İspanya, Orkoien-Navarra
Bir aile şirketi olan, "Pastas y Bizcochos Gloria" ticari adıyla 50 yılı aşkın bir süredir pasta ve bisküvi üretiminde geleneksel bir geçmişe sahiptir. Günümüzde, INACO olarak son yıllarda doğal gıda alanında uzmanlaşmaktayız. "BELSI" markası altında, %100 ekolojik tarımda yetiştirilen en iyi doğal hammaddeleri seçerek ekolojik bisküvi ve makarna üretimi yapıyoruz. Tam buğday unları, tahıllar, ku...
...Bisküvi notası, vanilya ve tereyağının tatlılığını kurutulmuş meyvelerin daha kavrulmuş notalarıyla birleştiren karmaşık bir aromadır. Tek başına veya meyveli notalarla birlikte kullanıldığında, ürünlerinize iştah açıcı ve rahatlatıcı bir dokunuş katar.
Fransa, Mouans-Sartoux
...Fırından yeni çıkmış çikolatalı kurabiyelerin olduğu bir mutfakta lezzet dolu bir yolculuk. Bal ve süt akorlarının üst notaları, vanilya ve karamelin tatlı bir tabanı ile desteklenen çikolata dolu bir kalbe yol açıyor ve tatlı bir lezzet düşü kuruyor. Olfaktif Aile: Gurme Üst Notlar: Bal, süt akoru Kalp Notları: Çikolata, kurabiyeler...
Türkiye, Beylikdüzü
... İşi Dolguları, hamur işleri, kurabiyeler, kekler, tartlar ve benzeri fırın ürünlerinde dolgu, süsleme ve lezzetlendirme için kullanılabilir. Fırın stabil ve dondurup çözülmeye dayanıklı OMF Meyveli Hamur İşi Dolgusu, ürünlerinizi gerçek meyve parçaları ile zenginleştirir. Kuruyemişli Hamur İşi Dolgusu: PMF Kuruyemişli Hamur İşi Dolguları, hamur işleri, kurabiyeler, kekler, tartlar ve benzeri fırın...
...) nedeniyle açık mavi renk. Ambalaj: Şekerin tazeliğini ve aromasını korumak için kapaklı PET kavanoz. Kullanım: "Gargamel" şekerini yoğurtlarınızın, kreplerinizin, waffle'larınızın veya dondurmalı tatlılarınızın üzerine cömertçe serpin, tatlı ve meyveli lezzet patlaması için. Onu hamur işleri, kurabiyeler, muffinler veya cupcake tariflerinize entegre edin, eğlenceli ve gurme bir dokunuş için.
İtalya, Belpasso
PENNISI cannolificio, 20 yıl önce, öncelikle başka bir mevsimlik aktivitenin tamamlayıcısı olarak doğdu, ancak yıllar geçtikçe iş, ana faaliyet haline gelmek için çok daha ilginç hale geldi. Faaliyet, 1500 metrekarelik atölye ve depo alanı da dahil olmak üzere toplam 3500 metrekarelik bir alanda gerçekleştirilmektedir. Plaquette üretimi geleneksel yöntemlerle yapılmaktadır. Geleneksel tarifi basit...
Fransa, Montauroux
...Bütün bademli, büyük çikolata parçalı, kuru meyveli kurabiyeler mi istiyorsunuz; bunu yapabiliriz. Tatlar: ihtiyaçlarınıza göre.
...Il Caffè delle Rose, Marina di Ragusa'nın merkezi meydanına yakın bir konumda bulunan, ünlü bir tatil beldesidir ve Ragusa'ya 20 km mesafededir. Müşterilerine tamamen el yapımı ham maddelerden üretilen pastacılık ve dondurma ürünleri sunmaktadır. Gerçekten de üç atölyeye sahiptir: biri dondurma ve granita için, biri fırın ürünleri için, diğeri ise taze pastacılık için. Pastane, klasik krema ve ricotta dolgulu profiterolün yanı sıra meyveli kurabiyeler, krep, tiramisu ve şık tek porsiyonluk bardaklarda sunulan orijinal 'kaşık tatlıları' da önermektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler