İtalya, Palagonia
...İçindekiler: Yeşil zeytin %65, ayçiçeği yağı %30, biber, şarap sirkesi, tuz, değişken oranlarda doğal aromalar (kırmızı biber pul, sarımsak, nane, kekik). Sitrik asit, askorbik asit. Konteynerler: 212g/620g/1kg/3kg...
İtalya, Paterno'
...Nocellara Etnea çeşidi, Etnea zeytin üretiminin mükemmelliğini temsil eder. Uzun süredir devam eden şirket geleneğine göre, yeşil zeytinler ağaçlardan seçilir, izlenir ve toplandıktan hemen sonra ustalıkla ve kanıtlanmış deneyimle işlenir. Daha sonra, ustaca ezilir ve doğru zaman geldiğinde, taze kereviz ve nane ile baharatlandırılır, hafifçe kekik ve acı biber ile tatlandırılır ve titizlikle sızma zeytinyağında saklanır.
İtalya, Ventimiglia Di Sicilia
... organik sızma zeytinyağıdır (bu sonuncusu, bölgemize özgü nadir bir türdür ve ürüne daha fazla kalite katmaktadır), hem şişelerde hem de kutularda, siyah/yeşil zeytin ezmesi, limon, acı biber, kekik, fesleğen, sarımsak gibi doğal aromalarla tatlandırılmış zeytinyağı; sofralık zeytinlerdir. Ürünlerimiz, yüksek kalite ve hijyen standartlarına uygun olarak elde edilmekte ve şişelenmektedir. Zeytinlerin...
İtalya, Mestre
...Tetrahydrogeraniol, Timol Terpenler Anason, Terpenler Sitrus, Terpenler Okaliptüs, Terpenler Rezene, Terpenler Lavanta, Terpenler Limon otu, Terpenler Litsea cubeba, Terpenler Limon, Terpenler Nane, Terpenler Kekik, Terpenler Kekik, Terpenler Spigo, Terpenler Kekik, Doğal Antioksidan, Karnosik Asit, Karnisol, Ahtapot mürekkebi, Antepfıstığı Paprika Oleoresin, Paprika, Safran, Baharatlar, Doğal bağırsak, Ahtapot mürekkebi, Siyah sos, Yeşil sos, Paella sosu, Kabuklu deniz ürünleri sosu, Algler sosu. Filzetta, baggetta, Kuruyemiş, dehidrateli sebzeler, gıda konserveleri...
İtalya, Acicastello
... mutfağı sevenler tarafından bilinen gıda mükemmeliyetleri ile doludur. Bu nedenle, bölgelerimizi ve tarif edilemez bir cazibeye sahip köylerimizi karakterize eden ürünlere, ayrıca diğer ülkelerin gastronomi kültüründe ve geleneklerinde ayrıcalıklı bir yere sahip yüksek kaliteli gıda mükemmeliyetleri ve hazırlıklarına bir bölüm ayırmaya karar verdik. Etna ve Paceco şarapları, Bronte Yeşil Antep Fıstığı, Cerami Taze Kekik, Santa Croce Camerina Sebzeleri, Vittoria veya Mazzarone Üzümleri, Etna Balı, Etna Likörleri, Pantelleria Passito, Hazır Soslar, Taze Makarna...
... gübreleme ve organik tarımda öngörülen az sayıda işlem, yenilikçi çalışmalarımızın temelini oluşturmaktadır. Elde edilen ürünler şunlardır: Şarap, Sızma Zeytinyağı, Bal, Portakal, limon ve mandalina reçelleri, Kuru domates, enginar, siyah zeytin ve yeşil zeytin ezmesi, Kekik, biberiye, limon, portakal ve sarımsak bazlı sızma zeytinyağı sosları. Agricola Montalbano, büyük potansiyele sahip bir bölgede nesiller boyunca varlığını sürdüren bir gerçekliktir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler