İtalya, Milano
...Mayıs ayında üretilen bu bal, neredeyse renksizden sarımsı renge kadar tonlara sahiptir. Çok hafif, çiçeksi bir kokusu ve hafif bir şekerleme, vanilya ve tatlı badem aroması vardır; tadımda kalıcılığı düşüktür. EŞLEŞTİRMELER Mükemmel bir tatlandırıcıdır, kahve, çay ve diğer içecekleri tatlandırmak için idealdir, tadını değiştirmeden. Meyveleri şurup haline getirmek ve şekerlemek için harika, meyve salatalarında ve tatlı hamurlarında kullanılabilir. Peynirlerle, taze lor peynirleri ve mavi peynirlerle çok iyi bir uyum sağlar.
Almanya, Bad Bramstedt
... pistou, Frankfurt yeşil sosları - eski basit çorba otundan uluslararası olarak popüler bir baharat haline gelmiştir. Maydanoz, neredeyse tüm tuzlu yemeklere dengeli bir temel baharat katmaktadır. Salata, yumurta, çiğ sebze ve lor peyniri, krem peynir veya yoğurt bazlı soslar gibi soğuk yemekler, biraz maydanoz ile baharatlı-taze bir dokunuş kazanır. Ancak, açık soslar, balık hazırlamaları, kümes hayvanları ve kızartma iç harçları gibi sıcak yemeklerde de kullanılır. İçerik: 15,00 g Ürün No: 206577...
Almanya, Berlin
...Günlük lor peyniri için kaşıkla yemek için mükemmel. Besin değerleri 100 g için Enerji 464 kJ / 110 kcal Yağ 4,0 g Doymuş yağ asitleri 2,8 g Karbonhidrat 10 g şekerler 10 g Protein 8,6 g Tuz 0,50 g...
Peynir sofralarımızın geleneksel lezzetlidir. Günlük tüketimi günün her saatinde uygun lezzeti ve çeşitliliği ile vazgeçilmezdir. Doğası gereği katkısız olarak sunulan Yüksek kalsiyum Protein D vitamini Çinko açısından oldukça zengindir. Gelişim ve günlük ihtiyacı karşılayan vitamin ve mineral açısından oldukça yüksektir. Ürünlerimizin tamamen katkısız olup gerekli bütün izin ve belgeleri mevcut o...
Polonya, Warszawa, Poland
...Yağlı süt tozu, yüksek kaliteli yağsız süt ile bitkisel yağın karıştırılmasıyla üretilir. Ardından, bu karışım sprey ile kurutulur. Yağlı süt tozu, tam yağlı süt tozu / tam krema tozu için tam veya kısmi bir ikame olabilir. Bu, benzer organoleptik, fiziksel ve kimyasal özellikler sayesinde mümkündür. Aynı yüksek kaliteyi korurken maliyetleri azaltmayı sağlar. Yağlı süt tozu, esasen fırıncılık, çikolata ve dondurma endüstrilerinde, ayrıca yoğurt ve lor peyniri üretiminde kullanılır. Ayrıca dondurulmuş gıda, hazır çorbalar üretiminde ve çay ile kahve beyazlatıcı olarak da kullanılır.
Estonya, Tallinn
...Donmuş rendelenmiş mozzarella peynirimiz de taze inek sütünden üretilmektedir. Süt, kayıtlı ve onaylı Avrupa çiftliklerinden temin edilmektedir. İnek sütü daha sonra pastörize edilip lor peyniri haline getirildikten sonra mozzarella şekline dönüştürülmektedir. Rendelenmiş mozzarella peynirimizin ana bileşenleri süt, başlangıç kültürleri, peynir altı suyu ve tuzdur. Rendelenmiş mozzarella daha sonra vakumlu polietilen torbalara paketlenmektedir. Her paket 6x2kg donmuş torba içermektedir.
