İtalya, Lauro
...pudinglere ekleyebilir veya ana yemeklere, balık ve et yemeklerine çıtırlık ve lezzet katmak için kullanabilirsiniz. Ayrıca, pastacılık ve dondurmacılıkta gerçekten değerlidirler çünkü birçok yaratımın temel malzemesini oluştururlar; kremler, dondurmalar ve pastalar gibi. Kabukları soyulmuş ve kavrulmuş fındıklar, sadece lezzetli ve karşı konulmaz olmakla kalmaz, aynı zamanda vücudumuz için de faydalıdır: E vitamini açısından zengindirler, bu da bazı kanser türlerinin önlenmesinde yararlı bir antioksidandır ve fosfor, potasyum, kalsiyum ve protein açısından mükemmel bir kaynaktır.
İtalya, Pomezia
Attilio Servi Pasticceria, yüksek kaliteli bir zanaat işletmesidir ve şu ürünlerin üretimiyle tanınmaktadır: - özel günler için mayalı hamur işleri: Panettone, Pandoro ve Colomba; - dondurulmuş tatlılar: croissant (Servi Subito), hamur işleri, pastalar ve tek porsiyonluk tatlılar; - kurabiyeler: tatlı, tuzlu ve baharatlı; - aperatif olarak sunulan gurme tuzlu focaccia ve fokaccetti.
... hazırlıyoruz. Ayrıca Panificio Quartararo, doğum günleri ve özel etkinlikler için anıtsal pastalar ve şeker hamurundan pastalar yapmanın yanı sıra, Sicilya usulü cassata, setteveli, birçok çeşit mousse gibi klasik pastalar da üretmektedir ve el yapımı dondurma üretimi yapan bir dondurma bölümü de bulunmaktadır.
Pastanede, sipariş üzerine her türlü kahvaltılık hamur işi, tatlılar, pastalar, kurabiyeler ve tuzlu atıştırmalıklar bulabilirsiniz. Doğum günü pastalarının her türlüsünü yapmaya odaklanıyoruz; klasik pastalardan şeker hamuruyla yapılan daha karmaşık tatlılara, daha narin tatlılara kadar. Eğer önemli bir kişi için gerçekten özel bir doğum günü pastası hazırlamak istiyorsanız, sadece pastanemize...
İtalya, Bedonia
Taze makarna, gastronomi, tatlı ve tuzlu pastalar...
İtalya, Parete
... vb. Ayrıca, daha özel ürün türlerine de uzanmaktadır: gastronomik dondurma (tuzlu), alkollü dondurma, proteinli dondurma, diyabetikler için ve/veya halkın beslenme ihtiyaçlarına ve olası intoleranslara göre işlevsel dondurma. Sloganımız: "İçtiğiniz ve yediğiniz her şeyi dondurmaya dönüştürüyoruz ve daha fazlası..." Seçkin, doğal, saf ve birinci sınıf hammaddeler kullanıyoruz; hazırlama süreci...
...Fraenz Pastane Laboratuvarı, Napoli mutfağı için bir referans noktası olarak doğdu ve yıllar içinde ulusal düzeyde taralli üretimi gibi çeşitli pastacılık alanlarına gelişti. Taze pastacılık, kişiye özel pastalar ve tuzlu pastacılık satışının yanı sıra, şirket Napoli geleneğinin bir parçası olan tereyağlı kurabiye ve 'taralli sugna e pepe' üretimi geliştirmiştir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play