...Karabuğday, yaygın karabuğday, Japon kara buğdayı ve gümüş kabuklu karabuğday olarak da bilinen, tohum benzeri taneleri için ve bir örtü bitkisi olarak yetiştirilen bir bitkidir.
Kalorifik Değer: 310.0 kcal
Su: 14.0 g
Protein: 12.6 g
Yağ: 3.3 g
Karbonhidrat: 62.1 g
Nem bileşeni, % en fazla: 12.2
Yüksek kaliteli tahıl, % en fazla: 99.46
Kabuklu olmayan tahıl %, en fazla: 0.22
Atık karışımı, % (mineral dahil, %): 0.16
Kırık, %: 0.30...
...Klasik baharat, güçlü, sindirim dostu ekmekler için, iri, bütün taneler
Kendi tarifimize ve en iyi baharatlardan ürettiğimiz baharat karışımı!
Her türlü güçlü ekmek ve poğaçalar için baharat olarak kullanılır.
İçindekiler: Kişniş tohumu, anason, rezene, kimyon, kara kimyon, çemen tohumu, Tellicherry biberi
Şeker, tuz, koruyucu maddeler ve yapay aromalar içermez
Ekmek baharatı – Ekmek geliştirici...
...Akasya balı açık saman rengine ve kremsi bir dokuya sahiptir. Düşük yoğunluktaki kokusuna aldanmayın, oldukça tatlıdır.
Çiçek karışımı bal, hafif, koyu bir bal olup, balmumu aroması taşır. Polonya'nın dört bir yanındaki arı kovanlarında üretilir. Arıların ziyaret ettiği çiçek türüne bağlı olarak farklı renk ve tatlara sahiptir.
Karabuğday balı, koyu, yoğun kahverengi bir renge sahiptir. Balın tatlılığını hafif yakıcı, baharatlı bir tatla birleştirir.