Almanya, Schoenebeck
... harika bir kaynağıdır ve ayrıca oksidasyona karşı daha dayanıklıdır. Özellikle soğuk mutfakta yüksek kaliteli bir yemek yağı oluşturur, ancak ısıtılmamalıdır. Veganlar, vejetaryenler ve RawFood tutkunları için beslenmede, özellikle yüksek α-linolenik asit içeriği önemlidir. Bu nedenle, gıda endüstrisi organik Leindotter yağını salata sosları, patates yemekleri, sürmelikler ve dip soslar, pesto veya yoğurtlar için kullanmaktadır. Organik Leindotter yağımız sarı-yeşilimsi bir renge ve yağlı-otlu bir aromaya sahiptir.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play