...Sirl 1600 Manuel Beton Mikseri Hız Sayısı: 2 Vida Boyutu: M14 4 koruma lastiği ile ergonomik tasarım Karıştırıcının kolayca çıkarılması Güç: 1600w Hız: 0-760 devir/dakika Karıştırma çubuğu çapı: 140mm Uzunluk: 590mm Ağırlık: 23.5kg Ürün Tipi: Beton Mikseri Referans: 297.B.00000.1601...
Fransa, Bordeaux
...Yorum Soussans belediyesinde, Château Margaux'ya komşu bir mülk. Şarap yapımı: Mekanik ve manuel hasat ile çift sıralı ayıklama. Şarap yapımı geleneksel bir şekilde yapılmakta, tüm tanklar termoregüle edilmektedir. Olgunlaşma: Bir yıl tankta, çubuk eklenerek. Tadım Koyu kırmızı bir renge sahip, güzel bir yoğunluğu çağrıştırıyor, burun siyah meyve notalarıyla açılıyor. Ağızda zengin, geniş ve...
Fransa, Bordeaux
...Tarihçe: Château Brane-Cantenac, Bordeaux şarap bağlarında, Margaux appellasyonunda yer alan bir mülk. 75 hektarlık bir alana sahip olan bu mülk, zarif ve ince şaraplarıyla ünlüdür. BriO de Cantenac, Château Brane-Cantenac'ın ikinci şarabıdır ve Margaux appellasyonunun kalbinde yer almaktadır. Üzümler: %29 Cabernet Sauvignon, %62 Merlot, %9 Cabernet Franc Şarap Yapımı: Manuel hasat Olgunlaşma...
Belçika, Wingene
... Rio Caribe Superior, Trinitario ve Criollo çeşitlerinden gelmektedir. Fasulyeler düşük asiditeye sahiptir ve tatlı, fındıksı ve çiçeksi ipuçlarıyla yoğun ve güçlü bir çikolata gövdesine sahiptir. Hasat ve sonrası süreçte protokollerin tutarlı bir şekilde uygulanması, 'üstün' olarak etiketlenen olağanüstü bir kalite sağlar. Manuel toplama işleminden sonra, çiftçiler ıslak fasulyeleri merkezi bir...
Türkiye, Konya
...Taş toplama makinesinin çiftçiler için en büyük avantajlarından biri zamandan tasarruf sağlamasıdır. Tarım alanlarında insan gücüyle yapılan taş temizliği çok zaman alır ve etkili değildir. Manuel temizlikte tohumun yerleştirileceği yer altı taşları temizlenemeyebilir. Taş toplama makinesi ile hızlı ve etkili bir temizlik yapılabilir. Bu etkili temizlemenin en büyük faydalarından biri tohum kaybının önlenmesidir. Ayrıca tarım arazisinin taşlarının etkin bir şekilde temizlenmesi hasat makinelerinin zarar görmesini engeller.
Almanya, Bad Bentheim
...Çivi şeklindeki karanfil Karanfil ağacı aslında Maluku Adaları'nda yetişir. Bugüne kadar, tüm karanfillerin yaklaşık üçte ikisi Endonezya'da hasat edilmektedir. Karanfilleri hasat etme ve kurutma Karanfilleri hasat etmek büyük bir iştir. Birisi ağaca tırmanır ve henüz açmamış tüm tomurcuğu manuel olarak toplar. Yerde, hasat daha iyi bir şekilde ayrıştırılır ve ardından tomurcuklar yayılır ve...
Fransa, Saint Emilion
... franc %15 Çevresel sertifikalar: HVE 3 2017'den beri ve ISO 14001 (Bordeaux şarapları KOBİ'si) 2015'ten beri Tarım teknikleri: ölçülü tarım, işlenmiş veya otlu topraklar, karışık guyot şeklinde bağ budama, her parsel için uygun manuel yeşil çalışmalar Hasat: mekanik, birden fazla seçim ile: olgunluk ve üzüm boyutu, parsel seçimi Şarap yapımı: geleneksel yöntemlerle, kontrollü ve yumuşak bir bekletme ile termoregüle beton tanklarda Olgunlaştırma: %40'ı yeni olmak üzere Fransız meşe fıçılarda 12 ay.
