İtalya, Pescara
... besleyerek, hem organoleptik hem de mutfak özellikleri açısından üstün kaliteli bir ürün elde ediyoruz. Hem aperatif olarak hem de besleyici bir ana yemek olarak kullanılmaktadır. Onu ayırt eden etler, yüksek protein içeriğine ve düşük yağ içeriğine sahiptir.
İtalya, Roma
...omletler ve trüf ile yapılan tüm yemekler için ideal bir sos olarak kullanılır. Alerjenler: Üründe bulunan ve etiketinde belirtilen alerjen maddeler: SÜT. Gluten veya koruyucu içermez. Besin Değerleri (100 gr için): Enerji Kj 2980 / Kcal 725, Yağ 80 gr, Bunların 57,1 gr'ı doymuş yağ, Karbonhidrat 0,6 g, Bunların 0 g'ı şeker, Protein 0,6 gr, Tuz 0,028 gr. Mevcut Boyutlar: 75 gr, 430 gr...
İtalya, Monterotondo
... Çok yönlü bir gıda olan bu yağ, hamur işleri, ekmekler ve tatlı hazırlıkları için mükemmel bir bitkisel tereyağı alternatifi olarak kullanılabilir. Hem tatlı hem de tuzlu birçok kullanımda egzotik bir dokunuş ve karakteristik bir aroma katmak için idealdir.
İtalya, Mortara
...* (Boletus Edulis ve ilgili grubu) (3,7%). *Malzeme (kurutulmuş/liofilize). ÜRETİMİ YAPILAN TESİSTE KULLANILAN: KEREVİZ, SUSAM TOHUMU, HARDAL, SOYA. 100 g için besin değerleri: Enerji: 335 kcal / 1403 kJ Yağ: 1,0 g - Doymuş yağ asitleri: 0,2 g Karbonhidrat: 74,0 g - Şekerler: 0,4 g Lif: 1,1 g Protein: 7,3 g Tuz: 2,5 g Porsiyon: 2/3...
İtalya, Ventimiglia Di Sicilia
... planda bir tat bırakır. Bu yağ, balsamik ve ferah bir damak tadı bırakır ve çiğ kullanım için idealdir; balık mezeleri, çorbalar ve kırmızı etlerle eşleştirilmesi önerilir. Sızma zeytinyağı ayrıca, tereyağı yerine, kurabiyeler, tatlılar ve keklerde de kullanılmaktadır.
İtalya, Cinto Caomaggiore
...Gıda parafin tedavisi ile ambalaj kağıdı ve gıda sarma kağıtları. Mumlu kağıt, su ve yağ direnci sayesinde gıda maddeleri için uygundur; özellikle balık, et ve çikolata barlarını sarmak için idealdir. Ayrıca peynirler, tereyağı ve yağlı gıdalarla doğrudan temas için de özellikle uygundur. Mumlu kağıt, suya, yağlara ve greslere karşı dayanıklı olduğu için gıdaları korur. Farklı müşteri...
İtalya, Bronte
...Malzemeler: un (yumuşak buğday tipi "O"), pastörize yumurta sarısı, tereyağı, fruktoz, şeker, doğal mayalı toz (buğday), emülsifiye edici E471, tam yağlı süt tozu, bira mayası, tuz, aromalar. Dolgu: bitkisel yağlar ve yağlar (palmiye, palm çekirdeği), yağ (ayçiçeği), %32 yağsız kakao tozu, şeker, fındık, emülsifiye edici (E322 soya lesitini), aromalar (vanilin). Kaplama: şeker, bitkisel yağlar (palmiye, palm çekirdeği), yağsız kakao tozu, %5 fındık parçaları, E322, aromalar (vanilya ve süt).
...elekler, süt temizleme makineleri, tereyağı yapma makineleri, hamur yoğurma makineleri, mineral yağlar, yakıtlar, deniz motorları için ayırıcılar ve şarap, zeytinyağı, gıda ve konserve sanayi, kimya, denizcilik, kozmetik ve ilaç üreticilerine yönelik diğer makineler. Şu anda, atık et işleme süreçlerinden yağ geri kazanımında kullanılan hayvansal yağlar için santrifüjler ve kozmetik ve ilaç...
Bu arama terimi için popüler ülkeler