Fransa, Yssingeaux
...Kakao Vanilya, kakao tadı Kahve Karamel/Koyu/Çok kavrulmuş Kapuçino Karamel Süt/Yağ Çikolata Kakao notası, ballı Krem Brülée Akçaağaç Malt Kestane Bal Calisson Nougat Fındık Pralin, karamel Kakao Trüf, krema Pastacılık Notları: Tarte Tatin, Meringue-Limon Turtası Vanilya, vanilya özleri, orijinal vanilya...
Avusturya, Königsdorf
...Koyu bir karamel tabakasıyla kaplanmış, en kremalı malt nugatı. Mars Çikolata Barı, klasik bir lezzet, eski usul bir şekerleme keyfi. 1932'de yaratıldığından beri bu Mars çikolatalarını iştahla tüketiyoruz. Klasik bir Kanadalı Çikolata Barı. Aslında bu barın yaratıcısı Frank Mars'ın ismini taşıyan bu isim, bence Mars olarak adlandırılmasının sebebi, gerçekten de dünyadan çok uzakta olması!
Belçika, Buggenhout
... aromasıyla, hafif baharatlı bir karaktere sahip, meyan kökü notalarıyla, nougat benzeri bir yoğunluk ve karamelize muz tadını andıran sıcak bir bitiş sunmaktadır. 3. DeuS, Brut des Flandres, parlayan tahıl şarabı, arpa bazlı olarak Belçika'da üretilir, mayalanır ve olgunlaştırılır, şişede yeniden mayalanır ve ardından geleneksel remuage ve dégorgement işlemleri Fransa'da gerçekleştirilir.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play