Fransa, Avignon
...Latin adı Bracchium olan organik brokoli, Amaranthaceae ailesine ait bir lahana çeşididir. FRDP, brokoli yetiştirme süreçleri oluşturuyor. Manuel hasat, üreticimizin size organik brokolilerin optimal olgunluğunu garanti edebilmesi için birden fazla geçiş yapmasına olanak tanıyacak. Fabrikaya ulaştığında, organik brokoliler yıkanır, kesilir, haşlanır, IQF olarak dondurulur ve ardından kalibre edilir. Organik tarımdan elde edilen brokoli: %100 Toplam enerji: 21 Kcal 87 kJ Lif: 2,3 g Protein: 2,0 g Tuz: 0,04 g...
... ruh, bugün bu şarapta kendini gösteriyor. ŞARAP YAPIMI Optimal olgunlukta manuel hasat Appellation'a özgü yöntemlere göre şarap yapımı: Presleme, birinci fermantasyon, köpük alma ve şişede ikinci fermantasyon En az 12 ay boyunca tahtalar üzerinde olgunlaştırma ÜZÜM ÇEŞİTLERİ Merlot Cabernet Franc TADIM Villa Bordeaux Rosé, hafif yakut yansımaları olan parlak pembe bir renge sahiptir. Burunda, zarif kuş üzümü ve reçel meyveleri notaları sunuyor.
Fransa, Saint-Bris-Le-Vineux
...Bu Crémant, Appellation'ın dört üzüm çeşidinin (Pinot Noir, Chardonnay, Gamay ve Aligoté)* bir karışımıdır; yuvarlak, çeşitli bir bukete sahip, uzlaşmacı bir şarap. En "kolay" Crémant'ımızdır, içimi keyifli, net ve açık bir Crémant olup güzel bir ferahlık sunar. - Manuel hasat - Üzümlerin bütünlüğünü korumak için 45 kilogramlık "açık hava" kutularında taşınması - Pnömatik presler - 100 litre...
Fransa, Auxerre
...Şarap Yapımı Elle hasat. Kısmi ayıklama. 28 ila 35 gün boyunca sıcaklık kontrolü ile bekletme (26° ile 30° arasında). Düşük basınçlı (1 bar'dan az) pnömatik presleme. 18 ila 24 ay beton tanklarda olgunlaştırma. Şişeleme, kendi tesislerimizde yapılmaktadır. Şişelerde olgunlaşma, ticari satıştan 6 ay önce. Yemek ve Şarap Eşleşmesi Baharatlı yemekler, kırmızı etler, kestaneli kızarmış piliç...
Portekiz, Freixo De Espada à Cinta
... Espada à Cinta'da, Casa Agrícola Manuel Joaquim Caldeira'nın en iyi üzümlerinin seçimiyle bu beyaz şarabı üretiyoruz. Geleneksel Douro üzümlerinden olan Códega do Larinho, Rabigato ve Gouveio kullanılarak Fransız fıçılarda manuel olarak fermente edilmiştir. Bu hasat için 2333 Şişe üretilmiştir.
...Konteynerlerde mantar yetiştirme yöntemine dayanan SERMATEC tarafından üretilen manuel toplama hatları, en az bir konteyner boşaltıcı, bir konteyner konveyörü ve bir konteyner istifleyicisinden oluşmaktadır. Mantar toplama için görevlendirilen personel, konteyner konveyörüne yakın bir konumda yer almaktadır. Konteynerlerin yerleşimi ve ilerleme hızları, ergonomi kurallarına ve ürün kalitesine...
Fransa, Chateau-Landon
...Burada, Finca Don Manuel'den yüksek kaliteli bir kahve sunuyoruz. Hasat edildikten hemen sonra, tamamen olgun Supremo çeşidi kahve çekirdekleri toplanır. Kirazlar, su dolu bir kapta yapılan bir işlem sırasında yüzeyde kalan kirazların çıkarılmasıyla seçilir, böylece birinci sınıf bir kahve garanti edilir. Kirazlar daha sonra, pulpası çıkarılmadan önce bir süre fermente edilmek üzere kaplara...
Fransa, Chalonnes Sur Loire
... hasat) • Hareketli mekanik parça yok (vida, bant vb.) • Hasadın ezilmesi yok • Güvenlik sağlanmış ve temizlik kolaylaştırılmıştır • Mekanik bakım ve onarım ihtiyacı azaltılmıştır Teknik özellikler: 30hl - 40hl - 50hl - 60hl - 80hl - 100hl - 125hl - 150hl kapasite Modellere göre 2 ile 100 t/saat arasında değişken debi.
