...Kabak*(66%), çiftlik keçipeyniri*(10%), ayçiçek yağı*, soğan*, bal*(4%), soya sosu*(soya fasulyesi suyu*, tuz, alkol*, koji), balsamik sirke*(şarap sirkesi*, pişirilmiş üzüm suyu*), pirinç unu*, tuz.
*Organik Tarım ürünleri - Alerjenler
Kullanım önerileri
Kuru üzüm veya cevizli ekmek dilimlerinin üzerine sürmek için idealdir. Ayrıca, tostlarınızı tohumlar, filizler veya baharatlar gibi diğer...
...SARRIETTE - Satureja
Hafif baharatlı bir tat, hem nane hem de kekik ile benzerlik gösterir. Aynı zamanda eşek biberi olarak da bilinir.
Bitki
Sarriette - Satureja.
Mutfak
Soslar, av etleri, taze keçi ve koyun peyniri, kuru baklagiller, fasulye, kabak ve balkabağı, bezelye.
Şekil / Miktar
Organik Kuru Baharatlar / 40g - 220g.
Menşei
Fransa - %100 organik bitki.
Faydaları
Sindirim, ishal...