...Yacon'un hafif tatlı aromasını ve Yacon'un hayvansal gıdalardaki lif içeriğini artırma özelliğini takdir ederler. Yacon ayrıca yağ ikamesi olarak da oldukça popülerdir; yemekleri daha kremsi hale getirir ve örneğin, yağsız lor peynirini bir lezzet haline dönüştürür. Ambalaj: 20 kg Kutu: 240 g, etiketli + nötr...
Avusturya, Wien
...Lor peyniri tozu Ambalaj: torbalar...
...miromatic – Süreç sistemlerinde dahili olarak geliştirilmiş karıştırıcılar kullanır. Süreç verilerinin entegrasyonu, karıştırma süreci öncesinde ve sırasında hassas uzlaşma sağlar. İn-line süreç ile birlikte, bu ürünlerin son derece nazik bir şekilde işlenmesini ve yüksek verimlilik derecesini sağlar. Sürekli meyve yoğurdu, krema lor, meyve lor ve ot lor üretimi ile termal işlenmiş peynir Tip...
Almanya, Fürth
Yüksek kaliteli fırın ürünlerine olan tutku İnce katmanlı kruvasanlar, tatlı dolgulu hamur işleri ve tuzlu atıştırmalıklar, premium kalitede derin dondurulmuş fırın ürünleri üreten Franconian üreticisinin ana uzmanlık alanıdır. Martin Braun grubunun bir parçası olarak, şirket, işleme tesisleri için geleneksel ve yenilikçi derin dondurulmuş fırın ürünleri konusunda tam bir ürün yelpazesi sunmaktad...
...tek veya çift doldurma nozulları ile jel, puding, meyve suyu, dondurma kabı doldurma, yoğurt kabı doldurma, bal, lor, ayran doldurma ve karideskhand doldurma işlemlerinde de kullanılmaktadır. Çoklu sıvıları doldurmak için uygundur, düşük yatırım maliyeti, kolay temizlik. Hız: 2-30 şişe/dakika Doldurma aralığı: 5L-30L Ölçüm hassasiyeti: ±0.2% sıvıya bağlıdır Çalışma gücü: pnömatik sistem Hava basıncı: 4~6㎏/㎝² Hava tüketimi: çalışma durumuna göre 1m³/dakika Güç oranı: elektrik gereklidir Diğer cihazların güç oranı: 7.5kw'dan az (hava kompresörü) Net ağırlık: 300Kg...
Mathé laboratuvarları, LOR'N PACK şirketi ile birleşerek, gıda endüstrilerine yönelik doğal aroma ve renklendirici ürünler geliştirmekte ve üretmektedir: dondurma, pastacılık, şekerleme, içecekler (bira, şurup, alkol, meyve suyu), e-likitler (e-sigaralar). Çiçek, baharat, meyve ve aromatik bitki aromalarımız ile renklendiricilerimiz, endüstriyel veya dağıtıcılar için su ve yağda çözünebilen uygu...
Almanya, Salzkotten
...Modüler set, basit bir ahşap tasarımıyla her büfeyi çekici bir şekilde yapılandırılmış ve düzenli hale getirir. İster kahvaltı, ister öğle yemeği ya da akşam büfeleri için olsun, 6 cam kase yoğurt veya lor peynirli yemekler, salatalar veya tatlılarla doldurulabilir ve kolayca değiştirilebilir veya yeniden doldurulabilir. Renk: Doğal kayın Model: 6 cam kase ile modül Malzeme: Ahşap Boyalı (gıda ile temas için güvenli) Cam Genişlik: 581 mm Derinlik: 407 mm Yükseklik: 124 mm...
