İtalya, Giuliano
...Lisans "00", şeker, yumurta, tereyağı, yağlar ve bitkisel yağlar, portakal püresi, vanilin. İÇ DOLDURMA: İnek ricotta, buğday, şeker, yumurta, pastörize yumurta karışımı, tam süt, şekerlenmiş portakal, aromalar, vanilin.
İtalya, MILANO
...kakao yağı, emülgatör: ayçiçek lesitini, vanilin aroması), Pan di Stelle bisküvi parçacığı %2 [buğday unu, şeker, ayçiçek yağı, tereyağı, yüksek kaliteli pastörize taze süt, kakao, çikolata (kakao hamuru, şeker, kakao yağı, doğal vanilya aroması, emülgatör: soya lesitini), taze yumurtalar, bal, fındık, buğday nişastası, kabartma maddeleri (sodyum bikarbonat, amonyum bikarbonat), tuz, aromalar, yumurta...
İtalya, Castellazzo Bormida (al)
... etmek için mükemmeldir. - Gurme Aperatifler: Bruschetta, yumurta ve carpaccioya sofistike bir dokunuş katar. - Lüks Soslar: Tereyağı, yağ ve trüf kremleri hazırlamak için mükemmel. Özel Siparişiniz İçin Bizimle İletişime Geçin Valtrebbia Tartufi'nin Tartufo Bianco Pregiato Prima Scelta'sını seçmek, mükemmeliyet ve sertifikalı kaliteye yatırım yapmak anlamına gelir. Size özel bir teklif almak için...
İtalya, Messina
...pandorato. Sadece en iyi hammaddeleri kullanmaya özen gösteriyoruz. Yumurta sarıları, serbest dolaşan tavuklardan elde edilmektedir, süt kremasından elde edilen tereyağı ise çiğ inek sütü santrifüj edilerek yapılmaktadır. Unlarımız yüksek kaliteli İtalyan unlarıdır ve narenciye ürünlerimiz, ünlü Katania Ovası'ndaki Paternò bölgesinden gelmektedir; bu bölge, Kırmızı Portakalları, kokulu Limonları ve sulu Mandalinaları ile ünlüdür. Panettonilerimiz, lezzetli kumaş örtülerine sarılmıştır. Her lokma, yüzyıllık bir geleneğin hikayesini ve otantik malzemelere olan sevgiyi anlatır.
...Tül içinde paketlenmiş Malzemeler: Yumuşak buğday unu tip '0' – Tereyağı – Kuru üzüm – Badem – Taze yumurta (yumurta sarısı) – Şeker – Bal – Tuz – Maya – Aromalar – Badem ezmesi ile dolgu.
İtalya, Brusaporto
...“Scarpinòcc” geleneksel bir özelik olup, Parre halkının ve Bergamo iline bağlı yüksek Valle Seriana bölgesinin mutfak tarihinin sembolüdür. İsim, birkaç on yıl önce kullanılan, köy kadınlarının aileleri için diktiği el yapımı kumaş ayakkabıların şeklini çağrıştırmaktadır. Taze hamur, grana padano, galeta unu, yumurta, süt, tereyağı ve baharatlardan oluşan hafif bir iç harç ile doldurulmuştur. Pastificio Davena'nın “Scarpinòcc De Par” ürünleri, Ticaret Odası tarafından verilen “Bergamo Città dei Mille... Sapori” markası ile sertifikalandırılmıştır. 250g ve 500g'lık paketlerde mevcuttur.
...Kahvaltı, atıştırmalık ya da yemek sonrası... her fırsat, yumuşak bir plum cake dilimi için iyidir. Klasik dikdörtgen kalıbımızda (200gr) yumuşak plumcake'imizi hazırlıyoruz; bu, kahvaltı ve atıştırmalık için dilimlenmesi pratik bir şekil kazandırıyor. Hamur, yumurta, tereyağı, pirinç unu ve karabuğday unu, pirinç ve mısır nişastası ile hazırlanıyor; ayçiçeği yağı eklenerek daha hafif hale getiriliyor. Küçüklere gönül rahatlığıyla verebileceğiniz klasik kabarık tatlı, evin tadını hatırlatıyor. Hafif bir şerbetle zenginleştirilmiş ve reçel veya sürülebilir kremlerle doldurulmuş olarak deneyin.
...Malzemeler: irmik, taze yumurta (33.4%), beyaz trüf (Tuber albidum Pico) %0.8, aroma. Beyaz trüf King of Truffles ile, taze trüf ile ve siyah trüf ile yapılan tereyağı King of Truffles ile eşleştirmek için idealdir.
İtalya, Taranto
...Taze tereyağı, akasya balı, serbest dolaşan yumurta sarıları ve Sicilya'nın şekerlenmiş narenciye meyveleri, geleneksel panettone üretiminde kullanılan bazı değerli malzemelerdir. Özellikle dikkatle, Pastacı Şefimiz Nilde Diciolla, topraklarımızın hammaddelerini seçerek yeni kombinasyonlar denemekte ve modern ve yenilikçi üretimlere hayat vermektedir. - PanPulia Elixiri - Kırmızı meyve ve antep fıstıklı panettone - Armut ve bitter çikolatalı panettone - Çikolata Üçlemesi panettone - Bademli panettone - Zengin Milano panettone...
İtalya, Bronte
...Malzemeler: un, pastörize yumurta sarısı, tereyağı, fruktoz, şeker, doğal ekşi maya tozu (buğday), emülsifiye edici E471, tam yağlı süt tozu, bira mayası, tuz, aromalar. Dolgu: şeker, %30 fındık ezmesi (kavrulmuş ve rafine fındık), bitkisel yağlar ve yağlar (palmiye, palm çekirdeği) yağlar (ayçiçeği), yağsız süt tozu, süt whey tozu, emülsifiye edici (E322 soya lesitini), aromalar (vanilin). Kaplama: şeker, bitkisel yağlar (palmiye, palm çekirdeği), %10 saf fındık ezmesi (kavrulmuş ve rafine fındık) yağsız süt tozu, laktoz, %5 fındık parçaları, E322, aromalar (vanilya ve süt).
İtalya, Napoli
... tabi tutulur ve 36 saatlik tam bir olgunlaşma sürecine ulaşır. Ve burada, Cupiello'nun yaratıcılığının ve en eski ve doğal malzemeleri bir araya getirme yeteneğinin bir ürünü olan “Madre” serisi doğar: un, yumurta, şeker, tereyağı ve taze ekşi maya. Ana üretim hatlarımız arasında Cornetti Madre, vegan kruvasan serisi, muffin ve tek porsiyonluk kekler, Viennoiserie, Napoli'ye özgü lezzetler ve daha birçok ürün bulunmaktadır.
İtalya, Bologna
...Granarolo, İtalya'nın en önemli taze süt üreticisidir. Grup iş modeli 3 ana alanda şekillenmiştir: süt ve krema; yoğurt ve süt ürünleri, bunlara ek olarak diğer ürünler (örneğin: tatlılar, tereyağı, yumurta, beşamel sos) bulunmaktadır. Yomo grubunun satın alınmasıyla, iş portföyünde yoğurt alanının ağırlığı önemli ölçüde artmıştır ve Lat Bri'nin satın alınmasıyla süt ürünleri alanında daha fazla önemli gelişmelerin önü açılmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play