Hollanda, Zeewolde
Biz, önde gelen bir içerik şirketiyiz ve doğal proteinlerimiz ile enzimlerimiz gıda, ilaç ve yem endüstrilerinde birinci tercihtir. Enzim üretim şirketi olarak neredeyse 75 yıllık bir yenilik geleneği ile, kendi özel çözümsüz süreçlerimizle proteinlerin sorumlu geliştirilmesinde küresel pazar lideri olmayı hedefliyoruz. Bilimsel gelişmelerin yenilikçi ürün portföyümüzün, patentlerimizin ve özel te...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Ayrıca düzenli bir ağız gargarası olarak da kullanabilirsiniz. Konsantre 1 şişe 16.9 fl.oz = 101 fl.oz. AKTİF BİLEŞENLER Lizozim, dişlerin ve diş etlerinin nazik ve etkili bir şekilde temizlenmesini sağlar. Gülüşünüzü daha parlak tutar. Ksilit, çürük ve diş çürümesi riskini azaltmaya yardımcı olur. Bischofite, antik deniz tuzu olup, kalsiyum, sodyum, potasyum gibi minerallerin bir kompleksidir ve antiseptik ve güçlendirici etkisi vardır. Mentol, bitkisel kökenli bir bileşen olup ferah bir nefes sağlar. brüt ağırlık: 0.559 kg Tanım: İrrigator için durulama Etki: ferah + temiz + vitaminler...
... ve zerdeçal, domates tozu), siyah trüf, lezzet artırıcı, asidite düzenleyici (sitrik asit), antioksidan (askorbik asit), tuz, kalsiyum klorür, peynir mayası, laktik ferment, koruyucular: lizozim (yumurtadan elde edilen), Natamisin kabuk üzerinde. Lezzet: Yoğun Aroma: Trüf aromasıyla koyun peynirine özgü. Renk: Siyah trüf ezmesi damarlarıyla birlikte soluk sarı. Kıvam: Sert Tüketimden önce peynir kabuğunu çıkarın.
İspanya, Totanes
... olgun peynirleri olgunlaşma süresine göre ayırıyoruz. Yarı olgun peynirin olgunlaşma süresi bir ila üç ay arasındadır, preslenmiş hamur, kompakt ama kapalı olmayan bir yapıya sahiptir, kesitinde küçük boşluklar bulunur ve üç süt karışımından dolayı sarımsı bir renge sahiptir. Olgun peynirin olgunlaşma süresi üç ila altı ay arasındadır. Tüm peynirlerimiz katkı maddesi içermeden ve lizozim, natamisin ve sorbatlardan arındırılmış olarak üretilmektedir. Gluten içermez.
İspanya, Irurzun, Navarre
...Yumurta membranı, içinde 500'den fazla yüksek biyolojik değere sahip protein türü barındıran tek doğal ekstredir. Bunlar arasında: Kolajen (tip I, V, X), enzimler (lizozim), öne çıkan kondroitin sülfat, glukozamin ve hyaluronik asit gibi birçok glukozaminoglikan ile birlikte farklı amino asit türlerinin yüksek konsantrasyonları bulunmaktadır.
İtalya, San Giovanni In Fiore
...Sıvılaştırıcı ve balgam söktürücü etkiye sahip bir çözüm. Salyangoz salgısında doğal olarak bulunan lizozim enzimi yoğunluğu sayesinde, balgamın atılmasını kolaylaştırır ve gırtlak ile bronşlardaki tahrişlerin giderilmesine yardımcı olur. Grip, grip benzeri durumlar ve akut bronşit ile ilişkili öksürük uyarısını durdurmak için yardımcı bir ürün olarak kullanılması önerilir. • Şişe • Boyut: 150 ml.
... suyu, tuz ve lizozim. Peynirlerimizi geniş bir perakendeci, toptancı ve hipermarket zincirine, ayrıca gıda hizmetleri işletmelerine dağıtıyoruz. Ayrıca, çiftliğimizin sütü ile üretilen çikolata veya dulce de leche aromalı el yapımı dondurmalar da sunuyoruz. Dünyanın dört bir yanına ihracat yapıyoruz.
Belçika, Bruxelles
Handary, dünya gıda endüstrisine biyolojik bazlı koruma çözümleri oluşturan ve paylaşan bilgi odaklı bir şirkettir. Doğal koruma portföylerinin lider markası olmuştur; bunlar arasında antimikrobiyal ajanlar (örneğin Natamisin serisi, ε-polylysine serisi, Nisin serisi), antioksidanlar (örneğin Bamboo Antioksidan, Fitik Asit serisi, Kekik Ekstraktı serisi), enzimler (örneğin Lizozim serisi) ve Tazelik (örneğin Chitoly serisi, Phyticad serisi, Tazelik serisi) bulunmaktadır.
Belçika, Bastogne
Temizlenmiş yumurta proteinlerinin (lizozim, avidin, ovotransferrin) üretimi, imalatı ve pazarlaması, farmasötik, tıbbi, kozmetik ve gıda endüstrileri için (şaraplar, biralar, peynirler) malzeme olarak kullanılmaktadır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play