...Zeytinyağında çekirdeksiz organik zeytinler – CAIXEIRO
Caxeiro organik zeytinlerini keşfedin: ekstra sızma zeytinyağında korunmuş yeşil ve mor Cobrançosa çeşidi zeytinlerin lezzetli karışımı. Aperatifler için mükemmel!
...Bir gıda profesyoneli misiniz ve mor dilimlenmiş zeytinler ilginizi mi çekiyor?
Mor dilimlenmiş zeytinler tuzlu hazırlıklarda kullanılır, yemeklere lezzet katacaktır.
İçindekiler: Zeytin, su, tuz, E211, sitrik asit.
CROC'ELLA'nın mor dilimlenmiş zeytinleri Fas'ta yetiştirilmekte ve hazırlanmakta.
CROC'ELLA, kuru meyve ithalatı, üretimi ve toptan dağıtımı konusunda uzmanlaşmıştır. Ayrıca, zeytin...
...Zeytin çeşidi cornicabra'dır ve hafif bir acılık sunar. Bu tür zeytinler, atıştırmalık veya aperatif olarak mükemmeldir. Ayrıca, cornicabra zeytini, diğer yemeklerle veya bir salatada eşlikçi olarak kombinleme konusunda büyük bir çok yönlülüğe sahiptir.
... kullanılmak üzere, tüm yaş grupları ve Veganlar için.
Renk: Tam mor siyah.
Tat ve aroma: Doğal Siyah zeytinlere özgü, kötü koku yok
Doku: Sert ve etli
Görünüm: Yabancı cisim yok
Toplam Defekt: %15 Maks "Codex 66/1981 Standardına göre"
• Kırık Parçalar: %15
• Çekirdek veya çekirdek parçaları: Maks. 1 çekirdek veya çekirdek parçaları /300g dilimlenmiş zeytin
Patojenik Bakteri: Patojenik mikro-organizmalardan arındırılmış...
...Etli bir doku, hafif bir çıtırlık ve yoğun meyvemsi bir tat ile siyah Kalamata zeytini, aperatif dünyasını fethetti ve sadece bir kadeh ouzo veya tsipouro ile değil!
Peloponez'de, Kalamata bölgesine yakın bir yerde yetiştirilen bu zeytin, siyah/mor rengi, badem şeklindeki yapısı ve pürüzsüz kabuğu ile tanınır.
Hasatlarımız tamamen elle ve olgunluk döneminde, meyve güzel renk tonlarını aldığında...
...Limon noktası çeşidine ait derin morzeytinler. Bu zeytinler hoş, hafif acı bir tada sahiptir.
Farklı ürün boyutları: 1kg, 3kg, 5kg, 6kg
Menşei ülke: Cezayir...
...Sarımsak, Soğan, Siyah sarımsak; Sarımsak püresi; Soyulmuş diş; Altın tahıl soğanı; Mor soğan; Tatlı soğan; Beyaz soğan; Zeytinler ve Turşular; Ceviz; Badem; Organik antep fıstığı; Portakallar; Limonlar; Mantarlar ve Şapkalı mantarlar; Kuşkonmaz; Pembe domates; Enginar; Sızma ve Organik Zeytinyağı; Acı, tatlı, tütsülenmiş ve organik pul biber; Organik ürünler...
...Kalamata Zeytinleri. Organoleptik Karakter
Görünüm: Zeytinler için mor renk,
Tat/Aroması: Kalamata zeytinlerine özgü, tuzlu ve güçlü bir tat, hoş bir şekilde yuvarlak.
...İsminin de belirttiği gibi, bu siyah zeytinler, Peloponez yarımadasının güney kısmındaki Kalamata şehrinin yakınlarında yetiştirilmektedir. Aynı zamanda Kalamon olarak da adlandırılırlar. Uzun, badem şeklinde, koyu mor, sulu ve ince bir kabuğa sahiptirler. Tuzlu suda, zeytinyağında ve şarap sirkesinde marine edilerek ince bir şarap aroması ve benzersiz bir tat kazanırlar. O kadar büyüktürler ki, pişirme için kullanılabilirler çünkü erimezler.
4.2 kg...
... değişiklik göstermektedir. Renkleri siyah ile derin mor ve kahverengi tonları arasında değişmektedir. Tarım yöntemimizin tamamen organik olması ve ağaçların yapay olarak sulanmaması, zeytinlerin yüksek kalitesine katkıda bulunmaktadır. Toplama işleminden sonra, sofralık zeytinler özel bir makine ile ayrılır ve boyutlarına göre kategorize edilir. Genellikle 5 farklı boyutta sofralık zeytin bulunmaktadır. Ailemizde yalnızca en büyük olanları müşterilerimize satıyoruz. İlk tadımda kalitesine ikna olacaksınız!