Macaristan, Budapest
...Kibbled soğan ve soğan tozu, birçok mutfak uygulamasında temel bileşenlerdir. Kibbled soğanlar ince dilimlenip kurutulmuşken, soğan tozu dehidre edilmiş, öğütülmüş soğanlardan yapılır. Her iki form da baharat, karışım ve et ovma karışımlarında kullanılır. Kibbled soğan, çorbalara, güveçlere ve fırın yemeklerine tatlı bir lezzet katarken, soğan tozu neredeyse tüm tuzlu yemeklerde çok yönlüdür. Etkilerini korumak için, her ikisi de hava geçirmez kaplarda, ışık ve nemden uzak bir yerde saklanmalıdır.
Almanya, Heidelberg
...Kızarmış et aroması, yavaş pişirilmiş etleri anımsatan zengin, tuzlu bir tat sağlayan bir baharat karışımıdır. Soslara, çorbalara ve vejetaryen yemeklere derinlik katmak için idealdir. Hayvansal ürün içermeyen bu %100 bitkisel aromatik, vegan tarifler için uygundur. Pişirilmiş ve kızarmış notaları, çeşitli hazırlıklara yuvarlaklık ve tipik tatlar katacaktır.
Fransa, Aix En Provence
...Roger bisküvileri, bu Üçüncü Nesil'in Büyükbaba'dan miras kalan mirasıyla gurur duymaktadır. Koruyucu madde olmadan, GDO'suz, organik tarımdan elde edilen malzemeleri kalite garantisidir. Bise unu (T80), bu açık kalıpta pişirilmiş tostun eşsiz bir lezzet sunmasını sağlar, tıpkı Roger'ın, Aix-en-Provence'daki fırıncının ilk fırınında olduğu gibi. Organik Tostlar: Bileşim: T65 buğday unu, T80...
Fransa, Tassin-La-Demi-Lune
...Samangan badem tozu, Samangan bademinden elde edilmektedir. Doğaldır ve el yapımıdır. Hiçbir katkı maddesi veya koruyucu içermez. Bu Samangan badem tozu, pastalarınıza kremsilik, zarafet ve lezzet katar.
Fransa, Maubeuge
...Bu tavuk baharat karışımı ile müşterilerinizin veya arkadaşlarınızın gözdesi olacağınızdan emin olabilirsiniz! Özenle hazırlanmış tarifi, en iyi baharatlardan oluşmaktadır. Hem büyüklerin hem de küçüklerin damak zevkine hitap edecek; but, şiş, kanat, but veya fırın tavuklarında harika bir lezzet sunacaktır. Tatlı ve lezzetli olan bu karışımın tipik doğu tadı, şüphesiz ki müşterilerinizi ve...
Fransa, Castelnaudary
...Périgord tarifine göre hazırlanan ördek yağları, ördek eti, ördek yağı ve sarımsak püresi ile klasik ve belirgin bir tat için yapılır. Daha fazla lezzet için soğuk servis edilmesi önerilir, ideal olarak aperatif olarak tostlar üzerinde veya yemek sırasında salata olarak.
İtalya, Orbassano
...Piyemonte agnolottileri, 19. yüzyıla dayanan yerel bir tarifle, Piyemonte'nin gerçek bir spesiyalitesidir. Bu ravioliler, üç çeşit taze ve yağsız et (sığır, domuz ve beyaz et) ve mevsim sebzeleri (sarmısak, pazı veya ıspanak mevsime bağlı olarak) ile doldurulmuştur. Ana malzemeler arasında haşlanmış jambon, roast beef, haşlanmış tavuk, ıspanak, kızarmış domuz eti, sarmısak ve mortadella bulunmaktadır. Bu lezzet kombinasyonu, gerçek Piyemonte mutfağını tatmak isteyenler için mükemmel, eşsiz ve geleneksel bir gastronomik deneyim sunar.
