No results

Sonuç bulunamadı
"kutulanmış at eti"

Ürün için "kutulanmış eti"
Et bazlı ürünler - konserve gıdalar ve atıştırmalıklar - Teklif
Hazır yemekler kullanmak, zamanınız olmadığında veya buzdolabınız boş olduğunda genellikle en iyi seçimdir. Yemek pişirmek için ilham mı bulamıyorsunu...
Satanivka Konserve Fabrikası - et, sebze ve meyve konserveleri üretmektedir
Reçel üretim hacmi ayda 100 bin kutudur. Sebze konservelerinin üretim hacmi ayda 500 bin kutudur. Ürünler yerel hammaddelerden üretilmektedir. Şirketi...
Ragù Soslu Lazanya
Ragù soslu lazanya, klasik bir kült ve İtalyan mutfağını dünya çapında ünlü yapan yemeklerden biridir. Bu versiyon, tüm versiyonlar arasında en ünlüsü...
Ön et
{"translation_list":[{"translation_result":"La Viande avant, et sever et severin severin severin severin severin severin severin severin severin sever...
Luncheon Meat - Canned Luncheon Meat
Canned Luncheon Meat - Chicken and beef. European Origin...
Kuru sosis
Kuru Domuz Sosis %100 Ev Yapımı İçindekiler: domuz eti, doğal bağırsak, tuz, karabiber, dekstroz, stabilizatör E450, sodyum diphosphate, antioksidan E...
Sosis Ürün Kapları
Sosis Ürün Kapları...
BLOK KUTUSU - COLLVERD
Ördek foie gras emülsiyonu (ezilmiş) tuz ve karabiber ile. 104ºC'de otoklavda pişirilmiştir (sterilize edilmiştir). Yaymak için ideal kremsi doku, kan...
Çiğ Deri Tavuk
Bileşim: tavuk %32, sığır derisi %60, nişasta %4, gliserin %1.8, tuz %0.1, sorbitol %2, potasyum sorbat %0.1 Analitik Bileşenler: Ham protein: %61, ya...
Liège Köftesi
Liège Köftesi...
Tuzlu domuz ayakları
Biz, tuzlu domuz ayakları alanında toptancı olarak faaliyet göstermekteyiz. Tuzlu domuz ayaklarını Avrupa ve Afrika genelinde ihraç ediyoruz. Ürünleri...
Başlangıçlar Aralığı - Foie Gras ile veya onsuz Başlangıçlar
Pâté, terrin, rillette veya bölgesel spesiyaliteler, birçok meze seçeneğimiz var. Foie gras olmadan: günlük yemekleriniz için uygun olacaklar, foie gr...
1/3 Düşük Konserve Kutusu 280 - Cam Kavanozlar, Şişeler ve Konserve Kapları
Kırpma için metal kutu 1/3 düşük (yaklaşık 300 g.) 100x45 mm. 280 parça karton REF:BOIC1013 Ana malzeme: metal Renk: altın Kapasite (l.): yaklaşık 30...
Turşu Biber
Turşu Biber Ref: SAL046 Hacim: 180 ml...
Peanut sauce Tamaki / Tamaki PRO
Nut sauce Tamaki will be the best solution for any vegetable salad. Also suitable for rice, fish, pasta. But it's absolutely perfect – nut sauce with ...
Saman İşkembesi - Kavanoz 600g
Gerçek bir Normandiya mutfağı sembolü olan geleneksel işkembe, size saman aromalı bir versiyon sunmak için yeniden yorumlandı. Şef Hubert Nobis taraf...
Geyik Bolognese
Geyik, bolognese sosuna benzer; her zaman makarnasına geri döner. Ceyir etiyle cömertçe birleştirilen bolognesemiz, otantikliği, zevki ve özgünlüğü si...
Zanaat Üreticisi - Organik Escabeche Midyeleri - Gurme: Escabeche midyeleri 111g'lık numaralı kutularda
Galicia'nın riaslarından büyük midyeler, baharatlı bir marine ile birlikte, 111 g'lık numaralı kutularda satılmaktadır. Maison Caudalie'nin taviz verm...
Ördek magret konfit
Ördek magre konfit, 1,350kg Malzemeler: ördek jambonu %51, ördek yağı, tuz. Saklama: Kuru ve serin bir yerde saklayın. Saklama sıcaklığı: 0 °C ile 4...
Bütün foie gras biberli - Bütün foie gras dünya biberi ile
Dünyanın biberleri ile hazırlanan foie gras çeşitlerimizi keşfedin. Timut biberi ile bütün ördek foie gras (Nepal kökenli, ekşi notalar), Madagaskar b...
Ürün için "at eti"
Gurme Fuet
Farklı tatlarda fuet üretimi: karabiber, paprika, otlar, doğal...
Buğday
Buğday, dünya genelindeki birçok mutfak geleneğinin belkemiğini oluşturan temel bir tahıldır. EG Export and Import olarak, unluk buğday, yumuşak buğda...
Sığır kuyruğu
Sığır kuyruğu, zengin, jelatinli eti ile bilinir ve haşlama ve yavaş pişirme tarifleri için mükemmeldir. "Oxtail stew" gibi yemeklere derin, tuzlu bir...
Haşlanmış Jambon
En iyi seçilmiş taze butlardan üretilen "Prosciutto cotto", çiçek baharatlarının kaynatılmasıyla nazikçe aromalandırılmıştır. Bu geleneksel uygulama...
Dana eti
Dana - kasap eti...
Döner Özel
Kaba Kıyılmış Kuzu Döneri Özel Baharatlar Su Tuz 8, 10 ve 15 kg olarak mevcut, 5 kg artışlarla 120 kg'a kadar...
Galeta unu
Ayrıca, lezzet, görünüm ve granülasyon açısından özelleştirebileceğimiz mükemmel ekstrüde pane harçları alacaksınız.
Tahıllar
Tahıllar: Buğday, dünyada en çok yetiştirilen ve tüketilen tahıllardan biridir. İşte farklı formları ve kullanımları hakkında bir genel bakış: İşlen...
Kızarmış sığır eti
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Herkunat: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya Saklama sıcaklığı: ...
Buğday
CROVAY NATURAL SOLUTIONS'ta, hem insan tüketimi hem de çeşitli endüstriyel uygulamalar için ideal olan yüksek kaliteli tahılların geniş bir yelpazesin...
Tam sığır karkası
Tam karkas sığır etimizi keşfedin, profesyonel kasaplar ve kaliteli et tutkunları için mükemmel. Her karkas, yumuşak ve lezzetli et garantilemek için ...
Kıyma Sığır Eti
Kıyma - 1 kg...
Kırılmış buğday
Kırılmış buğday...
Mide
Mide...
Buğday
Bu sektörde geniş bir endüstriyel deneyim ve uzmanlık sunuyoruz, Yüksek kaliteli Tam Buğday Tahılı yelpazesi sunmaktayız. Bu buğday yelpazesini çok hi...
ayçiçeği keki
Bu, ayçiçeği tohumlarından yağ çıkarımına dayalı bir yan üründür ve hayvan beslenmesi için kullanılır. Fransa'da, özellikle geviş getiren hayvanlar iç...
kurutulmuş mantar
kurutulmuş mantar...
Buğday
Protein 11.5% Payment LC at sight, Origin Russia...
Buğday
Buğday yaklaşık olarak 27 Haziran'dan itibaren mevcut. 2. sınıf, 3. sınıf, yem buğdayı 5200 ton Test ağırlığı (ISO 7971-2) (KG/HL) ...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play