Fransa, Yssingeaux
Nactarome grubunun bir üyesi ve Groupe Nactis Flavours markası olan Sevarome, gıda aromalarının, kuruyemiş hazırlıklarının, aromatik bileşenlerin yanı sıra, tekstürleştiricilerin, stabilizatörlerin ve gıda boyalarının tasarımı ve üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Sevarome, hem Boulangerie-Pâtisserie alanında, hem de Şekerleme, Çikolata, Dondurma ve Restorasyon sektörlerinde hizmet vermektedir. Ys...
Polonya, Brzozów
...İnulin, jelleştirici, koyulaştırıcı ve stabilize edici bir madde olarak kullanılır. Gıdalara eklenen inulin, kalori miktarını azaltır, iştahı baskılar ve tokluk hissini artırır. Bu sayede tüketilen gıda miktarı üzerinde kontrol sağlamayı iyileştirir. Zayıflama diyetlerinde olan kişiler için etkilidir. İnulin, prebiyotik olarak işlev görür, bağırsaklardaki sağlıklı bakteri florasının gelişimini teşvik eder ve bu sayede sağlığı olumlu yönde etkiler. &nbsp;<strong>İçindekiler:</strong> İnulin %92,4, glukoz, fruktoz, sakkaroz &nbsp;<strong>Kullanım:</strong> Günde 20g tüketilmesi önerilir.
Fransa, St Symphorien Sur Coise
{ "target_language": "Hair Ressources & Development'ın hikayesi Patrick Bramardi ile başlıyor.\n\nBabası ve büyükannesi gibi kuaför olan Patrick, bu alanda birkaç on yıllık bilgi ve gereksinimleri miras almıştır. Saçların günlük bakımının sağlık ve güzelliklerinin sırrı olduğuna inanan Patrick, 1980'lerde kendi saç bakım ürünlerini tasarlamaya karar verir ve yetkin kimyagerlerle çalışmaya başlar.\...
İtalya, Concorezzo
Dal Cin, 1949'dan beri bentonit sektöründe faaliyet göstermektedir. Bentonitin endüstriyel işlenmesi, Foggia'daki Dal Cin tesisinde gerçekleşmektedir; burada, önceden Akdeniz bölgesindeki ocaklardan seçilen ham ürün gemiyle gelmektedir. Ocak malzemesi üzerinde yapılan kimyasal-fiziksel kontroller, bentonitlerin sınıflandırılmasını ve en iyi dönüşüme yönlendirilmesini sağlamaktadır. Dal Cin, kendi ...
Eşleşen ürünler
MICRO W - mikronize bentonit
MICRO W - mikronize bentonit
Diğer Ürünler
ham bentonit
ham bentonit
Fransa, Paris
... tarçın ile tatlandırılır ve çok az şeker eklenir, böylece tozun hoş ekşi tadı korunur. Ayrıca, fıstık ezmesi, süt ve darı ile karıştırılarak, özellikle Paskalya bayramlarında her zaman hazırlanan yoğun bir tatlı olan Senegal Ngalakh'ı yapmak için kullanılır. Afrika'nın birçok ülkesinde kullanılan baobab tozunun bağlayıcı, koyulaştırıcı ve asidik özellikleri vardır; sos, tahıllar (darı, mısır, sorgum, fonyo...), krema hazırlıklarında yer alır.
...Konjac gom, Karragenan, Enzim, Transglutaminaz, Guar gom, Ksantan, Fosfat, Protein, Jelleştirici maddeler, Koyulaştırıcı maddeler, Emülgatörler, CMC, Selüloz.
Almanya, Eresing
... zincirli bir polisakarit olan Guaran'dan oluşur. Bu karbonhidrat bileşiği, suyu çok iyi bağlama özelliğine sahiptir. Küçük miktarlarda Guarkernmehl, suya yapışkan bir kıvam vermek için yeterlidir. Kullanım: Gıda: * Koyulaştırıcı ve jel oluşturucu madde * Doldurucu madde * Unlu mamuller * Çorbalar ve soslar Kozmetik: * Çeşitli kozmetik ürünlerinde koyulaştırıcı madde Teknik: * Petrol ve doğalgaz çıkarımında koyulaştırıcı madde CAS:9000-30-0 EINECS:232-635 Avrupa Onay Numarası:E412 Raf ömrü:18 ay INCI:Cyanopsis Tetragonalba Depolama:serin, kuru, ışık geçirmeyen kapalı kaplarda saklayın...
... plastisol ve katkı maddeleri alanında kimyasal formülasyonlar gerçekleştirmektedir. Bu formülasyonlar arasında: Purafoam genişletici, Purasil koyulaştırıcı, Puradisp akışkanlaştırıcı bulunmaktadır. Şirketin özelliği, yalnızca yüksek performanslı ve mükemmel fiyat/performans oranına sahip plastisol üretmekle kalmayıp, aynı zamanda üretim öncesi ve sonrası danışmanlık hizmeti sunmak ve tesislerin devreye alınması ile ürünün ayarlanması için yerinde teknik destek sağlamaktır. Bu, nitelikli insan profesyonelliği ve güçlü bir iç araştırma geliştirme ile mümkün olmaktadır.