Fransa, Bayonne
...Kuru üzüm eklesek, cevizlerin yanı sıra? Bu doğal malzemelerin kombinasyonu sayesinde, besleyici, lezzetli ve yumuşak dokulu bir ürün elde ediyoruz. Yumuşak bir parça, süngerimsi bir iç yapıya sahip, ısırması kolay ve sarıcı bir aromaya sahip. Cevizler, lif, mineral ve vitamin kaynağıdır; kuru üzümler ise yüksek karbonhidrat içeriği ile büyük bir enerji kaynağıdır. Bu nedenlerle, sporcular ve...
Fransa, Faverolles-Sur-Cher
...Merkez bölgesinden %50 bal, Sologne'dan buğday ve çavdar unu (gluten), su, yumurta, tereyağı, %5 kuru üzüm, kabartma tozu (sodyum bikarbonat), Guérande tuzu, yıldız anason, kakule, tarçın, karanfil, %0.2 rom. Kuruyemişlerin kullanıldığı bir atölyede üretilmiştir. Sıcaklıktan uzak, kuru bir yerde saklayınız. Enerji 1307 KJ / 313 Kcal Yağ 2.6 g Bunlardan doymuş yağ asitleri 1.4 g Karbonhidrat 65.7...
... birleştiren hamur tariflerinden yapılan zeytin, kuru üzüm ve ceviz gibi restoran odaklı gurme mini ürünlerin geniş bir çeşitliliğini sunmaktadır. Bu sayede gelenek ve modernliği bir araya getirerek yüksek kaliteli ürünler sunmaktadır. VERMELHA BÖLGESEL FIRINI, önceki nesillerin bilgisi ile günümüz üretim süreçlerinin teknolojik yeniliklerini birleştirmeyi hedeflemektedir.