Polonya, Warszawa, Poland
...Permeat, proteinleri ve yağları çıkarmak için sütün ultrafiltrasyonundan sonra oluşan taze pastörize yağsız sütten üretilir. Ürün daha sonra gelişmiş sprey kurutma teknikleri kullanılarak kurutulur. Ürün, peynir altı suyundan elde edildiğinde bazen "deproteinize peynir altı suyu" olarak adlandırılır. Peynir altı suyu permeatı laktoz açısından zengin, protein açısından düşük olduğu için şekerleme, unlu mamuller ve katı yağların üretiminde kullanılabilir. Dondurma, işlenmiş peynir, içecek ve kozmetik üretimine de eklenir.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play