İspanya, El Perello
...Portakal Balı. Özellikler Renk: açık veya çok açık kehribar. Aroma: portakal çiçeğini andıran, yoğun ve kalıcı. Tat: baskın tatlı bir lezzet, ancak belirgin bir asidik bileşen ile. Üretim bölgesi: Akdeniz kuşağı ve yarımadanın güneyi. Renk: açık veya çok açık kehribar. Aroma: portakal çiçeğini andıran, yoğun ve kalıcı. Tat: baskın tatlı bir lezzet. Üretim bölgesi: Akdeniz kuşağı ve yarımadanın güneyi.
Almanya, Nürnberg
...Fındık, folat içeriği açısından ağaç yemişleri arasında birinci sıradadır. Bu, sinir tüpü doğum kusurları riskinin azalmasıyla sonuçlanır ve kardiyovasküler hastalıklar ile depresyon riskini azaltmaya yardımcı olabilir. Fındık, herhangi bir ağaç yemişinde en yüksek proantosiyanidin içeriğine sahiptir.
Yunanistan, Naousa
...Siyah Kehribar - ERİK TÜRÜ: ERİK Köken: ABD Ağaç: Orta güçlü ve dik gelişim. Yüksek verimli çeşit ve hızlı Meyve: Meyve oldukça büyük ve yuvarlak, hafif basık. Kabuk koyu mor ve et sarı Tozlayıcı: Fortune, Santa Rosa, Black Diamond Olgunlaşma - Hasat: Temmuz ortası...
Fransa, Camaret Sur Aigues
...Kehribar - %6 AL. Hem yuvarlak hem de karmaşık. Meşe parçaları ile infüze edilmiş bu bira ona benzersiz bir karakter kazandırıyor!
İtalya, Monterotondo
...Amber teknik olarak bir mücevher veya mineral değil, ancak fosilleşmiş, elliden fazla milyon yıl önce büyümüş ağaçların reçineleridir. Dünyada en bilinen ve aranan amber, "Baltık Denizi'nin altın"ı olarak bilinir ve farklı doğal renklerde mevcuttur: taşın rengi ve yoğunluğu, oluştuğu çevresel faktörlere bağlıdır. İklim değişiklikleri ve kimyasal reaksiyonlar veya ağaç reçinesinin içinde hapsolmuş...
Fransa, Venissieux
HH DISTRIBUTION, parfüm ve kozmetik toptancısıdır. 20 yıldır parfümeri alanında faaliyet gösteren firmamız, toptan ve yarı toptan olarak jenerik parfüm ve markaların çevrimiçi satın alımını sunmaktadır. Web sitemizde, herkesin erişebileceği toptan fiyatlarla kaliteli ürünlerin bir seçkisini bulacaksınız: kadın parfümleri, erkek parfümleri, kozmetik ürünleri, profesyonel kozmetikler, ortam parfüm...
Almanya, Trittau
...Agave şurubu üretimi için yalnızca agave bitkisinin kalbi kullanılır. Hasattan sonra meyve yıkanır, doğranır ve tatlı suyu sıkılır. Bitki lifleri ve bulanıklıklar süzülür. Suyun istenen viskoziteye ulaşana kadar nazikçe yoğunlaştırılması başlar. Agave şurubu, yiyecekleri, meyve sularını ve gazlı içecekleri tatlandırmak için mükemmel bir şekilde uygundur. Tat: karamelli veya hafif maltlı Aroma: karamelli, maltlı Renk: kehribar rengi...
Fransa, Seignosse
... olmadan nazik bir şekilde yönetilmektedir ve akçaağaçlar, uyumlu ve dengeli bir orman için diğer ağaç türleriyle bir arada yaşamaktadır; organik sertifikalıdır. Organik akçaağaç şurubu, Mart ortası ve Nisan sonlarında üretilmektedir. Vifranc Farm'ın yüksek kalite standartları, akçaağaç ormanını işleme ve akçaağaç şurubu üretme konusundaki özellikle titiz yöntemlerle bu olağanüstü şurup içinde yansımaktadır. Krep ve Fransız tostu ile, yoğurt veya lor peyniri ile, her türlü meyve veya tatlı-ekşi tariflerle iyi gider. Bio-Monde, 30 yıldır La Ferme Vifranc'ın tarihi ortağıdır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play