Almanya, Balingen
... bıçağı yelpazesi sayesinde, yüksek kaliteli ürünler, örneğin, ince balık veya olgunlaştırılmış sığır eti, hassas ağırlık ve görsel olarak çekici bir şekilde işlenebilir. Gerilim: 230 V tek fazlı alternatif akım Kasa malzemesi: Paslanmaz çelik Kurulum alanı (U x G): 350 x 360 mm / 13.8" x 14.2" Maks. boyutlar (U x G x Y): 580 x 520 x 857 mm / 22.8" x 20.5" x 33.7" Ürün boyutu: Yükseklik: 250 mm / 9.8" Genişlik: 10 - 190 mm / 0.4" - 7.5" Koruma tipi: IP55...
Türkiye, Torbali/izmir
... Soğuk zinciri bozmadan taşınmasına olanak tanır. Ürün vakum tamburumuz, jambon, omuz, antrikot, bonfile gibi ürünleri vakum altında masaj yaparak yumuşatmak için tasarlanmıştır. Silindirik yapısı ve çarpraz iç yapısıyla ürünün eşit şekilde homojenleşmesini sağlar. Talebe göre geniş ayar aralığına sahip otomasyon sistemi ile, bitmiş ürün miktarını artırır ve etin proteinlerinin en iyi şekilde bağlanmasını sağlar.
Sırbistan, Ruma
... türleri, sığır etindeki doğal enzimleri tamamlar; böylece etin büyümesine ve tadının iyileşmesine yardımcı olurlar. Thamnidium (mantar türü) özellikle bilinir ve kolajenolitik enzimler üretir; bu enzimler, kuru yaşlı etin yumuşaklığına ve tadına önemli ölçüde katkıda bulunur. Pahalı kurutma süreci nedeniyle, şimdiye kadar hazırlanan et yalnızca elit restoranlar ve otellerde mevcuttu...
Almanya, Hattersheim Am Main
...Hava geçirmeyen slack doldurma – 200 mm'ye kadar kalibreler ICA, 200 mm'ye kadar büyük kalibreler ve şekillendirilmiş ürünler için ideal makinedir. Lifli, kolajen ve plastik kılıflar işlenebilir. Yenilikçi iris ayırıcı, ICA'yı dilimleme ürünleri, şekillendirilmiş jambon ve hatta bütün kaslardan yapılmış olanlar gibi büyük hacimlerin üretimi için ideal hale getirir. Teknik değişikliklere tabidir.