...)............................920 Alevlenme noktası p.-m. (derece c) ...... 220 Isı değeri (kj/kg) ................... 36,000 Kinematik viskozite (40 derece c) (mm2/s) Karbon kalıntısı (kütle-%) ............. 0.4 İyot numarası (g/100g) ................ 110) Kükürt içeriği (mg/kg)................18 Değişken özellikler: Asit değeri (mg Koh)/g).................. 2.0 Oksidasyon stabilitesi (110 derece c) (h) .. 5.0 (dakika) Fosfor içeriği (mg/kg)...........15 Kül içeriği (kütle%) ...................0.01 Su içeriği (kütle%) ............... 0.075...
...ORGANIK TEREYAĞI Organik tereyağımız, her paketi gözümüz gibi baktığımız bir butik üretimdir. Kimyasal kullanmadan ayrıştırdığımız süt yağını, herhangi bir katkı maddesi eklemeden tereyağına dönüştürüyoruz. Bir dilim tostun üzerinde erirken, yemeden önce koklamanızı öneririz. Çocukluğunuza geri döneceğinizi iddia ediyoruz. İçindekiler : Pastörize organik inek sütü kreması, tereyağı kültürü, tuz eklenmemiştir. Besin Değeri/100g : Enerji : 753 kj Toplam Yağ : 83,22 g Karbonhidrat: 0,85 g Kalsiyum : 15 mg Protein : 0,19 g PAKET BİLGİLERİ AĞIRLIK : 250 g KUTU BAŞINA ÜRÜN SAYISI : 20 ADET.
Portekiz, Lisboa
...Görünüm: Şeffaf Normal // Porsiyon Başına Miktar =%DV * Enerji Değeri 108 kcal = 454 kJ %5 Karbonhidratlar 0.0 g = %0 // Proteinler 0.0 g = %0 Toplam Yağ 12.0 g = %22 // Doymuş Yağ 1.8 g = %8 Trans yağ 0.0 g = ** // Diyet Lif 0.0 g = %0 Sodyum 0.0 mg = %0 // BİRİM GÖSTERGELERİ = REFERANS DEĞERLERİ Özel Ağırlık (20 ° C) g / cm³ = 0.917 -0.925 İyot g I2 / 100g = 107 -135 Saponifikasyon mg KOH / g...
İspanya, Olmedo
... arındırılmış ve insan tüketimi için uygundur. A. Genel Kimyasal Özellikler 1. Serbest yağ asidi (% ffa): Max 0,1 2. Kül (%): Max. 0,05 3. Sabunlaşma değeri: 190,32 koh / g. Yağ 4. İyot değeri: 134,13 (wijs-hanus yöntemi) 5. Peroksit: 0,2 meq / KG. Yağ 6. Sabun (%): 0,0005 7. İnsaponifiye madde (%): Max. 0,12 8. Kirleticiler: Yok 9. Doymuş yağ (% -ty asitleri): 8-12 10. Doymamış yağ (% -ty asitleri): 87-91 11. Enerji değeri: 900kcal 12. Demir: <0,02 mg / lt 13.
Hollanda, Hp Leusden
...) 920 Alevlenme noktası P.-M. (Derece C) 220 Isı Değeri (kj/kg) 36,000 Kinematik Viskozite (40 derece C) (mm2/s) Karbon Kalıntısı (kütle-%) 0.4 Kükürt İçeriği (mg/kg) 16 Kontaminasyon (mg/kg) 24 Asit Değeri (mg KOH)/g) 7.0 Oksidasyon Stabilitesi (110 derece C)(s) 5.0 (dak) Fosfor İçeriği (mg/kg) 15 Kül İçeriği (kütle %) 0.01...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play