Polonya, Warszawa, Poland
... kaynağıdır ve mükemmel kahverengi özelliklere sahiptir. Bu ürün yaygın olarak kullanılmakta olup, aşağıdaki sektörlerde kullanılmak üzere tasarlanmıştır: - Süt endüstrisinde: sürme peynirler, ekşi krema ürünleri, lor peyniri ve süzme peynir ürünleri, yoğurt, dondurma, yoğunlaştırılmış süt, eritme peyniri, içecekler üretiminde, - Yem endüstrisinde: hayvan yemleri üretiminde, özellikle süt ikame ürünlerinin üretiminde, - Et işleme endüstrisinde üretim sırasında.
...Peynir kalıplarını doldurmak için sentetik peynir bezi Yapısı, lor sütünün süzülmesini destekler ve peynir altı suyunun çıkışını kolaylaştırır. Ayrıca kalıbın deliklerinin tıkanmasını önler, ardından peynirin olgunlaşmasını ve korunmasını teşvik eder. Boyutlar 35x40cm 80x70cm 100x100cm 120x120cm veya özel ölçü Meslekler Süt Ürünleri – Peynircilik...
Estonya, Tallinn
...Donmuş rendelenmiş mozzarella peynirimiz de taze inek sütünden üretilmektedir. Süt, kayıtlı ve onaylı Avrupa çiftliklerinden temin edilmektedir. İnek sütü daha sonra pastörize edilip lor peyniri haline getirildikten sonra mozzarella şekline dönüştürülmektedir. Rendelenmiş mozzarella peynirimizin ana bileşenleri süt, başlangıç kültürleri, peynir altı suyu ve tuzdur. Rendelenmiş mozzarella daha sonra vakumlu polietilen torbalara paketlenmektedir. Her paket 6x2kg donmuş torba içermektedir.
...Feta ve lor peynir kalıbı, plastik, tabanlı Plastik, tabanlı - 93x93x76mm...
İsviçre, Langnau Im Emmental
...KASAG lor karıştırıcısı, farklı bileşenlerin tutarlı ve nazik bir şekilde karıştırılması ile kendini gösterir. Bir kap, bir koaksiyel karıştırma cihazı ve özel bağlantılardan oluşur. Taban ve ceket, soğutulmuş ve yoğun bir şekilde kaynaklanmış bir yalıtım ceketi ile donatılmıştır. KASAG lor karıştırıcısı, palet kaldırma sistemleri aracılığıyla kolayca taşınabilir. Yumuşak peynir için karıştırma cihazlı tampon konteyner KASAG yumuşak peynir için tampon konteyner, çıkışta bir kazıyıcı ve bir pompa ile birlikte bir ankraj karıştırma cihazına sahiptir.
Almanya, Bad Bramstedt
... pistou, Frankfurt yeşil sosları - eski basit çorba otundan uluslararası olarak popüler bir baharat haline gelmiştir. Maydanoz, neredeyse tüm tuzlu yemeklere dengeli bir temel baharat katmaktadır. Salata, yumurta, çiğ sebze ve lor peyniri, krem peynir veya yoğurt bazlı soslar gibi soğuk yemekler, biraz maydanoz ile baharatlı-taze bir dokunuş kazanır. Ancak, açık soslar, balık hazırlamaları, kümes hayvanları ve kızartma iç harçları gibi sıcak yemeklerde de kullanılır. İçerik: 15,00 g Ürün No: 206577...
Peynir sofralarımızın geleneksel lezzetlidir. Günlük tüketimi günün her saatinde uygun lezzeti ve çeşitliliği ile vazgeçilmezdir. Doğası gereği katkısız olarak sunulan Yüksek kalsiyum Protein D vitamini Çinko açısından oldukça zengindir. Gelişim ve günlük ihtiyacı karşılayan vitamin ve mineral açısından oldukça yüksektir. Ürünlerimizin tamamen katkısız olup gerekli bütün izin ve belgeleri mevcut o...
Avusturya, Wien
...Lor peyniri tozu Ambalaj: torbalar...
...miromatic – Süreç sistemlerinde dahili olarak geliştirilmiş karıştırıcılar kullanır. Süreç verilerinin entegrasyonu, karıştırma süreci öncesinde ve sırasında hassas uzlaşma sağlar. İn-line süreç ile birlikte, bu ürünlerin son derece nazik bir şekilde işlenmesini ve yüksek verimlilik derecesini sağlar. Sürekli meyve yoğurdu, krema lor, meyve lor ve ot lor üretimi ile termal işlenmiş peynir Tip...
Türkiye, Denizli
...Dairy Wizard Startup, ısıtma, karıştırma ve su soğutma işlemlerini yarı otomatik olarak gerçekleştirir. Dairy Wizard Startup 50 litre kapasiteli serisi ile yoğurt, tereyağı, ayran, krem peynir, lor peyniri ve süzme yoğurt üretebilirsiniz.
