Almanya, Heidelberg
...Cep Boletus Edulis 6-9, premium kurutulmuş mantar, zengin, topraksı tadı ve umami notlarıyla değerli bir üründür. Çorbalar, soslar ve risottolar için ideal olan bu mantar, geniş bir mutfak uygulamaları yelpazesine derinlik katar.
ufs.country_names.RU, Moscow
... yapmak için mükemmeldir. Taze mantarlara göre daha yoğun bir tat, onları börek veya pizza malzemeleri için vazgeçilmez kılar. Bu tür mantarlardan yapılan bir çorba, alışılmadık derecede aromatik ve lezzetli olur. Kullanım Alanları Çorbalarda, soslarda, marine soslarında, et, kümes hayvanları ve av yemeklerinde kullanılır. Tat Baharatlı mantar 100 gr. için besin değeri Protein (g / 100g)… 42 Yağ (g / 100g)… 9,5 Karbonhidrat (g / 100g)… 1,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 260...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play