Almanya, Bad Bramstedt
...Tavuk, taze tavuk arabasından yeni çıkmış gibi. Çünkü dürüst olalım, oradan ya da köşedeki atıştırmalıkçıdan daha lezzetli olmuyor. Tavuk baharat tuzumuzla bu tadı artık kendi tabağınıza getirebilirsiniz ve sıradan kızarmış tavukları bir lezzet harikasına dönüştürebilirsiniz. Soteleme, pişirme, kızartma, ızgara - bu el yapımı baharat karışımı çok yönlü bir şekilde kullanılabilir ve hafif bir...
Türkiye, Sakarya
...10-Kmark POMMES BAHARATI Pommes Baharatı, tuzu biraz baharatlandırarak özellikle patates kızartmaları ve kızarmış tavuklarda lezzet arttırmak için hazırlanmış bir karışımdır POMMES CONDIMENT Pommes Spice is a blend prepared to spice up a little bit of salt, especially fried potatoes and fried chicken ...
Belçika, Bruxelles
..."Oignons Beou" sarı ve kırmızı çeşitleriyle mevcuttur, zengin bir lezzet ve kıtır bir doku sunarak en sevdiğiniz yemekleri zenginleştirir. Bu soğanlar, kalite ve tazelikleri için titizlikle seçilmiştir ve olağanüstü bir mutfak deneyimi garanti eder. Farklı boyutlarda mevcut olan bu soğanlar, salatalardan yavaş pişirilmiş yemeklere kadar her tarife uyum sağlar. 1 kg'dan 25 kg'a kadar filelerde...
...Diğer ambalajlar DÖKME ve POŞETLER: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Yerfıstığı, aslında yerfıstığı bitkisinin tohumudur ve daha yaygın olarak bu isimle anılmaktadır. Bu, subtropikal ve ılıman bölgelerde yetişen bir "yer fıstığı"dır. VIJAYA kavrulmuş ve tuzlu yerfıstıkları altın renginde ve tam kıvamında baharatlanmıştır, en ince damakları bile tatmin edecek bir lezzet sunar. Referans:20801.1...
...Kızartılmış soğan, yemeklere belirli bir lezzet katmak amacıyla kullanılan bir tatlandırıcıdır. Gıda işleme, gastronomi, fırıncılık, et, hazır yemek ve balık sektörlerinde kullanılmaktadır.
Belçika, Beringen
...Dik duran kaburga rostosu, kaburga kemikleri ekli Scotch filetosudur. Çok fazla zorlanmayan kaslardan alındığı için et çok yumuşak ve sulu. Kaburga kemiklerinin korunması, pişirme sırasında ekstra lezzet katar.
...Maiski "boschampignonsaus", bu klasik kremalı kış sosu, kızarmış orman mantarları ile dolu bir lezzet sunuyor. Kızarmış kırmızı etler, çıtır kızartılmış kümes hayvanları ile mükemmel bir uyum sağlarken, av yemeklerinize de ekstra bir dokunuş katıyor. Ana fotoğrafta, bu sosu Gorgonzola veya Mavi Achelse gibi mavi damar peynirleri, fındık parçaları ve biberiye yaprakları ile ekstra olarak süsledik. 2. fotoğrafta ise kızarmış tavşan sırtı, patates topları, yaban mersinli Maiski elmalar ve bizim "boschampignonsaus" sosumuzu görebilirsiniz!
Almanya, Laucha
...Güneşten faydalanmış, tamamen bitkisel malzemelerden yapılmış hafif sebze kreması • Dip sosu ve ekmek sürme olarak veya ızgara yemekleri, makarna ve pizzaya sos olarak • Geleneksel bir lezzet - Güney ve Doğu Avrupa ile Orta Doğu'da Ljutenica olarak bilinir • %90'dan fazla sebze içeriği Malzemeler: Kızarmış soyulmuş biber %35, domates salçası %25, soyulmuş doğranmış domates %13, biber ezmesi...