Almanya, Langenbrand
...Mikrodalga ölçüm cihazı, kuru madde veya kıvamın sürekli çevrimiçi ölçümü Açıklama Mikrodalga ölçüm teknolojisinde, çok düşük enerjiye sahip bir elektromanyetik dalga üretilir. Bu sinyal, bir anten aracılığıyla ürüne (Selüloz, Peynir, Süt, Lor vb.) iletilir. Ürünün dielektrik özelliklerine bağlı olarak, sinyal üründe yayılır. Sinyal ürünü geçtikten sonra, ikinci bir anten sinyali alır (İletim). Alınan sinyalin genliği ve faz kayması, ürünün kıvamı, su içeriği veya kuru maddesi hakkında bir ifade sunar. Mikrodalga ölçümü oldukça stabildir ve ürün değişikliklerine hızlı bir yanıt verir.
Eşleşen ürünler
Hk1
Hk1
Diğer Ürünler
Hk13
Hk13
Almanya, Neubeckum
... - ısıtılabilir ve soğutulabilir yarım dairesel, uzun bir yoğunlaştırma havuzundan oluşmaktadır. Quark üreticilerimizi 500 l'den 10.000 l'ye kadar olan kullanım hacmi ile, pnömatik presleme ile uygun fiyatlarla üretiyoruz. İnce delikli pres sepeti bu forma uyacak şekilde tasarlanmıştır ve "yoğunlaştırma" işleminden sonra yavaşça otomatik olarak ve böylece nazik bir şekilde jöleye preslenir. Birkaç saat sonra, tüm peynir altı suyu süzme sepetinde toplanır ve boşaltılabilir. Süzme sepetinin kaldırılmasının ardından, hazır Quark büyük bir çıkıştan itilerek çıkarılır.
Hollanda, Vlaardingen
...Peynir kapları, peynir kalıpları, sürekli pastörizatör, ayırıcılar, lor tavası. Termizasyon, peynir fabrikaları, mobil peynir fabrikaları...
Fransa, Creissels
...Peynir teknolojisine uygun, homojen karıştırma ve ayrıştırma işlemleri ile lor tanelerinin süzülmesini sağlama 3000 ila 10.000 litre hacim Sıcak su veya buhar ile ısıtma Manuel veya otomatik serum boşaltma Tartım veya basınç sensörleri ile yönetim ile üretim tarifleri Yerinde temizlik Alt kısımdan doldurma imkanı...
Birleşik Krallık, Birmingham
...Süt, peynir (Kashar) işlem tankında mayalama sıcaklığına kadar ısıtılır. Süt, tankın içindeki özel karıştırıcılar tarafından kesilmeden önce lor haline dönüştürülür. Kapasite: 3000, 4000, 5000, 6000, 8000, 10.000 ve 11.000 Lt...
...Peynir sektörü, geleneksel bir ürünü çekici bir ambalajla birleştiren, mükemmel bir sunum ve daha iyi koruma garantisi sağlayan esnek ambalaj çözümlerine ihtiyaç duyar. SITECNA, peynir sektörü için ürünün işlenmesi, yüklenmesi, kutulanması, paletleme ve ambalajlama konularında geniş bir çözüm yelpazesi sunabilir. Peynir Ambalajı Lor Peynir Ambalajı Lor Peynir + Reçel Ambalajı...
... * Pişirme süreçlerinde su kaybını azaltır * Düşük sodyumlu ürünlerde son dokuyu artırır * Doku ve elastikiyeti iyileştirir * Jel gücünü artırır, protein kaybını kolaylaştırır * Sakız ve jelatin içeriğini azaltır vb. En çok uygulama alanı: et ürünleri, süt ürünleri, deniz ürünleri, fırın ürünleri, peynir/lor ürünleri, vegan ürünlerdir.
... sırasında bardak taşıma zinciri ile senkronize hareket eder ve ardından başlangıç pozisyonuna geri döner. CONTITHERM'in sürekli çalışma prensibinin avantajları, sıvı ürünlerin doldurulmasında özellikle belirgin hale gelir. Ayrıca, meyveli veya meyvesiz yoğurt, süt karışımları, lor peyniri, taze peynir, puding, mousse, reçel vb. gibi diğer tüm ürünler de yüksek performansla sorunsuz bir şekilde doldurulabilir. Hijyen sınıfları: temiz, ultra temiz: Bardak çapı: max. 95 mm Bardak yüksekliği: min. 30 mm / max. 130 mm...
..."Büyükanne tarifi"; en az %40 yağ kuru madde içinde. El yapımı krem peynir. Tat: hafif baharatlıdan ekşiye. Yağ içeriği: %40 Tat: hafif baharatlıdan ekşiye.
