretta Peyniri" ile spaetzle ve gnocchi üretiyoruz. Sadece durum buğday unu ile üretilen taze veya kuru...
İtalya, Pescara
AGRINVEST SRL SÜT İTHALATI, KONTENYER İHRACATI - KURU VE TAZE MAKARNA - ŞARKÜTERİ ÜRÜNLERİ VE JAMBON - KAHVE - KONSERVE DOMATESLER, DOMATES PÜRESİ, KONSERVELER, MEYVE SUYU, UZUN SÜRE DAYANIKLI SÜT (1 LT VE 0,5 LT), PEYNİRLER, PARMİGIANO REGGIANO, GRANA PADANA, ŞARAPLAR, YAĞLAR.
İtalya, Vasto
Stic srls şirketi tamamen ticari bir yapıya sahiptir ve hala geleneksel ev yöntemleriyle taze ve kuru makarna üreten Abruzzo bölgesindeki çeşitli İtalyan makarna üreticileriyle çalışmaktadır. Taze makarna her gün üretilirken, kuru makarna haftalık olarak üretilmektedir. Makarna için ana malzeme olan un, organik sertifikaya sahip kalite uzmanları tarafından titizlikle seçilmektedir. Şirket ayrıca...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play