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Estramadura Zeytin Reçeli ''La Chinata'' (zeytinler yalnızca bu bölgeden gelmektedir), İçindekiler: Yeşil zeytin, şeker, limon. Bu ürün gerçek bir reçel olup, tapenadeden tamamen farklıdır. Kahvaltıda bir dilim ekmek veya kızarmış ekmek üzerinde. Zeytinin kendine has tadından kaynaklanan hafif acı bir tat ile tatlı bir lezzet, bu ürün kimseyi kayıtsız bırakmaz. Gurme olanlar için, bu yeşil zeytin ve şeker karışımı damak zevki için bir ziyafettir. 250g cam kavanoz...
Fransa, Villeneuve Sur Lot
...Croc'Ella'nın tuzlu kavrulmuş W240 kaju fıstıkları, size keyif ve lezzet dolu bir aperatif deneyimi sunacak. Kaju fıstıkları, tadını, dokusunu ve çıtırlığını değiştirmemek için en basit şekilde, Marseille'deki üretim atölyemizde kavrulmaktadır! Müşterilerimize iki farklı boyutta kaju fıstığı sunuyoruz: W240 ve W320. İçindekiler Kaju Fıstığı Tuz Patates Nişastası CROC’ELLA'da, Fransız ve...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... olarak hafif ve çok ince bir kabarcıkla desteklenmiştir. Pertois-Moriset'in imzası, tazelik ve lezzet arasında gidip gelmektedir. Aperatif için ideal bir şampanya olup, geri dönmek oldukça kolaydır! Şarap evi: Pertois-Moriset evi, Côte des Blancs'ın tam kalbinde, Mesnil-sur-Oger'de yer almaktadır. 1951 yılında Yves Pertois ve Janine Moriset tarafından kurulan bu aile işletmesi, bugün, onların...
Fransa, Brive La Gaillarde
...Bayramlar için bir lezzet... Siyah Limousin domuzu, foie gras ve ceviz, hepsi tek bir pâté içinde! Kızarmış zencefilli ekmek, salata ve Coteaux de la Vézère beyaz şarabı ile servis edilmesi idealdir. Renklendirici veya koruyucu içermez. 180 g...
Almanya, Meerbusch
...kızarmış ve kavrulmuş patateslerinizin gerçek bir lezzet patlaması yaşamasını ve harika tadını almasını sağlamak için! Arayışımızın sonucu, patates kızartması baharatımız Frittenstaub. Patates kızartmalarınızı harika bir şekilde baharatlamak için bunu kullanabilirsiniz: Optimal miktarda deniz tuzunun yanı sıra, meyvemsi ve dumanlı bir paprika aroması, baharatlı bir köri notası, biraz soğan ve mükemmel bir şekilde tamamlayıcı hafif bir tatlılık ile destekleniyor. Patates kızartmaları tam da böyle tadılmalı!
Portekiz, Almargem Do Bispo
...1987'den beri bütün ve parçalanmış kızarmış domuz işleme ile uğraşan bir şirketiz. Artık ev hanımlarının kullanımına uygun, pratik ve çekici yeni ambalajlarla hizmet veriyoruz. Portekiz'in Negrais bölgesine özgü tipik kızarmış domuz, vakumlu çiğ domuz, domuz jambonu, ultra dondurulmuş kızarmış domuz ve ultra dondurulmuş çiğ domuz sağlıyoruz. Ayrıca kendi markamız altında, domuz pate, sarımsaklı ve sarımsaksız morina pate gibi benzersiz ürünlerimiz de var. - Gerçek bir lezzet.
İtalya, Brienza
... sunmaktan gurur duyarız! Amacımız asla durmamak: Gençiz ve bu "macera"ya gerçekten inanıyoruz, her an ürün kataloğumuza yenilikler ekleyeceğiz. Bunları kaçırmayın ve... bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!! Web sitemizde bulacaksınız: El yapımı bal ve reçeller, Lucani tarallileri, el yapımı kuru makarna, çölyak hastaları için glutensiz ürünler, Trüf mantarları, Peynirler, Sarconi IGP peynirleri, kızarmış biberler ve daha birçok özel lezzet.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play