Almanya, Langenbrand
...Mikrodalga ölçüm cihazı, kuru madde veya kıvamın sürekli çevrimiçi ölçümü Açıklama Mikrodalga ölçüm teknolojisinde, çok düşük enerjiye sahip bir elektromanyetik dalga üretilir. Bu sinyal, bir anten aracılığıyla ürüne (Selüloz, Peynir, Süt, Lor vb.) iletilir. Ürünün dielektrik özelliklerine bağlı olarak, sinyal üründe yayılır. Sinyal ürünü geçtikten sonra, ikinci bir anten sinyali alır (İletim). Alınan sinyalin genliği ve faz kayması, ürünün kıvamı, su içeriği veya kuru maddesi hakkında bir ifade sunar. Mikrodalga ölçümü oldukça stabildir ve ürün değişikliklerine hızlı bir yanıt verir.
Eşleşen ürünler
Hk1
Hk1
Diğer Ürünler
Hk13
Hk13
...Peynir kalıplarını doldurmak için pamuklu peynir bezi Kıvamı, lor sütünün süzülmesini destekler ve peynir altı suyunun çıkışını kolaylaştırır. Ayrıca kalıbın deliklerinin tıkanmasını önler, ardından olgunlaşmayı ve peynirin korunmasını destekler. Boyutlar 35x45cm 60x40cm 70x70cm 80x80cm 120x120cm veya özel ölçü Fonksiyonlar Süzme, Presleme Meslekler Süt Üretimi – Peynir Üretimi...
Türkiye, Denizli
...Dairy Wizard Startup, ısıtma, karıştırma ve su soğutma işlemlerini yarı otomatik olarak gerçekleştirir. Dairy Wizard Startup 50 litre kapasiteli serisi ile yoğurt, tereyağı, ayran, krem peynir, lor peyniri ve süzme yoğurt üretebilirsiniz.
Almanya, Lüdenscheid
...Malzemeler: Frenk soğanı, biber, deniz tuzu, şeker, mısır nişastası, sarımsak, kekik, oregano, aroma (içerir: KEREVİZ, ARPA, BUĞDAY), soğan, HARDAL TOZU, ayçiçek yağı, zerdeçal Kullanım: Yaklaşık 2 tatlı kaşığı 125 g crème fraîche, ekşi krema, yoğurt, lor peyniri için Şimdi "Dipp Provence %18 Tuzlu" ürünümüzü tanıtım aracı veya hediye olarak kullanın. (Bu konuda taleplerinizi info@gojundgoj.de adresine e-posta ile iletebilirsiniz) Ürünlerimizi özel etiketli, büyük paketlerde ve toptan satıcılar için de sunmaktan memnuniyet duyarız.
...Normalde atık olarak yakılan Hindistan cevizi kabuklarını artık Coconut Bowls, Coconut Candle'lar ve Coconut Candle Holder şeklinde yeniden kullanıyoruz. Şık Hindistan Cevizi Kasesi Bu Hindistan cevizi kasesi, lor peyniri, smoothie ve örneğin yoğurt veya mısır gevreği ile lezzetli bir kahvaltı için mükemmel bir şekilde uygundur. Hiçbir Hindistan cevizi aynı değildir ve bu nedenle her kase de...
... * Pişirme süreçlerinde su kaybını azaltır * Düşük sodyumlu ürünlerde son dokuyu artırır * Doku ve elastikiyeti iyileştirir * Jel gücünü artırır, protein kaybını kolaylaştırır * Sakız ve jelatin içeriğini azaltır vb. En çok uygulama alanı: et ürünleri, süt ürünleri, deniz ürünleri, fırın ürünleri, peynir/lor ürünleri, vegan ürünlerdir.
İsviçre, Langnau Im Emmental
...KASAG lor karıştırıcısı, farklı bileşenlerin tutarlı ve nazik bir şekilde karıştırılması ile kendini gösterir. Bir kap, bir koaksiyel karıştırma cihazı ve özel bağlantılardan oluşur. Taban ve ceket, soğutulmuş ve yoğun bir şekilde kaynaklanmış bir yalıtım ceketi ile donatılmıştır. KASAG lor karıştırıcısı, palet kaldırma sistemleri aracılığıyla kolayca taşınabilir. Yumuşak peynir için karıştırma cihazlı tampon konteyner KASAG yumuşak peynir için tampon konteyner, çıkışta bir kazıyıcı ve bir pompa ile birlikte bir ankraj karıştırma cihazına sahiptir.
