Bulgaristan, Sevlievo
...Üç farklı tat 1. Zeytin ve pesto ile domates püresi 2. Ceviz püresi 3. Sarımsak ve maydanozlu makarna Mevcut kesimler: 12 adet paket 60 adet paket Kullanılan hammaddeler: Helix Aspersa Maxima sümüklüböcek eti, sümüklüböcek şeklinde çıtır wafer kabukları, Sığır tereyağı (yüzde 86 yağ), domates püresi, zeytin, ceviz, soğan, sarımsak, baharatlar, beyaz şarap Hazırlama yöntemi: doğrudan tüketim için hazır. Önceden ısıtılmış fırında 200 °C'de 12 dakika ısıtın. Sıcak servis yapın. Saklama: -18 °C...
Fransa, Villeneuve Sur Lot
...Sarımsak ve maydanozlu tereyağı bazlı harç. Salyangozlarınızı doldurmak için ideal, aynı zamanda ızgara yemekleriniz ve plancha için maître d'hôtel tereyağı olarak da mükemmel. Ağırlık: 5x250g...
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... kaşığı tereyağı Maydanoz püresi 100 gram maydanoz 25 gram doğranmış soğan 100 ml tavuk suyu Karabiber 1 yemek kaşığı tereyağı 150 ml krema Tuz Öncelikle maydanoz püresini hazırlayın. Tereyağını orta-düşük ateşte ısıtın ve soğanları kavurun. Soğanlar aromatik hale geldiğinde, maydanozu ekleyin ve ikisini hemen karıştırın.
Fransa, LA RIVIERE DRUGEON
...Romanzini, Fransızların konserve, kabuklu ve doldurulmuş salyangoz hazırlama uzmanıdır... Salyangoz, bir aile meselesidir. Romanzini, 1921'den beri gastropodlara sadıktır: doğal salyangozlar, soslu salyangozlar, pişirilmiş salyangoz yemekleri, salyangozlu tartineler, maydanozlu tereyağı, midyeler, kurbağalar, doğal salyangozlar, konserve salyangoz tarifleri, dondurulmuş veya soğutulmuş...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play