Belçika, Mont-Saint-Guibert
... önce birkaç yıl (4 ila 6) boyunca hasat edilebilir. Kamış, doğrudan işlenmeden önce manuel veya mekanik olarak kesilebilir. Kamış plantasyonunun tesisle olan konumu, kesim sonrası bitkinin bozulmasından kaynaklanan şeker kayıplarını azaltmak ve lojistik maliyetleri minimize etmek açısından son derece önemlidir. DSEC, kamışın ilk parçalanmasından sonra suyunu çıkarmak için en uygun metodolojiyi...
Fransa, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Şampanya Karışım : %100 Chardonnay Saklama Potansiyeli : Yaklaşık 5 yıl Şarap Yapımı : En iyi yıllardan elde edilmiştir ve uzmanlar için seçilmiştir. Manuel hasat, nazik ve kademeli presleme, paslanmaz çelik tanklarda alkol fermentasyonu, şarapların karıştırılması ve ardından tiraj likörü eklenmesi. 3 yıl olgunlaşma ve dozaj likörü eklenmeden önce şişeleme.
Almanya, Hannover
...İran safranı, ya da diğer adıyla (kırmızı altın), dünyanın en pahalı ve en çok aranan baharatlarından biridir. İran, safranın tartışmasız en büyük üreticisidir. Safran, dünyanın en fazla safran üreten ülkelerinde yıllık yaklaşık 250 ton ile %90'dan fazla bir oranla üretilmektedir. Manuel iş gücüne dayanan hasat yöntemleri, safranın fiyatındaki artışın sebebidir. Safran çeşitleri: - SARGOL - PUSHAL - DESTEH - SUPER NEGIN - NEGIN - KONGE Kaynak: İran...
İspanya, Noáin
...Büyük bir geleceğe sahip büyük bir şarap. Sajazarra'daki "Los Majuelos" bağımızdan elde edilen tempranillo çeşidi üzüm. Çeşitler: %100 Tempranillo Alkol derecesi: %14 vol. Yaşlandırma: Yeni fıçılarda 12 ay, %60 Amerikan meşesi ve %40 Fransız meşesi. Şişeleme Temmuz 2012. Üretim Hasat tarihi 14 Ekim. Tarlada manuel seçimden sonra, üzüm saplarından ayrıldı ve ezildi, ardından 9.000 kilo...
Fransa, Paris
... çiftçiler genellikle çok az—hatta hiç—gübre veya pestisit kullanmaktadır. Çiftlik işlerinin çoğu, yakın aile üyeleri tarafından manuel olarak yapılmaktadır. Muhteşem iklimden yararlanmak için, istasyon çiftçilere daha kaliteli kiraz üretmeleri için eğitim vermektedir. Eğitim, kirazın hasat edilmesi ve taşınması prosedürlerine odaklanmaktadır. Çiftçiler, kirazı seçerek elle toplar ve yıkama istasyonuna teslim eder. Girişte, çalışanlar gelen kirazı elle ayırarak olgunlaşmamış, aşırı olgun veya hasarlı kirazları çıkarır. YÜKSEKLİK: 2100-2300 m...
Fransa, Roche La Moliere
... Bileşim : Pinot Noir %100 Toprak : Kireçli kil topraklar Rakım : 250 - 320 metre Maruz Kalma : Güney-Güney-Batı Hasat : Manuel, Eylül Tarım : Sürdürülebilir bağcılık Şarap Yapımı : Pinot noir'un geleneksel yöntemlerle fermente edilip...
Eşleşen ürünler
Rosé Brut
Rosé Brut
Diğer Ürünler
Beyaz Brut
Beyaz Brut
Fransa, Saint-Vérand
...hektar başına 8.500 kök. Budama: Guyot. Yaş: 10 ila 40 yıl Hasat: Manuel Verim: yıllara bağlı olarak hektar başına 60 ile 65 hls arasında. Küçük, şeker açısından çok yoğun üzümler. Şarap yapımı: Soğukta (15 °C ile 20 °C arasında) çok uzun bir şarap yapımı süreci. Olgunlaştırma: 6 ila 8 ay boyunca ince tortular üzerinde tankta ve %30 ince tortular üzerinde fıçılarda.
