Polonya, Warszawa, Poland
...Toz yumurta üretim süreci, çeşitli ileri makinelerden geçen taze yumurtalarla başlar. Yumurtaların kabukları çıkarıldıktan sonra, karışım süzülür ve yaklaşık 4 derecede depolama tanklarında saklanır, ardından yumurtalar pastörize edilir ve ince bir tabaka halinde sprey ile kurutulur. Nihai ürün kuru ve toz halinde gelir. Ürün genellikle "toz yumurta", "kuru yumurta" veya "dehidre toz yumurta" olarak da adlandırılır. Yaklaşık %30-37 protein içeriğine sahiptir. Renk, açık sarıdan koyu sarıya kadar değişir. Foodcom tarafından sunulan ürün, GDO'suzdur.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play