Fransa, Objat
...Malzemeler: Badem, şekerlenmiş kavun (Fransa menşeli) (kavun, fruktoz glukoz şurubu, asidite düzenleyici: sitrik asit), şeker, pudra şekeri, lavanta balı, invert şeker şurubu, glukoz şurubu, azami ekmek (patates nişastası, su, ayçiçek yağı), doğal portakal çiçeği özü, şekerlenmiş portakal kabukları (portakal kabukları, fruktoz glukoz şurubu, şeker, koruyucu: E 202, asidite düzenleyici: sitrik asit). Yumurta akları.
Fransa, Peyruis
... içeren ÇİKOLATAMIZ, 100'den fazla lezzet seçeneği ile sunulmaktadır. Tarifler ve teknikler geleneksel kalmaktadır. CALISSON, Provence bademinin kutlamasıdır. Zarafeti, onu Provence'ın en çok tercih edilen şekerlemelerinden biri yapmaktadır. Calissonlarımızı, mini boyutlarını, geleneksel olanlarını, yaban mersinli olanlarını, génépi ile olanlarını keşfedin... NOUGAT, Provence bademi ve lavanta balının birleşiminde tüm inceliğini bulur. 70'den fazla referans ile, şekerlenmiş incirler, ahududu, karamel ile geniş bir seçenek sizi bekliyor... Keşfedilecek bir lezzet yelpazesi!

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play