Türkiye, Trabzon
...Çam balı, adından da anlaşılacağı gibi çam ağaçlarından yapılmaktadır. Ege Bölgesi'nde oldukça popülerdir. Çam balı çok tatlı değildir, hafif acı bir tadı vardır ve güçlü bir aromaya sahiptir; diğer bal türlerine göre çok daha geç kristalleşir (granüle olur). Özellikler - Mineraller ve proteinler açısından zengindir - Solunum enfeksiyonları, ağız boşluğunun iltihabi hastalıkları (diş problemleri dahil), solunum hastalıkları, kardiyovasküler hastalıklar, sindirim sorunları, uykusuzluk ve vücutta toksin birikimi ile mücadeleye yardımcı olur.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play