Avusturya, Königsdorf
...Kara buğday, yaygın kara buğday, Japon kara buğdayı ve gümüş kabuklu kara buğday olarak da bilinen, tohum benzeri taneleri için ve bir örtü bitkisi olarak yetiştirilen bir bitkidir. Kalorifik Değer: 310.0 kcal Su: 14.0 g Protein: 12.6 g Yağ: 3.3 g Karbonhidrat: 62.1 g Nem bileşeni, % en fazla: 12.2 Yüksek kaliteli tahıl, % en fazla: 99.46 Kabuklu olmayan tahıl %, en fazla: 0.22 Atık karışımı, % (mineral dahil, %): 0.16 Kırık, %: 0.30...
...Klasik baharat, güçlü, sindirim dostu ekmekler için, iri, bütün taneler Kendi tarifimize ve en iyi baharatlardan ürettiğimiz baharat karışımı! Her türlü güçlü ekmek ve poğaçalar için baharat olarak kullanılır. İçindekiler: Kişniş tohumu, anason, rezene, kimyon, kara kimyon, çemen tohumu, Tellicherry biberi Şeker, tuz, koruyucu maddeler ve yapay aromalar içermez Ekmek baharatı – Ekmek geliştirici...
Polonya, Wrocław
...Akasya balı açık saman rengine ve kremsi bir dokuya sahiptir. Düşük yoğunluktaki kokusuna aldanmayın, oldukça tatlıdır. Çiçek karışımı bal, hafif, koyu bir bal olup, balmumu aroması taşır. Polonya'nın dört bir yanındaki arı kovanlarında üretilir. Arıların ziyaret ettiği çiçek türüne bağlı olarak farklı renk ve tatlara sahiptir. Kara buğday balı, koyu, yoğun kahverengi bir renge sahiptir. Balın tatlılığını hafif yakıcı, baharatlı bir tatla birleştirir.