Fransa, Appietto
...Karamelize Badem Pralinleri, Korsika AOP Balı ile. Günün her saatinde atıştırmalık olarak tüketilebilecek, kıtır bademlerle kaplanmış lezzetli pralinler, Korsika AOP balı ile. Ağırlık: 160 gr İçindekiler: Badem %65, Şeker, Korsika AOP Balı, Glukoz Şurubu. Diğer bileşenlerin izlerini içerebilir. Saklama: Kuru ve sıcaklıktan uzakta saklayınız. Besin beyanı için: 100 g Enerji: 2320 kJ (552 kcal) Yağ: 35 g Doymuş yağ asitleri: 2,6 g Karbonhidrat: 46 g Şekerler: 35 g Protein: 3,1 g Tuz: 0,01 g...
İspanya, Sabadell
... püresi Cevizler: • Ceviz kabuklu • Ceviz yarımları • Ceviz çeyrekleri • Kırık cevizler • Ceviz küpleri • Ceviz unu • Karamelize cevizler Antep fıstığı: • Antep fıstığı kabuklu • Kavrulmuş antep fıstığı • Çiğ antep fıstığı çekirdekleri • Soyulmuş antep fıstığı • Dilimlenmiş antep fıstığı • Antep fıstığı tozu Minimum miktar: 2 TON...
Fransa, Rungis
...Kaliteli kuru meyve - En güzel meyvelerin, sınıflarının ve pl'lerinin seçimi - Susam kaplı karamelize bademin orijinal tadı, sizi büyüleyecek muhteşem bir çıtırlığa sahip! Tatlı severler için şekerleme, bu bademler dişlerinizin arasında çıtırdayacak ve iç kısmı yumuşak kalacak! İyi bir yemeğin ardından tatlı olarak tüketmek veya kahve, çay ve bitki çaylarınızla birlikte keyif almak için küçük bir lezzet. Bir aperatif ile eşlik etmek veya güzel bir film izlerken atıştırmak için mükemmel bir malzeme. Aynı tarzda, tadını çıkarabilirsiniz.
İtalya, Lauro
...Harika bademlerden yapılmış, incecik altın rengi ve çıtır bir şeker tabakası ile kaplanmış bu karamelize badem parçaları, olağanüstü bir lezzete sahiptir. Tatlılar ve pastaların süslenmesi için idealdir ve yoğurt, yulaf ezmesi ve dondurma üzerine serpilerek kullanılabilir. Bu, şekerleme endüstrisi ve zanaat atölyeleri için öne çıkan bir üründür ve her hazırlamanın tadını vurgular. Bademlerin tipik yüksek kalsiyum, magnezyum ve fosfor içeriği, bu parçaları mükemmel bir besin seçeneği haline getirir (tabii ki, şeker kaplaması nedeniyle aşırıya kaçmamak kaydıyla).
İtalya, Belpasso
PENNISI cannolificio, 20 yıl önce, öncelikle başka bir mevsimlik aktivitenin tamamlayıcısı olarak doğdu, ancak yıllar geçtikçe iş, ana faaliyet haline gelmek için çok daha ilginç hale geldi. Faaliyet, 1500 metrekarelik atölye ve depo alanı da dahil olmak üzere toplam 3500 metrekarelik bir alanda gerçekleştirilmektedir. Plaquette üretimi geleneksel yöntemlerle yapılmaktadır. Geleneksel tarifi basit...
Hollanda, Rhenen
...Bademleri çeşitli çeşitlerde kaplıyoruz, örneğin bütün (doğal ve haşlanmış), doğranmış, dilimlenmiş vb. Bademler, temel lezzetlerimizden biri ile kaplanabilir: bal, karamelize, tarçın, akçaağaç, vanilya veya zencefilli kurabiye. Favori lezzetinizi renklendirmek için, bazı lezzetli doğal otlar ve/veya baharatlar ekleyebiliriz, örneğin: Kelt deniz tuzu, acı biber, sarımsak, karabiber, kakao...
İtalya, Mazara Del Vallo
...Badem parfaiti, Sicilya kökenli bir tatlıdır; tam olarak karamelize bademler, krema ve çikolata sosu temelinde bir tür yarı donmuş tatlıdır.
Fransa, Saint Didier
...Provence'nin geleneksel nougat'ını yaparken, kendi arılarımızdan elde ettiğimiz balı küçük bakır kazanlarda çok yüksek ısıda karamelize ediyoruz, ardından konyakla alevlendirip portakal aroması ekliyoruz. Ventoux'nun teraslarında yetiştirdiğimiz kavrulmuş bademler bütün olarak ekleniyor ve tüm karışım hostes yapraklarıyla kaplanıyor. Nougat üretimi, bal üretimi ve reçel yapımı.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play