Belçika, Wingene
...Tuzlu Karamel Yağı Fındık Çikolatası Yoğun Çikolata Fıstık Çikolatası Fındık Yağı Badem Yağı Fıstık Yağı Makademya Yağı Kaju Yağı Yer Fıstığı Yağı Pekan Yağı MCT Yağı Çoklu Kolajen Palm Yağı Yok Eşsiz ‘Cremeux’ Doku...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Bite Crispy — Koyu çikolataya batırılmış yeni bir çıtır kuruyemiş ve meyve atıştırmalığı serisi! %100 doğal malzemeler. Vegan sertifikalı. Eklenmiş şeker veya glüten yok. Şekersiz koyu çikolataya batırılmış, İsviçre tarifine göre yapılmıştır. İçinde çıtır çıtır gevrekler var. Malzemeler: hurma püresi, şekersiz koyu çikolata (kakao püresi, tatlandırıcı - maltitol, kakao yağı, emülgatör - soya...
Belçika, Namur
...İçindekiler: Şeker, kakao %25, doğal nişasta, dekstroz, tam yağlı süt tozu, karamel aroması %0,8, tuz, guar sakızı [E412], xanthan sakızı [E415], doğal karamel, vanilin. Alerjenler: Bölgedeki varlığı nedeniyle süt, gluten, kuruyemiş ve doğal sülfür izleri içerebilir. Seçenek: Poşet - 500 gr Enerji: 403 Kcal / 1704 Kj Besin öğeleri: 100g için Yağ: 5,9g Doymuş yağ: 3,6g Karbonhidrat: 81,0g Şeker: 57,9g Protein: 6,4g Tuz: 0,51g...
Fransa, Carros
...Kaçırılmayacak tuzlu tereyağı karamel! Bu belirgin karamel tadı ve tatlı severlerin çok sevdiği tuzlu dokunuşuyla Breton kimliğine sahip makaronu tadın! Makaronun ağırlığı: 16 ile 18g arasında. Alerjenler ve intoleranslar: Kuruyemiş, yumurta, laktoz, soya izleri içerebilir. Glutensiz ürün.
Belçika, Ghislengien
...İçindekiler: - Sütlü çikolata (şeker, kakao yağı, tam süt tozu, kakao hamuru, emülgatör: soya lesitini, doğal vanilya aroması) - Hidrojenize bitkisel yağlar - Aroma: doğal karamel aroması - Süt, gluten, yumurta, soya ve kuruyemiş izleri içerebilir.
Avusturya, Gerasdorf
...Ritonka beyaz çikolata - Haşhaş, Çilek %25,9 kakao oranı ile. Haşhaş ve tatlı çilekler güzel ve lezzetli bir tat oluşturur ve hepsi en iyi beyaz çikolatadan yapılmıştır; rengi ve kakao çekirdeklerinin dengeli tadı, beyaz ve karamel ile benzersizdir. Besin değerleri, hammadde ve üretim kaynaklı dalgalanmalara tabidir. Süt ve kuruyemiş izleri içerebilir. Kuru ve ışık korumalı bir yerde, tercihen 12-20 °C sıcaklıkta saklayın. 95g: Çikolata tableti...
Fransa, Furiani
...İçindekiler canistrelli %33 (buğday unu, beyaz şarap, alkol, şeker, kabartma tozu, tuz, ayçiçek yağı), Tuzlu tereyağı karamel %33 (krema, tam yağlı süt, şeker, tereyağı %11), çikolata %36 (kakao hamuru, kakao yağı, emülgatör: soya lesitini, doğal vanilya aroması), yer fıstığı, gluten, kuruyemiş izleri.
Hollanda, Rhenen
... hızla artıyor. Büyük veya küçük siparişler, üretimimizi kolayca ayarlayabiliyoruz; maksimum kaliteyi en az israf ile garanti ediyoruz. Kanıtlanmış bir tarif ve benzersiz bir kaplama süreci ile gerçekten de Virgin Nuts'ın Avrupa kuruyemiş pazarını salladığını söyleyebiliriz.