Sodasan'da böyle yapıyoruz (ve daha azıyla yetinmiyoruz) "Temiz temiz yapmak" ifadesi, sodasan'ın neyi temsil ettiğini özetliyor. Bizim için her şey, gerçek anlamda ekolojik bir eylem etrafında dönüyor ve iklim değişikliğiyle nasıl mücadele edebileceğimizle ilgili. Temiz hammaddelerin temininden, Doğu Frizya'daki ekolojik işletmemizde temiz üretime kadar, ürünlerimizin atık suda temiz davranışına...
Avusturya, Albersdorf/gleisdorf
...Peynir ve yoğurt üretimine giriş artık çok kolay. Bunun için ihtiyacınız olan her şey bu başlangıç paketinde mevcut. Yoğurt ve taze peynir başlangıç paketi: 1 Pkg. Yo-Mix 401, 50 DCU hafif yoğurt için düşük asitlik ile 1 Pkg. Probat 222, 100 DCU lor, taze peynir ve ekşi krema için 1 Fl. Naturlab ekstraktı 100 ml lor ve taze peynir üretimi için 1 Ad. Plastik delikli kaşık 1 Ad. Yoğurt...
Bulgaristan, Dobrich
...tüm yağ, lor peyniri, eritilmiş peynir dozajlama makineleri için uygun - "Pandura" Ltd. firması, yağın sıralanması, paketlenmesi, etiketlenmesi ve mühürlenmesi için bir hat geliştirmiş ve uygulamıştır. uygun olanlar için - FASA, TREPKO dozajlama 125 veya başka bir ürün için çıkan paketler...
ufs.country_names.RU, Moscow
...IntelleWaferBall, bir wafer topları üretim hattıdır. Şekilleri ve boyutları değiştirerek çeşitlilik de ekleyebilirsiniz (hayvan figürleri, kaynamış yoğun süt, krema vb. ile doldurma gibi). Peynir, lor, salata ve pate dolgulu ürünler (tuzlu hat) üretmeyi sağlar.
Almanya, Dresden
...Kremalı taze peynir, lor peyniri, krema, yağlar, kremalı hardal gibi ürünlerin doldurulması için küçük masaüstü makinemiz... Ortamın "Yağ Presleme Prensibi" ile iki takılabilir 10 litrelik değiştirilebilir kartuş ve yüzey kapağı üzerinden beslenmesi. Örneğin, kremalı taze peynir, lor peyniri, krema, yağlar için uygundur. Menşei: Almanya...
...Spreylenmiş yağsız süt tozu Peynir altı suyu tozu Lor tozu Krema tozu %42 Spreylenmiş tam yağlı süt tozu %26...
... pişirme, işleme sürelerine dayalı hız ayarı ile. Özel kayış diken sayesinde hassas ve nazik lor kesimi. Özel merkezi temizleyici ile çift taban temizliği. Elektronik inverter aracılığıyla son derece hassas hız ayarı. Dişli motorun paslanmaz çelik kaplaması. Alan gereksinimlerine göre yatay yapı ile mevcut. Dahil aksesuarlar: Pervane Dalga kıran İsteğe bağlı aksesuarlar: Kayış diken - paslanmaz...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Ekşi krema, yoğurt, lor peyniri, peynirler ve tatlıların tadını ve tazeliğini korumak için çeşitli ambalaj ve malzeme çeşitleri. FFS hatları için şeritler, bardaklar, kapaklar, üst kapaklar ve dekorasyon imkanı olan kaplar. Çeşitli süt ürünleri için tüm plastik kapları ve farklı boyutlarda tatlılar (jelatinler, muslar, dondurma vb.) için ambalaj üretiyoruz. Kaplarımızın yeniden kapatılabilir...
İsviçre, Wasen Im Emmental
... etkenleri dikkate alır. Sadece en uygun malzemeler ve teknolojiler kullanılır. Ürün yelpazemiz şunları içermektedir: Yoğurt Margarin ve tereyağı Bisküvi ve çikolata Mohrenköpfe (çikolata topları) Lor peyniri ve tatlılar Dondurma Fast-food ve paket servis Hazır yemekler, salatalar, et ve peynir Kolay yemekler Catering ve gurme ambalajları Kapaklar Ölçü kapları ve ölçü kaşıkları...
...Dozajda hassas, uygulamada esnek. Modüler yapı, 32 dozaj ünitesine kadar. Sıvı ve kremalı ürünler için çok yönlü kullanım. Örnekler: Doğal yoğurt, meyveli yoğurt, lor peyniri, eritme peyniri, pişirme peyniri, taze peynir, süzme peynir, bal, reçel, tereyağı, margarin, börek, yarım yağlı ürünler, mayonez, ketçap vb.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play