İtalya, Imperia
Giuseppe Calvi & C. srl, 1921 yılında Giuseppe Calvi tarafından kurulan eski bir zeytinyağı evi olup, bugün Gianni ve Luca Calvi tarafından, küçük ama değerli bir iş arkadaşları grubu ile birlikte yönetilmektedir. Şirketin merkezi her zaman Imperia Oneglia'daki via Garessio'nun 56 numarasında yer alırken, işletmenin zeytinyağı fabrikası Pontedassio'da, Oneglia vadisinin zeytinlikleri arasında bul...
İtalya, Pergola
...“SEDICINONI COUNTRY”, daha geleneksel tonlarla birlikte, yemek pişirme sırasında yiyecekleri daha iyi kontrol etmenizi ve işlemenizi sağlayan yatay olarak geliştirilmiş pişirme odası ile bir varyant ekliyor. Özellikle birden fazla küçük tepside birkaç yemek pişirmek istediğinizde, yan yana yerleştirmek ve konumlandırmak kolay hale geliyor, hatta aynı yüzeyde bile. Yatay olarak geliştirilmiş pişirme odası. Tekerlekli, sabit destek, mangal, yan çalışma yüzeyi, ön çalışma yüzeyi, ek refrakter plaka, ekmek-pizza küreği, ek ızgaralar ve tepsiler.
...Bebek Ispanak, çiğ veya pişirilerek yenilebilen yeşil yapraklı bir sebzedir. Düşük demir içeriği ile et veya balık ile bir yan yemek olarak kullanılabilir. Çeşitli ağırlıklarda tepsilerde, torbalarda veya polistiren içinde mevcuttur.
İtalya, San Pietro Clarenza
...Aromatik ve lezzetli sos. Et bazlı bir yemeğe mükemmel bir yan yemek, aperatifler oluşturmak için idealdir. İÇİNDEKİLER: Kurutulmuş domates, sızma zeytinyağı, ayçiçeği yağı, taze fesleğen, kekik, taze sarımsak, değişken oranlarda acı biber. Paket boyutları: 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
İtalya, Noci
...Mozzarella, pürüzsüz, düzgün ve beyaz renkte bir yüzeye sahip, elastik bir kıvama sahip taze bir peynir çeşididir. Tadı tatlı ve nazik, kokusu ise taze ve hoştur. Ustalarımızın becerilerinin bir sonucu olarak farklı şekillerde sunulmaktadır: lokmalık, düğüm, örgü, küçük örgü ve fiordilatte. Genellikle mozzarella, taze olarak tek başına aperitif olarak (fiordilatte tipik olarak dilimlenip sızma zeytinyağı ve domates ile tatlandırılarak ünlü caprese salatasının temelini oluşturur) veya yan yemek olarak, ana yemeklerle birlikte ve salata hazırlığında tüketilmektedir.
İtalya, Tv
... Chef, özel ve özenle tasarlanmış bir dış mekan barbeküsüdür; eğimli bir ön panel, ayar düğmelerinin yer aldığı alan, üst pişirme plakasına ve drenaj haznesinin yan çıkışlarına zarif bir şekilde bağlanmaktadır. İspanya ve Fransa'da plancha, Japonya'da ise teppanyaki olarak adlandırılan Chef, geleneksel bir ızgara-barbekü değil, gazla çalışan AISI 304 paslanmaz çelikten yapılmış bir pişirme yüzeyidir. Bu, daha az deneyimli olanların da iyi yemek pişirme dünyasına yaklaşmasını sağlamakta, çünkü son derece kolay bir şekilde yemekler hazırlanabilmektedir.