... şekerleme yapabilirsiniz. Her türlü kütle kullanılabilir: çikolata, karamel, praline kütleleri, nugat, helva, marzipan, kuru meyveler, fondan, sufle, reçel vb. - Neredeyse tamamen manuel gücünden bağımsızdır.
Fransa, Thiais
...Kakao öğütücü, aşçılar veya pastacılar için tasarlanmıştır ve endüstriyel rafinörlere kıyasla küçük miktarlarda hamur hazırlamanıza olanak tanır. Onunla, 20 mikrona kadar rafine kapasitesine sahip, mükemmel rafine ve ince, akışkan ve elastik bir dokuya sahip "Bean to Bar" çikolata yapabilirsiniz; bu da kalıplarınızı mükemmel bir şekilde doldurmanızı sağlar.
Slovenya, Ljubljana
... ve ilham vermek amacıyla bir çikolata ustası okulu kurduk. Artık çikolatanızın ne kadar lezzetli olacağına siz karar verin. Tat, sizin kontrolünüzde. KADZAMA ekipmanları şunlar için uygundur: •Çikolata (çekirdeklerden, kakao kütlelerinden ve hazır çikolatadan); •Kuruyemiş ezmeleri; •Humus, urbech ve diğer ezme atıştırmalıklar; •Katı malzemelerden un — karabuğday, pirinç, bezelye vb. •Su...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play