İspanya, Guijuelo (salamanca)
...İberik örneklerimizden seçilmiş en kaliteli yağsız etle yapılan "Doğal" Meşe Palamudu ile Beslenen Iberico Chorizo, gözlere yoğun bir turuncu-kırmızı renk sunar; dokusu yumuşak, sertliği orta seviyededir ve hazırlığında kullanılan paprika ile hafifçe öne çıkan yoğun bir aromaya sahiptir. Kullanılan İberik domuz etinin verdiği yoğun ve etkileyici lezzet, Chorizo'muzu en seçici damakları fethetmeye hazır hale getirir. Artık, hediye için ideal olan blister formatında dilimlenmiş olarak sunulmaktadır. SKU:245003 Gönderim ağırlığı:0.2 kg...
İspanya, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
...Meşe palamudu ile beslenen İspanyol chorizo, en iyi baharatlar ve seçilmiş etlerle geleneksel olarak üretilen bir üründür. İçerikleri ve kontrollü olgunlaşması bu ürünü olağanüstü bir lezzet haline getiriyor.
İspanya, Guijuelo-Salamanca
... protein, doğal aroma ve doğal domuz bağırsakları. %100 doğal içerikler. Dağıtım ve Taşıma Koşulları: Oda sıcaklığında herhangi bir kısıtlama yoktur. Eğer vakumlu ambalajdaysa 5ºC'nin altında. Tüketim için önerilen sıcaklık 15º-18ºC'dir. Üretim Süreci: Seçim, kıyma, yoğurma, doldurma ve olgunlaştırma İçindekiler: İber meşe domuzu eti, tuz, paprika, şekerler, doğal baharatlar, bitkisel protein...
İspanya, Murcia
İspanya, Sevilla
... tanınmaktadır. Huelva Dağları'nda, benzersiz mikro iklim koşullarında üretilen bu jambon, serbest dolaşan İber domuzlarından elde edilmektedir ve montanera döneminde sadece meşe palamudu ve doğal otlarla beslenmektedir. Ayrıca, İspanyol mutfağının temel ve ana ürünü olan siyah ayaklı jambon da bulunmaktadır. Şarap ve zeytinyağı ile birlikte, uluslararası ünlülüğünün sınırları aştığını ve tüm ülkelerde...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play