... sırasında bardak taşıma zinciri ile senkronize hareket eder ve ardından başlangıç pozisyonuna geri döner. CONTITHERM'in sürekli çalışma prensibinin avantajları, sıvı ürünlerin doldurulmasında özellikle belirgin hale gelir. Ayrıca, meyveli veya meyvesiz yoğurt, süt karışımları, lor peyniri, taze peynir, puding, mousse, reçel vb. gibi diğer tüm ürünler de yüksek performansla sorunsuz bir şekilde doldurulabilir. Hijyen sınıfları: temiz, ultra temiz: Bardak çapı: max. 95 mm Bardak yüksekliği: min. 30 mm / max. 130 mm...
...125g, 250g, 500g Polistiren, şeffaf, 100 adet kapaklı PVC, lor ve krem peynir için, 108 x 82 x 96mm...
Fransa, Creissels
Süt ürünleri için ekipman tasarımcısı ve üreticisi olan Roussel Inox, ihtiyaçlarınıza sürekli bir dikkatle ekipmanlarınızı gerçekleştirir. Sütçü mesleğiniz hakkında, hem Fransa'da hem de uluslararası alanda profesyonellerle geliştirilmiş sağlam bir bilgiye sahibiz. Makinelerinizi yenilemek, üretim kapasitenizi artırmak veya atölyenizi kurmak mı istiyorsunuz? Her bir ekipman için en uygun boyutland...
Almanya, Neubeckum
A·S·T·A eismann GmbH, sizin için bireysel çözümler sunan bir ortaktır. Planlamadan devreye almaya ve sonrasına kadar her şeyi tek bir yerden alabilirsiniz! Mekanizasyonun optimal uygulanması ve gerekli otomasyonun kullanımı sayesinde size mükemmel bir fiyat-performans oranı sunabiliyoruz.
Fransa, Olivet
...Referans 9990000018161 Balkabağı tohumları, bitkisel proteinler, vitaminler açısından zengindir ve doymamış yağ asitleri kaynağıdır. Sağlık için çok faydalıdırlar; doğal, kavrulmuş, doğranmış veya öğütülmüş olarak tüketilebilirler. Salatalar, çorbalar, lor peyniri veya müsli ile mükemmel bir şekilde eşleşirler, sebzeler, kuru meyveler ile karıştırılabilir veya ekmek hamuruna dahil edilebilirler. Ayrıca aperatif olarak da lezzetli olacaktır.
Ukrayna, Kiev
...süzme ve tam süt tozu 25 kg torbalar. Aşağıdaki özelliklere sahip süzme süt ürün tozu tedarik edebiliriz: İyi çözünürlük, İyi dağılım, Düşük yağ içeriği, Temiz tat. Önerilen kullanımlar: Rekombine ürünler; şekerli yoğunlaştırılmış süt, pastörize süt, yoğurt ve diğer fermente süt ürünleri, süt peyniri, lor peyniri, dondurma karışımları. Kalite güvence Üretim sırasında sıkı kalite kontrol...
Sodasan'da böyle yapıyoruz (ve daha azıyla yetinmiyoruz) "Temiz temiz yapmak" ifadesi, sodasan'ın neyi temsil ettiğini özetliyor. Bizim için her şey, gerçek anlamda ekolojik bir eylem etrafında dönüyor ve iklim değişikliğiyle nasıl mücadele edebileceğimizle ilgili. Temiz hammaddelerin temininden, Doğu Frizya'daki ekolojik işletmemizde temiz üretime kadar, ürünlerimizin atık suda temiz davranışına...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play