Almanya, Bad Bentheim
...Yulaf Flakaları Yulaf flakaları yapmak için tam tahıl kullanılır. Yani, tahılın nişasta kısmı dışında, kepek ve filizi de içerir. Bu nedenle yulaf flakaları her zaman tam tahıldır. Yulaf flakaları, yulafın tam tahılından daha kolay ve hızlı bir şekilde hazırlanır. Ayrıca sindirilmesi de daha kolaydır. Yulaf flakalarının bu kadar popüler olmasının önemli nedenleri. Yulaf Flakalarının Faydaları...
... ununa göre daha güçlü ve daha kaba bir tada sahiptir. Gri renkli olduğu için genellikle çavdar ekmeği ve tam buğday ekmeği yapmak için kullanılır. Açık un, kepek, kül ve protein açısından daha yüksek olduğu için patent ununa göre daha besleyicidir. Ayrıca, açık un en uygun fiyatlı ticari un türüdür. İnce, İtalyan veya çavdar ekmeği yapmakla ilgilenenler için, serbest veya ev kullanımı için mevcut olan açık unumuzu kontrol edin. Açık Un Toplu Ambalaj: 5 lb torba Saklama Süresi: Önerilen saklama koşullarında 180 gün Alerjen Bilgisi: Buğday içerir Kullanım Alanları: İdealdir.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play