Hollanda, Vlijmen
...En iyi kalite (sawa) Wasabi rizomları, 11 - 14°C sıcaklığındaki akarsuyun bulunduğu gölgeli, korunaklı bir ortamda yetişen bitkilerden üretilmektedir. Rizomlar 2 yıl sonra hasat edilebilir. Wasabi rizomlarının hasadı, emek yoğun bir manuel süreçtir. Hasattan sonra SirGreenWasabi, rizomların iki iş günü içinde Hollanda'ya ulaşmasını sağlar ve şefler, restoranlar veya bireyler için sabit düşük bir fiyat olan 0,55 €/gram (kargo ücreti hariç) ile doğrudan dağıtım yapar.
Fransa, Lys Haut Layon
...Terroir: Şist üzerinde kil ve çakıl toprak Durum: Yüksek layon Üzüm, ardışık seçimlerle manuel olarak hasat edilir. Şarap yapımı Alkol fermentasyonu fıçılarda gerçekleştirilir ve olgunlaşma süresi 18 aydır. Artık şeker: 210 g/litre Alkol derecesi: 12.5 Tadım sıcaklığı: 10 ile 12°C arasında Burun: Sarı Burun: Ayva notaları Ağız: Şekerlenmiş meyveler, ayva ile zengin bir final Saklama potansiyeli...
Fransa, Roubia
...Organik tarım. Manuel ve mekanik hasat. Tam üzüm ayıklama, Termo-regüle paslanmaz çelik tanklarda fermantasyon, Yerel mayaların kullanımı. Termo-regüle paslanmaz çelik tanklarda olgunlaştırma, Teknik mantar tıpa. Kil ve kireçli topraklar. Göz Koyu mor renk, mor yansımalarla. Burun Hafif kuş üzümü aromaları, hafif taze meyve aromaları, ince ahududu aromaları. Yemek & Şarap eşleşmeleri Izgara kırmızı etler, Izgara beyaz etler Servis sıcaklığı: 16° - 17° Renk: Kırmızı Üzüm çeşidi: Cinsault, Syrah Alkol: %12,5 Hacim: 75 cl (Şişe)...
Fransa, Rueil-Malmaison
...Düşük debili hatlar için, manuel hasat veya kabuk soyma işlemlerinden gelen granül ürünlerin temizlenmesini garanti eder. Kapazite 2t/saat ile 5t/saat arasında, işlenen ürünlerin birim ağırlığına ve modele bağlı olarak değişir. Makine, esasen S2x'e benzer küçük boyutlu bir fan ve fanın giriş ve çıkışında titreşimli bir setten oluşmaktadır. Fanın girişindeki titreşimli dağıtıcı, fanın genişliği...
İspanya, Murcia
...Bu şarap, El Alto de Mindiarte bağlarımızda manuel olarak toplanan en iyi organik tempranillo üzümlerinin nazik bir şekilde preslenmesiyle elde edilmiştir. Şarap türü: Rose. Organik Menşei: D.O.Ca. Rioja Üzüm çeşidi: %100 Tempranillo Tarım: Organik tarım Toprak: Kalkerli mermerler Hasat: El ile toplama. Ekim 2019 İlk şarap: 2018 Üretilen şişe sayısı: 3.000 Şişe boyutu: 0,75cl...
Fransa, Caudiès De Fenouillèdes
... sonra, üzümler 4 ila 5 hafta boyunca manuel olarak marcın ezilmesiyle taninlerin nazik bir şekilde çıkarıldığı bir tankta bekletilir. Olgunlaşma, şişelemeden önce yaklaşık iki yıl boyunca paslanmaz çelik tanklarda sürer. Tadım: Çok koyu bir yakut rengi ve kırmızı meyveler (kiraz, frenk üzümü) ile sedir arasında yoğun bir burun, bu Atlantik esintili karışımın tüm gücünü ve yapısını müjdeler. Güzel bir uzunlukla taze ve lezzetli şarap sevenler için idealdir. Mevcut Yıllar: 2013, 2014, 2015 ve 2016...
Hollanda, Hoofddorp
...Manuel olarak hasat edilmiş, sınıflandırılmış ve paketlenmiş Menşei: Afrika Paketleme/CRT 12×100 gr poşet 2 kg toptan...
Bu arama terimi için popüler ülkeler