Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Bugün şefler arasında en popüler konu moleküler gastronomidir. Bu mutfak sanatı, yiyecekler ve sıvılar arasındaki etkileşimlerin fiziksel ve kimyasal yönlerine vurgu yapar. Bu blog, moleküler gastronomi tekniklerine dair birkaç örnek göstermektedir. Moleküler gastronomi resmi olarak fiziksel ve kimyasal pişirme süreçlerini birleştiren bir bilim dalıdır. Biz buna "Geleneksel mutfakta temel malzemelerle sihirli sonuçlar elde etme sanatı" demeyi tercih ediyoruz. Evet, biraz daha ilham verici. Gerçek şu ki, ne yazık ki, herkes bu disipline yaklaşamaz.
Hollanda, Maarssen
...Zerdeçal, zerdeçal bitkisinin rizomlarından elde edilen doğal bir altın sarısı pigmenttir ve mutfak, kozmetik ve tıbbi uygulamalarıyla geniş çapta tanınmaktadır. Canlı rengiyle bilinen zerdeçal, özellikle Asya yemeklerinde sıcak, topraksı bir tat kattığı için çeşitli mutfakların vazgeçilmez bir parçasıdır. EC numarası:283-882-1 Moleküler Formül:C15H22O CAS No:84775-52-0...
Fransa, Saint Angeau-Val De Bonnieure
... merkezlerde. - Endüstriyel bakımda, mekanikte sıvı azot, soğuk montajlar (fretaj) için veya termal şoklar oluşturmak için kullanılmaktadır. (Endüstriyel bakım) - Kryoterapi merkezlerinde, sağlık ve iyileşme için. - Son olarak, moleküler mutfak için, gıda ürünlerinin dondurulmasında restoranlarda.
Almanya, Garstedt
...Konjak Gum, doğal bir bitki ekstraktıdır ve Güneydoğu Asya'ya özgü Amorphophallus konjac bitkisinin yumrusundan elde edilen konjak unundan üretilmektedir. Konjak gum, su ile birleştiğinde 100 kat hacim artışı sağlayabilir. Konjak gum, bilim tarafından bilinen tüm liflerin en yüksek moleküler ağırlığına ve en yüksek viskoziteye sahiptir. Glucomannan, pseudo-plastik sıvılar oluşturan uzun zincirli...
...Rosmarinik asit, polifenol bileşen sınıfında doğal bir bileşiktir. Adını aldığı biberiye (Salvia rosmarinus L.) dışında, nane, adaçayı ve diğer mutfak baharatları ve otlarında da bulunabilir. Katalog No: NST-10-26 CAS: 20283-92-5 Saflık: %98 (HPLC) Moleküler formül: C18H16O8 Moleküler ağırlık: 360,31...
Hollanda, Amsterdam
... çekiciliğini nasıl farklı dokularla artırdığı ve bunu ne kadar kolay başardığınız gerçekten karşılaştırılamaz. Krema şişeleri ve 580g N2O krema şarjları kullanarak, moleküler köpüğü içeceklerinize eklediğinizde, yeme ve içme kavramları arasındaki çizgiyi silikleştiriyorsunuz; bu da sizi mucizevi bir karıştırıcı haline getiriyor. İşte krema şarjları ile denemek için her damak tadına uygun üç alkol içeren içecek tarifi. LONG ISLAND BUZLU JELİ TEA Uzun ada buzlu çayı denemiş olabilirsiniz, ama hiç uzun ada...
...Hava temizliği ve koku giderimi için seramik aktif karbon hücreleri, yanmaz Yanmaz carboCat aktif karbon hücreleri, aktif karbonun yanı sıra sinterlenmiş bir taşıyıcı malzemeden de oluşmaktadır. Seramik yanmazdır, ancak normal aktif karbonun özelliklerine sahiptir. Bu, fiziksel moleküler adsorpsiyon prensibine göre çalışır. Genellikle, moleküler yapılar aktif karbonun nispeten büyük iç yüzeyine...
Romanya, Giurgiu County
... çıkarımı için gelişmiş ultrason teknolojisi kullanarak Ekstra Sızma Aromalı Yağlar tanıttık—biberiye ve fesleğen, sarımsak ve acı biber. Bu yöntem, biyolojik aktif bileşenleri moleküler düzeyde serbest bırakarak üstün yağ kalitesi sağlar. Yakında, limon ve trüf eklenmiş Ekstra Sızma Ayçiçek Yağını piyasaya süreceğiz ve yenilik geleneğimizi sürdüreceğiz.
Martinik, Rivière-Pilote
... ediyoruz.\n\nÜrünlerimiz arasında, sodyum alginat (deniz yosunlarından elde edilen) bazlı moleküler mutfak süreci ile geliştirilen " , "perles de saveurs" : "perles de saveurs" , "perles de saveurs" : "perles de saveurs" , "perles de saveurs" : "perles de saveurs" , "perles de saveurs" : "perles de saveurs" , "perles de saveurs...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play