...Bileşim: pirinç unu, kurutulmuş toz sebzeler (pancar, havuç, domates, tatlı biber, ıspanak), kurutulmuş yeşil spirulina, mavi spirulina ekstresi, zerdeçal, içme suyu
Hazırlama yöntemi: kaynar su içinde 3/1 (su/makarna) oranında 5-7 dakika pişirin.
100 g ürün başına besin değeri:
Protein - 7.2 g.
Tuz - 0.05 g.
Yağlar - 1.5 g, doymuş olan - 0.3 g.
Karbonhidratlar - 79.7 g, şekerler - 4.3 g.
Enerji değeri: 324 kcal (1357 kJ)...
...Buğday, yenilebilir tohumları için yaygın olarak yetiştirilen bir tahıl grubudur. Dünya genelinde milyarlarca insan için temel bir gıda maddesidir ve ekmek, makarna ve hamur işleri gibi çeşitli ürünlerin ana bileşenidir. Farklı iklimlere uygun çeşitli çeşitleri ile buğday, ılıman bölgelerde gelişir. Bu çok yönlü ürün, küresel gıda güvenliğinde kritik bir rol oynar ve karbonhidratlar, proteinler...
...Kırmızı Tagliatelle, organik sert buğday irmiği, organik domates tozu ve organik pancar tozu ile yapılmıştır.
Yeşil Tagliatelle, organik sert buğday irmiği ve organik ıspanak tozu ile yapılmıştır.
Beyaz Tagliatelle, organik sert buğday irmiği ile yapılmıştır.
Gluten içerir ve yumurta ile soya izleri içerebilir.
100g kuru makarna için ortalama besin değerleri:
ENERJİ - 1570kj / 370kcal
PROTEİNLER - 12g
KARBONHİDRATLAR - 75g, bunların 1,3g'si şeker
YAĞLAR - 1,5g, bunların 0,3g'si doymuş yağ asitleri
LİF - 4g
TUZ - 0,01g
Ean13:3701511701857
Referans:tagliabio3couleurfrance1...
...Makarna, yenilikçi bir üründür. Dört çeşit tahıldan, yani Durum Buğdayı, Yulaf, Arpa ve Çavdar'dan oluşan benzersiz bir tarifle yapılmıştır. %7 lif içermektedir (normal grup A makarnanın iki katı).
Yavaş salınan karbonhidratlar sayesinde, makarna kilo vermeye yardımcı olur. Makro ve mikro besin maddelerinin artan hacmi, enerji seviyenizi artırmaya yardımcı olur.
Modern ekipman, tamamen...
... kadar
Paketleme 10'lu
Enerji: 315 kcal
Yağlar: 4,9 g
Doymuş yağ asitleri: 0,8 g
Tekli doymamış yağ asitleri: 0,9 g
Çoklu doymamış yağ asitleri: 3,2 g
Karbonhidratlar: 47 g
Şekerler: 2 g
Lif: 11 g
Protein: 15 g
Tuz: 0,01 g...
... neden olmaz ve doğru pişirildiğinde sağlık ve güzelliğin sırrı olabilir. Bu makarna, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan B grubu vitaminlerini ve ayrıca E vitaminini içerir.
Besin değerleri: 100 g
Enerji değeri: 1501 kJ / 356 kcal
Yağ Doymuş yağ asitleri: 1,5 g 0,5 g
Karbonhidratlar Şekerler: 74,0 g <0,3 g
Proteinler: 12,0 g
Tuz: 0,5 g*...
...Buğday, yenilebilir tohumları nedeniyle sıkça yetiştirilen bir tahıldır. Dünya genelinde milyarlarca insan için temel bir gıda maddesi olup, ekmek, makarna ve hamur işleri gibi çeşitli ürünlerin önemli bir bileşenidir. Farklı iklim bölgelerine uygun çeşitli türleri ile buğday, ılıman bölgelerde gelişir. Bu çok yönlü tarım bitkisi, önemli besin maddeleri olan karbonhidratlar, proteinler ve lifler...
...Geleneksel yahniyi seviyorsunuz, ancak her zaman tüm malzemeleri hazırlamak için zamanınız yok mu? Bu yüzden sizin için en güzel sebzeleri özenle seçip, doğrayıp karıştırdık; geriye sadece et, pirinç veya makarna ile mi yiyeceğinize karar vermek kaldı. Her seçenek, çıtır ve sulu, en önemlisi sağlıklı bir öğün garantisi sunar.
Net ağırlık: 450 g
Enerji: 119 kJ/ 28 kcal
Karbonhidratlar: 7,39 g
Toplam şekerler: 1,67 g
Yağlar: 0,06 g
Doymuş yağ asitleri: 0,01 g
Proteinler: 2,17 g
Tuz: 0,07 g...
...Mantar Unları
Aromas ve Boletos mantar unu üretim sürecimiz, mantarı dehidre ettikten sonra herhangi bir nişasta veya başka bir malzeme eklemeden toz haline getirmeyi içerir.
Öneriler: Mantar unumuzu çorba, sos, ekmek, makarna, peynir, bisküvi, tatlılar gibi her türlü yemeğin hazırlanmasında kullanabilirsiniz.
Mevcut:
Maitake;
Reishi;
Shiitake;
Boletus edulis;
Cantharellus;
Agaricus blazei.
100 g başına besin bileşimi.
Yağlar - %1,3
Karbonhidratlar - %78
Lifler - %14
Proteinler - %15...
... ürünleri üreticileri ile işbirliği yapmaktadır, bu nedenle müşterilerine farklı tatlarda ve farklı ambalajlarda geniş bir domates ketçapı seçeneği sunmaktadır. Detayları öğrenmek için lütfen web sitesinde belirtilen telefon numarasıyla bizimle iletişime geçin.
yağlar: 0.1 g
proteinler: 1.1 g
Karbonhidratlar: 24 g...
... kremalı mantar veya peynir-mantar sosu ile pişirilen makarna, sadece aromatik değil, aynı zamanda alışılmadık derecede doyurucudur. Gerçekten de, besin değerleri açısından mantarlar, ete eşdeğerdir.
Kullanım alanları
Çorbalar, soslar, marine işlemleri, et yemekleri, tavuk ve av yemekleri.
Tat
Baharatlı mantar
100 gr üzerindeki besin değeri.
Proteinler (g / 100g)… 42
Yağlar (g / 100g)… 9,5
Karbonhidratlar (g / 100g)… 1,0
Enerji değeri (kcal / 100g)… 260...