Almanya, Bad Bentheim
... getirdiler. 17. yüzyılın ortalarında, popüler bir içecek haline geldi. Kakao ağaçları, Avrupa'daki çeşitli ülkelerin kolonileri aracılığıyla Asya ve Batı Afrika'ya tanıtıldı, çünkü Avrupa'da çikolataya olan talep artıyordu. Kakao çekirdeği, çikolata üretiminde kullanılan ham maddedir. Bu kakao çekirdekleri, Güney Amerika'nın tropikal iklimlerinden (Ekvador) gelmektedir. Theobroma cacao ağacı, Mayalar ve...
...Kakao kreması, sızma zeytinyağı ve bal 400 gr. Glutensiz. - İndirim! Sızma zeytinyağı ile yapılmış çikolata ve bal kreması. Koruyucu, renklendirici, glüten, palmiye yağı ve eklenmiş hidrojenize yağ içermez. İspanya'da el yapımı olarak üretilmiştir. 400 gram cam kavanoz. Kahvaltılarda, atıştırmalıklarda, kutlamalarda, doğum günlerinde, etkinliklerde vb. tüketmek için ideal kremadır. Minimum...
Fransa, Talant
...Şeker hamuruna alternatif olarak, bu Çikolata Modelleme Hamurunu kullanabilirsiniz. Lezzetli çikolata aromasıyla, çalışması kolaydır; yarattıklarınız da katkı maddesi olmadan kolayca yapışabilir. İçindekiler: Şeker, Glukoz şurubu, Kakao yağı, Patates nişastası, Kakao %22-24, Su, Emülgatör E422 ve E415, Koruyucu E202, Aroma. Olası izler: Gluten, Yumurta, Fıstık, Kuruyemiş, Süt, Soya, Susam...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play