Almanya, Heidelberg
...Organik tatlı paprika tozu hafif, tatlı bir lezzete ve canlı kırmızı bir renge sahiptir. Yemeklere renk ve ince bir sıcaklık katmak için mükemmel olan bu ürün, baharat karışımlarında, çorbalarda ve soslarda yaygın olarak kullanılmaktadır.
Almanya, Bad Bentheim
... derecede acıdır. > Sağlık uygulamaları Kırmızı biberin antibakteriyel özellikleri vardır ve tükürük üretiminde iyi çalışır ve sindirime yardımcı olur. Kırmızı biber, iyi bir miktarda A vitamini içerir. İçinde bol miktarda C vitamini bulunduğu için güçlü antioksidanlar içerir. Kırmızı Biber Granülü Kullanımı Tüm biberlerde, acılık pişirme sırasında daha belirgin hale gelir, ancak pişirme sırasında ince tatlar kaybolur. Bu nedenle, en son ekleyin.
Belçika, Arlon
...Bu mantar ve sebze assortmanı, wok pişirme için özel olarak tasarlanmıştır. Sarı mantar, istiridye mantarı, beyaz lahana, kırmızı biber, sarı biber ve kırmızı soğandan oluşmaktadır. Hazırlama Tavsiyeleri Bu sebzeler "hazır kullanıma" sunulmuştur. Tüm lezzetini tatmak için, damak zevkinize ve yaratıcılığınıza göre et, baharat ve diğer yan ürünler ekleyerek wok'ta pişirmenizi öneririz. Saklama...
Fransa, Arles
...Conserves Guintrand Ratatouille'mizi bir tencerede kısık ateşte ısıtın ve pişmiş etlerinizi pişirme suyu ile birlikte ekleyerek servis edin. Soğuk veya hafif serinletilmiş olarak, bir yemeğe başlamak için zeytinyağı ile gezdirerek harika bir lezzet sunar. Eğer artan bir miktar varsa, 2 veya 3 yumurta kırın, çırpın ve lezzetli bir omlet yapın. Malzemeler: domates (%40), patlıcan (%18), kabak (%18), yeşil ve kırmızı biber (%8), soğan (%6), ayçiçek yağı, zeytinyağı (%1), şeker, tuz, modifiye mısır nişastası, baharatlar (kereviz dahil), baharatlar, asidik madde sitrik asit (E330).
ufs.country_names.RU, Moscow
... bırakmanız önerilir. Kullanım Alanı Baharatı marine sosu hazırlamak ve mangal, ızgara et için bir sos olarak kullanın. Tat Baharatlı, acı, orta derecede baharatlı Malzemeler İyotlu tuz, kuru sarımsak, kuru soğan, bezelye lifleri, öğütülmüş karabiber, kişniş, toz kırmızı biber, kırmızı tahıl biberi, toz hardal, kanola yağı, kuru maydanoz, kekik. Besin Değeri 100 gr. için. Protein (g / 100g)… 5,5 Yağ (g / 100g)… 4,0 Karbonhidrat (g / 100g)… 36,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 200...
Fransa, Levallois Perret
...Birçok baharatın uyumlu bir karışımıdır; bunların başlıcaları şunlardır: kişniş, sarımsak, zerdeçal, nane, kırmızı biber ve tuz. Et Baharatlarının Mutfaktaki Kullanımları: Kızartma, fırında pişirme, mangalda pişirme, soslu yemekler, çorbalar ve nihayetinde her türlü pişirme şekli için bu karışım mükemmeldir! Eti zeytinyağı ile yağlayın ve pişirmeden önce baharatları ekleyin. Et Baharatlarının...
Almanya, Kehl
... kullanmaktadır. Ürün portföyümüz şunları içermektedir: • Beyaz, siyah, kırmızı, yeşil karabiber (tanecik) • Zencefil (toz) • Karanfil • Tarçın çubukları • Pul biber • Acı biber tozu • Kurutulmuş otlar • Vanilya (-bakla/-toz) • Yer fıstığı • Kaju fıstığı • Kuru meyveler • Manyok unu • Plantain unu / Pişirme muz unu • Ve daha fazlası.... Tedarik politikanızı optimize etmek için South Stream e.K. çözümün...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play